Jézusnak volt munkahelye, vagy ő is munkanélküli volt esetleg, és volt valamilyen szakmája, végzettsége?
Nem munkanélküli volt, csak állástalan.
Mivel az édesapja - vagyis az anyja férje, mert ugye szeplőtlen fogant vagy hogy - ács volt, így gondolom konyíthatott valamit a szakmához, de keménylapos, végzettséget igazoló papirusza nem volt róla. Abban az időben még nem is kérték sehol, elég volt, ha valaki szépen megcsinálta,amire felkérték. Szerintem a piacon, itt-ott ellesett néhány trükköt is, mert mint tudjuk rengeteg trükköt tudott, és mint Dinamo-nál, nála sem derült ki soha, hogyan csinálta.
Többnyire visszamaradottakkal lógott, mert ugye azok benyelték neki a sztorijait, de nem volt naplopó, mert a közért tett, fejlesztette szókincsüket, a fantáziájukat élénkítette. Tanító volt. akkor még ennyi is elég volt hozzá. Nekem 4 évembe került, de örülök, hogy mindenkinek a saját szintjén sikerül előadást tartani.
Ő volt a hittérítők atyja. Csak ő nem kopogott be a lépcsőházban minden ajtón, hanem mivel rendezvényszervező is volt, ezért összehívta az embereket egy helyre, ahol mindezt előadhatta. Nyereségvágyból bűvészkedett is, mert a bort úgy csinálta, hogy tabletta sem kellett hozzá.
Szerintem nagy életművész volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!