Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ezzel mennyire értetek egyet? Ez jó tanács a nők számára? ( egy cikkből )
Baromság.
Ez a hogyan veszíts el egy pasit pár nap alatt című tanácssorozatba illene.
Szerintem az egész egy nagy *******. Ezek alapján nekem sose lett volna barátnőm :D
27F
"Amikor megölöd a vadászösztönét. Emlékezz, hogy a pasik szeretik a kalandot. Imádják a feladatokat, a munkát, hősök szeretnek lenni."
Én nő vagyok és szerintem mikor a nők panaszkodnak, hogy "hol vannak manapság a férfiak", akkor alapvetően ezeknek a tulajdonságoknak a hiányára céloznak. A férfiak többsége abszolút motiválatlan, nagy részük nem tudna azonosulni a fenti leírással. (és ennek maga a társadalom az okozója)
Valami Joy magazinból van ez??
Legjobb tanács, amit adhatok: legyél ÖNMAGAD! Ha megjátszod magad azért, hogy megkaphass valakit, később, vagy már nem tudod tovább hordani az "álcát" és akkor az agyára fogsz menni, vagy te savanyodsz bele, hogy nem tudsz önmagad lenni.
Ha én kiszemelek egy lányt, és elkezdünk ismerkedni, de ő meg nekiáll randizni másokkal, fogom magam és otthagyom. Nem vagyok neki fontos, találok olyat, aki nem viselkedik így.
Ezek a "kéresd magad" tanácsok meg társaik.. én nem értek egyet egyikkel sem. Ha mindenki önmagát adná már az elejétől, kevesebb lenne a néhány hónappal későbbi "dehátazelejénmindenolyanjóvolt" indokú szakítás.
"ne hívd többször, mint ahányszor ő keres téged"
Ha én azt veszem észre, hogy csak én keresem a nőt, és ő sosem hív fel magától, nem érdekli, hogy mi van velem, nem akarja hallani a hangom, akkor az már rég rossz, negatívan érint, és arra gondolok, hogy nem érdeklem.
"ne dobj el mindent csak azért, hogy visszahívd vagy visszaírj neki azonnal"
Erről azok a kérdések jutnak eszembe, mikor valaki kiírja ide GYK-ra, hogy írt a lánynak facen, ő látta, de nem írt vissza napokig.
Ez is mire jó? Szerintem nincs is annál jobb érzés, mint mikor írok egy nőnek este randi után, hogy jól éreztem magam, és fél perc múlva hasonló pozitív üzenetet ír vissza.
" randizz más pasikkal addig, ameddig mindketten meg nem egyeztek, hogy nem találkozgattok másokkal"
Erre inkább nem írok semmit, mert kitiltanak az oldalról. :D Most akkor engem akar megismerni, vagy még másik 5 pasit is?
"Hagyd, hogy dolgozzon érted! Mert megérdemled!"
Igen, a pasi csak hajt, a nőt nem érdekli. Erre a férfi feladja, a nő pedig elkezd siránkozni, hogy megint dobta egy pasi, vajon miért.
Az ilyen cikkek olvasása után elgondolkozom, hogy akik ezeket írják, milyen nők lehetnek. Valószínűleg akkora egóval rendelkeznek, hogy az arcuk nem fér be a szerkesztőségbe. A következő cikkének a címe mi lesz? Mennyi legyen a pasi nettó fizetése, és milyen autója legyen, hogy szóba álljunk vele.
Sajnos a sok fiatal ezt olvasva így is kezd gondolkodni, ezért is torzul el ennyire a mai világ. Ezért lesz a lányok többségéből sorozatgyártott plázacica, akiknek abból áll az élet, hogy tartsák a 40 kg-os testsúlyukat, mert az a normális, és közben lessék a parkolóban álló BMW-t, hogy melyikben ül egy ugyanolyan tömeggyártott "menő" férfi.
De lehet csak én vagyok maradi...
30F
8-as
Vagy pont azok, akiknek romokban hever az önbizalma.
Akit dobtak már, nem hívtak vissza, soha többé nem kerestek, akinek mindig a szép barátnőjét szólították le.
Nekem ebből a cikkből valami elkeseredettség árad, hogy bármi áron, de megtartani a férfit. És inkább az ő szíve törjön össze, mint az enyém, mert nem kellettem eléggé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!