Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt adják ki újra a telefonszámokat?
Nem tudom mi történt,de a barátom szombat óta nem veszi fel a telefont,ütenetekre sem válaszol.
Ma egy ismeretlen férfi vette fel a telefont,köszöntem,visszaköszönt és lerakta a telefont. Amikor felvette nagyon úgy hallatszott a hangjából,hogy gőze sincs ,ki vagyok,szóval vagy totál ismeretlen amit nem értek,miért venné fel a telwfont egy ismeretlen? Vagy pedig ugye ki sem írta a telefon a nevem,ha pl ez az illető egy új ügyfél.
Az lehet,hpgy szombat este a barátomé még a telefonszám, csütörtök reggel pedig már nem?
Nem tudom miért csinálja ezt,nagyon jól megvagyunk:(
Nem értem,valaki segítsen! Nagyon kétségbe vagyok esve:(
21L
Vasárnap este miért nem kérdezted meg tőle, hogy miért nem vette fel a telefont?
Két hete jártok, mindennap beszéltek telefonon, kivéve az elmúlt héten?
Miért nem mész el hozzá, és kérdezed meg tőle?
Semmi,nem veszi fel,emailre sem válaszol.
Tudom,hpgy most pénteken,szombaton a barátai szülinapjára megy,vasárnap próbálom újra hívni.
Ha annyi az egész,hpgy le akar koptatni,meggondolta magát,akkor szerintem ezt nem így kell intézni és elég nagy bunkóság csak így eltűnni,nem közölni a másikkal. Remélem nem erről van szó és csak nagyon foglalt volt. Ha viszont így akar lekoptatni,akkor no comment.
Én ezt nem értem:/ megint valaki más vette fel a telefonját,de csak akkor veszi fel,ha nem mutatja ki a hívó ID-mat. De az üzenetrögzítőn ugyanúgy a pasim nevet mondja be.
Na én ezt már tényleg nem értem!! Valaki segítsen!!
Menj el hozzá és konfrontáld, ne csak hívogasd. Láthatóan az nem működik. Személyesen csak nem tud lepattintani, és nem tudják csak úgy rád csapni az ajtót. Nem is értem, én nagyjából az első ilyen nap után mentem volna hozzá személyesen, ebben úgy mégis, mi hogy tudnánk segíteni?
Nagy valószínűséggel így akar dobbantani, de attól még te játszhatod a naivát, aki nem hagyja magát, és egyértelmű választ és magyarázatot követel.
És mi történik, amikor az idegen pasi felveszi? Bemutatkozik? Jelzi, hogy téves? Te mondasz valamit, pl. hogy xy-t keresed, vagy csak lecsapod?
A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy a barátod dobni akar, nem veszi fel neked a telefont, és amikor ismeretlen hívja, akkor átadja valakinek a készüléket.
Az első esetnél még az is lehetett volna, hogy elhagyta a telefonját és valaki megtalálta, de ha felveszi valaki, akkor nyilván jóindulatú és vissza akarja szolgáltatni. Szóval ennyi idő után ez az opció szerintem már törölhető, úgyhogy marad az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!