Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt olyan veletek, hogy egy lányban "megfog" a végzettsége vagy a szakmája?
igen volt, de sajnos félreismertem :D
de persze vannak előnyös szakmák amik vonzóak számomra, de talán csak hülye előítélet még ha pozitív értelemben is...
24F
Vannak olyan tanárok, akik alpárian nyilatkoznak másokról a neten, és vannak gyermekgondozók, akik csúnya dolgokat írnak a gyerekekről.
Így a szakma semmit sem befolyásol...
Sok ember nem ott van, ahová való lenne.
21/L
Nem volt.
De simán el tudnám képzelni, hogy megfogjon egy grafikus, vagy pölö mozgással-mozgáskultúrával foglalkozó nő, amint épp szakmázik. Már persze ha hivatásául választotta, nem pedig afféle kényszer-döntésből kifolyólag.
Csudijó ám bámulni a nőket, amikor nyakig benne vannak valamiben, amit szívvel-lélekkel csinálnak.
Láttam egyszer egy ilyen kis doksifilmet egy reggel: nemezkalapot csinált a nőci. Ő ilyesmivel foglalkozott.
Rendesen végig bámultam, pedig nekem aztán tényleg semmi közöm a nemezkalapokhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!