Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakban miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakban miért nincs együttérzés a nemi erőszakon átesett nőkkel szemben?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokáció, csupán eddigi tapasztalataim alapján szerettem volna megkérdezni. Kiemelten érdekel a téma, sokat olvasok ezzel kapcsolatos fórumokat, kérdéseket, és nagyon felbosszantott az, hogy a férfiak legtöbbször úgy tesznek mintha ez a probléma nem is létezne. Szerintük a nőnek tudnia kell megvédeni magát, könnyen el tudna menekülni vagy kilépni a bántalmazó kapcsolatból de nem teszi, tudat alatt szándékosan keresi az erőszakot és élvezi is, kihívó viselkedésével kiprovokálja az erőszakot. Sokan összemossák a feminizmussal és a férfiak bemocskolásának tartják a nyilvánosságot kapott eseteket.

Megértem, hogy a férfi ezt kívülállóként véleményezi, mivel ő nem lesz nemi erőszak áldozata, és a férfiúi büszkeség is dolgozik, ugye nem akarja hibásnak tekinteni férfitársait, de miért kicsinyítik le a problémát a férfiak? Miért tesznek úgy mintha nem is létezne?

2017. máj. 3. 21:42
 41/97 anonim ***** válasza:
13%

Manapság sok minden a nők védelméről szól. Ezzel nem azt mondom, hogy nincsenek ilyen esetek, de általában az esetek nagy részében azért tesz is a nő azért, hogy magára uszítson egy férfit. A legtöbb esetben ismeri az "áldozat" közelről az erőszaktevőt. Tehát valamiféle emberi kapcsolatban álltak, vagy állnak egymással.

Másrészt, ahogy Jaguar is írta, manapság könnyen dobálóznak az emberek a megerőszakolás fogalmával. Ide sorolandó a párkapcsolati megerőszakolás vádja, amikor a nő feljelentést tesz azért, hogy megerőszakolta a párja. Kérdezem azt, hogy egy védekező, lábait összezáró, harapó, rúgó, ütő nőre kinek állna fel a farka? Nekem biztos nem. Szóval nem olyan könnyű ilyen állapotban megdugni egy nőt, ha védekezik. Fizikai erő ide-oda, most csak a vágy felkeltéséről, merevedésről beszélve.

Ennek inkább csak aspektus beli különbsége van. Abból a szemszögből nem erőszak, ha a nő épp megkívánja az erőszak közösülést, a férfi meg nem szeretné és mégis csinálnia kell, mert ilyen-olyan eszközökkel kényszeríti őt a nő?

Hallottam már olyan esetet is, hogy a férfi nem akarta megerőszakolni szerepjátékként a nőt, az meg feljelentette ezért és saját magának mesterséegesen sérülést okozott odalent, hogy igazolja a traumát.

Mondjuk ez már pszichopata jellemre vall a nőtől. Na szóval, ha megfordítjuk, hogy a pasas akarna egy kicsit erőszakosabb szexet a kapcsolatban, a nő meg nem, ellenkezik is kicsit aktus alatt, az meg már egyből erőszaknak számít? Most párkapcsolatokban értem ezt. Nyilván nem az utcai random erőszakolásokról. Az tényleg gusztustalan, de azért ne felejtsük el, hogy megannyi nő sokszor ki is provokálja a férfiak figyelmét, amilyen ruhákat felvesznek, ahogy kimázolják magukat, ahogy illegetik-billegetik a testüket, elhúzva a mézesmazdagot akár egy szórakozóhelyen, akár egy pubban, kávézóban, amikor meg lépne a pasas, játsszák a szűzlányt és a szokásos "Barátom van" szöveget elsütik. Persze ez sem indok egy aljas, mocsadék erőszakolásra, ám bizonyos férfiaknál elpattan a cérna, - főleg, ha mondjuk már sorozatosan voltak ilyen átbäszott szituációban elutasítva-, és borul a bili náluk. Mondom, persze ekkor sem menti fel őket semmi sem az erőszakos nemi közösüléstől. Ez egy nehéz terep, pengeélen táncolnak az igazságok, mert abból is több van, legalábbis más szemszögek.

2017. máj. 3. 23:31
 42/97 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, hogy a 39-es komment létezése-e a kiábrándítóbb, vagy pedig az, hogy volt(ak) aki(k) képes(ek) volt(ak) zöldet nyomni rá. :D
2017. máj. 3. 23:42
 43/97 anonim ***** válasza:
100%
Kinek áll fel összekötözött nőre... valakinek feláll pisire, kakira, de egy sima lábfejre is.
2017. máj. 3. 23:43
 44/97 anonim ***** válasza:
15%

last chance hiába vergődsz,akkor is csak az igazságrol világosítottalak fel...Tipukus kissebbségi lehetsz valami isten háta mögötti putriból vagy ha nem,akkor egy szerencsétlen,olyan akiről messziről látszik hogy életképzelen...de ha normális lennél, akkor sem heverhetnéd ki ezeket,tehát nem lehetsz alkalmas a nagybetűs életre ez ki van zárva,nem is értem miért írtál ehhez a kérdéshez,miért hirdeted a fogyatékosságod :D

Azzal csak engem igazolsz hogy privátban álnévről a még meg nem született fiúgyerekem fenyegeted nemi erőszakkal...mondom a vér nem válik vízzé. :D

2017. máj. 3. 23:58
 45/97 anonim ***** válasza:
90%
45-ös, mondanám, hogy undorító ember vagy, de ha embernek tartanálak, azzal itt mindenkit megsértenék.
2017. máj. 4. 00:12
 46/97 anonim ***** válasza:
2%
Semmi gond,megszoktam már hogy a sok birka nem tudja elviselni az igazságot :D
2017. máj. 4. 00:15
 47/97 anonim ***** válasza:
96%
47-es, az igazság az, hogy egy nyomorék vagy.
2017. máj. 4. 00:31
 48/97 anonim ***** válasza:
3%
Én?:D És akkor a deviáns családban szocializálódott búza akkor mi?
2017. máj. 4. 00:34
 49/97 anonim ***** válasza:
# Valaki írta a durvább szexet -na azt előre le kell tisztázni!-Nem aktus közben akciózni vele!
2017. máj. 4. 01:23
 50/97 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tennék hozzá a kérdésedhez, hogy:

Aki nő nemi erőszakon átesett annak sosem lesz igazán normális kapcsolata vagy szexualitása a továbbiak folyamán.

2017. máj. 4. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!