Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt adják ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt adják ki újra a telefonszámokat?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi történt,de a barátom szombat óta nem veszi fel a telefont,ütenetekre sem válaszol.

Ma egy ismeretlen férfi vette fel a telefont,köszöntem,visszaköszönt és lerakta a telefont. Amikor felvette nagyon úgy hallatszott a hangjából,hogy gőze sincs ,ki vagyok,szóval vagy totál ismeretlen amit nem értek,miért venné fel a telwfont egy ismeretlen? Vagy pedig ugye ki sem írta a telefon a nevem,ha pl ez az illető egy új ügyfél.

Az lehet,hpgy szombat este a barátomé még a telefonszám, csütörtök reggel pedig már nem?

Nem tudom miért csinálja ezt,nagyon jól megvagyunk:(

Nem értem,valaki segítsen! Nagyon kétségbe vagyok esve:(

21L

2017. febr. 16. 10:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Beszéltetek már többször telón? Mióta vagytok együtt?
2017. febr. 16. 10:37
 12/34 A kérdező kommentje:

Szinte minden nap beszélünk telón. Fél éve nagyon jó barátok vagyunk,2 hete jöttünk össze.

El nem tudom képzelni,hogy szándékosan ne keresne:/

2017. febr. 16. 10:39
 13/34 A kérdező kommentje:
Valami tipp,hogy mit csináljak? Még az egyetemet is skippeltem mára:/
2017. febr. 16. 10:41
 14/34 anonim ***** válasza:
Facebookon vagy máshol nem tudod elérni?
2017. febr. 16. 10:45
 15/34 A kérdező kommentje:

1 hónapja törölte a facebookot valami ok miatt. Még nem csinált újat.

Nyáron ellopták a telefonját,akkor törölte a vibert is,azóta nincs neki az sem.

2017. febr. 16. 10:52
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

kifogás hegyek vannak ahogy nézem.

jobban teszed ha elkezdesz beletörődni, hogy egyáltalán nem "voltatok meg olyan jól"

ha valakit szeretek, akkor az első dolgom hogy értesítem arról, hogy nincs semmi baj és nem kell aggódnia.

2017-ben kis millió platform és lehetőség áll rendelkezésre, hogy kapcsolatba lépjünk a másikkal.

szóval ja, kezdhetsz aggódni az miatt hogy lapátra lettél téve.

2017. febr. 16. 10:58
 17/34 anonim ***** válasza:
Akkor várj amig ő keres... kár volt skippelni a sulit ma, mert lehet ott keres...
2017. febr. 16. 10:59
 18/34 anonim ***** válasza:
Találkoztatok már valaha?
2017. febr. 16. 11:08
 19/34 A kérdező kommentje:
hogyne találkoztunk volna....legutóbb vasárnap este
2017. febr. 16. 11:12
 20/34 anonim ***** válasza:

Ha fél éve jó barátok vagytok, akkor azért csak tudsz ezt-azt az életéről, nem?

Egyébként egyszer nálunk volt hasonló eset, hogy idegen vette fel a párom telefonját. Utóbb kiderült, hogy a hülye haverjai lenyúlták a telefonját, amíg sörözni voltak együtt és kiment vécére, és beállítottak átirányítást. Tök ciki volt, én hívogattam, idegen vette fel, ő meg nem is tudott az egészről. Mikor hazajött (együtt éltünk akkor már), elmondtam neki, megnézte a telefonját, és akkor látta, hogy át van irányítva. (Az egyik haverjának az otthoni számát állították be.)

2017. febr. 16. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!