Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakban miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakban miért nincs együttérzés a nemi erőszakon átesett nőkkel szemben?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokáció, csupán eddigi tapasztalataim alapján szerettem volna megkérdezni. Kiemelten érdekel a téma, sokat olvasok ezzel kapcsolatos fórumokat, kérdéseket, és nagyon felbosszantott az, hogy a férfiak legtöbbször úgy tesznek mintha ez a probléma nem is létezne. Szerintük a nőnek tudnia kell megvédeni magát, könnyen el tudna menekülni vagy kilépni a bántalmazó kapcsolatból de nem teszi, tudat alatt szándékosan keresi az erőszakot és élvezi is, kihívó viselkedésével kiprovokálja az erőszakot. Sokan összemossák a feminizmussal és a férfiak bemocskolásának tartják a nyilvánosságot kapott eseteket.

Megértem, hogy a férfi ezt kívülállóként véleményezi, mivel ő nem lesz nemi erőszak áldozata, és a férfiúi büszkeség is dolgozik, ugye nem akarja hibásnak tekinteni férfitársait, de miért kicsinyítik le a problémát a férfiak? Miért tesznek úgy mintha nem is létezne?

2017. máj. 3. 21:42
 81/97 Költőnő? ***** válasza:
Az a logikai bravúr, hogy neked erre ez jött ki, persze ha azt akarom mondani, hogy minden krokodil kék, én is ki tudok lyukadni oda, hasonló logikai "bravúrral".
2017. máj. 6. 16:53
 82/97 anonim ***** válasza:
51%

Oké. Ha nem érted, hát nem érted.

No problem!

2017. máj. 6. 17:10
 83/97 Költőnő? ***** válasza:
100%
Nem én nem értem. Neked nem sikerül logikusan, érvekkel és tényekkel alátamasztani a kijelentésed.
2017. máj. 6. 17:21
 84/97 anonim ***** válasza:
49%
Én is ezt mondanám, ha nem érteném.
2017. máj. 6. 17:25
 85/97 Költőnő? ***** válasza:
100%
Hiába próbálsz engem hülyének beállítani. Érvet és tényt még mo dog nem sikerült leírni. Kár. Érdekelt volna. Így viszont...
2017. máj. 6. 17:57
 86/97 anonim ***** válasza:
49%

Hát, ezek szerint olyat, amit értettél volna, nem is.

De mint mondtam: no problem. Neked sem lehet mindig igazad.

2017. máj. 6. 18:09
 87/97 Költőnő? ***** válasza:
Jól van akkor. Ha nagy nehezen sikerül vmit ideköhögnöd, ami alátamaszt, akkor lehet még később is. Addig is puszika.
2017. máj. 6. 18:19
 88/97 anonim ***** válasza:
0%
Ha sikerülne egyszer értelmezned a leírtat, csak üzenj. Pusszantalak. ;)
2017. máj. 6. 18:49
 89/97 anonim ***** válasza:
0%

Last chance. Úgy értettem, hogy nekünk nincsen puncink így max seggbe dugnak méhünk és petefészkünk sincs ahol egy erőszakból fogant gyermek megmaradhatna. Lányok, esetleg nyilatkozhatnátok, hogy erőszaktól elvonatkoztatva más e hüvelybe mint seggbe.

A máshogy gondolkodás pedig nem szexista marhaság, hanem a neveltetésünk és a nemünk szerint társadalomban betöltött helyünk és szerepünk által determinált.

30/f

2017. máj. 6. 18:51
 90/97 anonim ***** válasza:
100%
Költőnő. Azt pedig amit beidéztél a lelki sérülés oldalára írtam. Természetesen mindkét nem élhet fizikai vagy verbális/érzelmi agresszióval csak azt mondtam, hogy a férfiak esetében gyakoribb a fizikai erőszak, mivel ők ebben vannak előnyben, a nők érzelmi oldalon. Nyilván ha harcolsz, te sem a gyengeségeiddel szállsz síkra. A férfiaknál is indokolt volna a "tragédia" szó használata hiszen az erőszaknak a lelki oldala tart tovább, a test sérülései hamar begyógyulnak. Ha téged valaki elkapna és beverné közben a szádat, meg lenne hámsérülésed az erőszakos közösülés miatt, nem ez lenne a fő problémád, mert legkésőbb egy hónap és kutya bajod testileg, de évekig tart mire pszichológiailag is összerakod magad. A testünk lehet, hogy nem egyformán sérülékeny, de a lelkünk viszont igen.
2017. máj. 6. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!