Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt adják ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt adják ki újra a telefonszámokat?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi történt,de a barátom szombat óta nem veszi fel a telefont,ütenetekre sem válaszol.

Ma egy ismeretlen férfi vette fel a telefont,köszöntem,visszaköszönt és lerakta a telefont. Amikor felvette nagyon úgy hallatszott a hangjából,hogy gőze sincs ,ki vagyok,szóval vagy totál ismeretlen amit nem értek,miért venné fel a telwfont egy ismeretlen? Vagy pedig ugye ki sem írta a telefon a nevem,ha pl ez az illető egy új ügyfél.

Az lehet,hpgy szombat este a barátomé még a telefonszám, csütörtök reggel pedig már nem?

Nem tudom miért csinálja ezt,nagyon jól megvagyunk:(

Nem értem,valaki segítsen! Nagyon kétségbe vagyok esve:(

21L

2017. febr. 16. 10:07
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Akkor már nem egyszerűbb a tiltás? Ő magyarázta nekem mindig,hpgy akivel nem akarunk foglalkozni,azz tiltani kell.

Különben is,ő nem ennyire gyerekes.

2017. febr. 20. 10:43
 32/34 anonim ***** válasza:
# 31: Ha tiltva vagy, akkor pont hangpostára irányít (úgy reagál a telefon, mintha ki lenne kapcsolva). De ha nem jelzel ki hívószámot, akkor nem érvényesül a tiltás.
2017. febr. 20. 10:45
 33/34 A kérdező kommentje:
Ha nem kapcsolom ki a hívó id-t,akkor sem vagyok tiltva.
2017. febr. 20. 10:47
 34/34 A kérdező kommentje:
És kb 15 csengés után irányít hangpostára. Mindig is így volt a telwfonja. Tehát biztosan nem vagyok tiltva.
2017. febr. 20. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!