Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lányban is van ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányban is van ilyen "ösztön"?

Figyelt kérdés
Mindig segíteni akarok embereknek, fiúkon, akik önbizalom hiányosak vagy szerencsétlenek. Tudom, hogy nem helyes mert ilyenkor belém esnek a fiúk meg azt hiszik, hogy azért segítek mert komolyan gondolom velük, pedig azért mert sajnálom őket és tudom, hogy azzal, hogy beszélgetünk én tudok segíteni.( nem szexualis beszélgetések, hanem lelki). Tudom magamról, hogy lelkileg stabil vagyok és olyan vagyok, hogy nyalogatom másnak a sebeit, aztán végül igyekezetemmel en bántom meg őket. Van erre megoldás? Hogyan segíthetnék, úgy embereken hogy ne szeressenek belém? Egyáltalán helyes az, hogy segíteni akarok?
2017. jún. 9. 11:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Kerdezö miert nem mész el orvosnak,pszichologusnak,vagy PROSTI-nak őket is sok sérült lelki ember keresi meg!
2017. jún. 9. 11:33
 12/43 anonim ***** válasza:

Bennem nincs ilyen "oszton", viszont en elismerem azt, amit az egyes irt, hogy ha kedves vagyok "szerencsetlen" fiukkal akkor elvezem a figyelmuket, viszont altalaban egy ido utan ez nekem is kellemetlen, ugyanis nem az a szandekom, hogy nekik szar legyen, ugyhogy inkabb igyekszem egyaltalan nem foglalkozni olyanokkal, akiktol amugy az egvilagon semmit nem akarok.

Sokkal jobb a lelkileg stabil sracok figyelme, akik nem zuhannak magukba egy esetleges visszautasitas utan sem es nem lesznek szerelmesek par szep szo utan.

2017. jún. 9. 11:34
 13/43 A kérdező kommentje:
Értem, igazatok van teljes mértékben mint a kérdésbe is leírtam ez a problémám, hogy belém esnek és megbántok ezzel másokat akaratomon kivűl mert nem direkt csinálom. De ez ellen mit lehet tenni? Egyszerűen ne segítsek senkinek? De ha azt érzem, hogy ha nem segít neki senki attól se lesz jobb. Sőt hány olyan esetet hallottunk amikor egy ember azérr tett kárr magába mert a környezete leszarta.
2017. jún. 9. 11:39
 14/43 anonim ***** válasza:
43%

" Egyszerűen ne segítsek senkinek? De ha azt érzem, hogy ha nem segít neki senki attól se lesz jobb. Sőt hány olyan esetet hallottunk amikor egy ember azérr tett kárr magába mert a környezete leszarta."

Miért foglalkozol te más életével? Neked nincs saját életed, hogy azzal törődnél? Ne csinálj semmit, ne foglalkozz velük. Ennyi.

Kik ők neked tulajdonképpen? Családtagjaid? Rokonaid? Ha egyik sem, akkor mi közöd hozzájuk?

2017. jún. 9. 11:42
 15/43 anonim ***** válasza:
Inkább ezeknek a lelkisérült srácoknak kéne meglátogatni egy pszichológust. Egyrészt mert az jobban átlátja a lelki folyamatokat, talán komolyabb tanácsokat is tud adni, másrészt meg talán abba már csak nem szeretnek bele, akinek pénzt adnak azért, hogy meghallgassa őket.
2017. jún. 9. 11:44
 16/43 anonim ***** válasza:

14-es tökjól leírta.

Tudni kell mindenkinek a saját élete iránt felelőséget vállalni.

De ez tényleg hosszú folyamat, mire rájössz. Nem menthetsz meg mindenkit. Ez van.

2017. jún. 9. 11:45
 17/43 A kérdező kommentje:
Nem gondoljátok, hogy felelőseggel tartozunk a másik iránt? Ennyi erővel le is lőhetnek előtetek valakit mert van családja segít neki.. jeszus olyan rossz indulatúak egyesek. Igenis a szavaknak tetteknek ereje van. Mindegy köszönöm a válaszokat. Lesz amit megfogadok.
2017. jún. 9. 11:45
 18/43 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ekkora Teréz anya és még lány is vagyok. :D
2017. jún. 9. 11:49
 19/43 anonim ***** válasza:
44%

Nem érted miről beszélünk... nem baj, majd rájössz.

De ha úgy érzed, akkor segíts nyugodtan továbbra is, ahogy eddig. Mert téged ez megnyugtat, ahogy látom, úgy érzed, hogy jó dolgot teszel. Ez nem több csak egózás.

Most még azt gondolod, hogy itt sok bunkó, érzéketlen ember van. Mindenki megtanulja a dolgokat a saját kárán. Bár az okos ember más kárán tanul...

2017. jún. 9. 11:49
 20/43 anonim ***** válasza:
13%

Akkor kérdező, segíts nekem (EZ KÉRÉS VOLT!!!). 26 éves nő vagyok, most február 2-án halt meg 56 évesen anyukám, aki 12 évig küzdött a daganattal. Nagyon nehéz feldolgozni a történteket.

Hogyan segítenél nekem? Tudsz te egyáltalán valamiben segíteni?

Egyébként semmi közöd az életemhez, de most, mivel én ajánlottam fel neked, nyugodtan írj tanácsot, de csak olyat írj, ami tényleg segíthet.

Már jó pár dolgot tudok, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy ezzel a helyzettel most mit tudsz kezdeni!

2017. jún. 9. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!