Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt adják ki újra a telefonszámokat?
Nem tudom mi történt,de a barátom szombat óta nem veszi fel a telefont,ütenetekre sem válaszol.
Ma egy ismeretlen férfi vette fel a telefont,köszöntem,visszaköszönt és lerakta a telefont. Amikor felvette nagyon úgy hallatszott a hangjából,hogy gőze sincs ,ki vagyok,szóval vagy totál ismeretlen amit nem értek,miért venné fel a telwfont egy ismeretlen? Vagy pedig ugye ki sem írta a telefon a nevem,ha pl ez az illető egy új ügyfél.
Az lehet,hpgy szombat este a barátomé még a telefonszám, csütörtök reggel pedig már nem?
Nem tudom miért csinálja ezt,nagyon jól megvagyunk:(
Nem értem,valaki segítsen! Nagyon kétségbe vagyok esve:(
21L
Ennyi idő alatt nem adják ki újra, inkább ellopták a telefont, vagy egyéb ilyesmi történt.
Esetleg olyan, amit nem szeretnél hallani még...
Eladta a telefonját, és kitörölte a számokat, én erre tudok ez alapján gondolni.
Ezek szerint annyira mégsem vagytok meg túl jól...
Vagy nem lehet, hogy félretárcsáztál?
De ha ellopták a telefonját,akkor minek veszi fel az illető??
Tegnap este még a barátom hangpostafiókja kapcsolt be.
1 Évig nem adják ki másnak a számot.
De nem tudod hogy hol lakik? Nincs közös ismerős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!