Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a féltékenységemmel? Engem zavar a legjobban.
Még soha nem voltam féltékeny, úgyhogy nagyon meglepődtem azon, hogy most ilyen erővel megtelepedett bennem.
Szerintem ez azért tudott kialakulni, mert a páromtól nem kapok annyi pozitív visszajelzést, sem a külsőmre, sem a személyiségemre, mint az eddigiektől, ellenben tett már olyat, amit még senki sem csinált - úgy nézett meg más nőt, hogy én is ott voltam.
Az összeköltözési procedúrát kezdtük meg, így ez nagyon nem jó...
Azt sem tudom, indokolt-e a féltékenységem, vagy csak átestem a ló túloldalára?
23/N
Még egy, volt egy olyan barátnőm, aki teljesen megbízhatatlan volt. Úgy voltam vele, hogy szeretem a percet, amit vele töltök, nem várok tőle semmit, tudtam, hogy alkalmanként erre és arra néz. Soha nem tettem szóvá. Hiszen meglett volna a lehetőségem, hogy akkor szakítok vele, amikor erre rájövök, és a kapcsolat előtt is tudtam a személyiségét.
Ez a lány pont ezért szeretett meg igazán. Persze vége lett idővel. De mindenképp el kell fogadni, hogy a másik olyan ember, amilyen, vagy így szeretem, vagy sehogy, a féltékenység pedig az én bajom, az nem jogosít fel arra, hogy falak közé zárjak egy embert, bezárjam azt akit szeretek, ez önzés lenne, nem a másik szeretete, hanem saját magamé. A másik pedig nem azért van, hogy saját magunkat szeressük általa.
Köszönöm a válaszokat. Szerintem nem mutatom ki, nem látja rajtam, de nagyon erősen emészt.
Én nem akarom bekorlátozni, de az korrekt lenne, ha mondanám, nélkülem arra csorgatja a nyálát, akire akarja, de ha ott vagyok, az tisztelenség a részéről, és tisztelet nélkül nincs kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!