Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okokból kezdtek el hanyagolni egy lányt? Akár kapcsolatban, akár ismerkedés alatt!?
Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 22:27
1/4 A legrosszabb válasza:
Ha úgy tapasztalom, hogy nem érdeklem őt, vagy komolytalannak kezdem érezni, vagy kétértelmű, manipulatív megjegyzéseket kezd tenni, akkor nyilván hanyagolni kezdem.
2/4 anonim válasza:
Tobb oka lehet, a legnevezetesebb par hetes kapcsolat, meg alakulgat, szulinapja a lanynak meghiv, egyszercsak orditas es nagy konyhakessel kergeti a lany az apjat. Utana pl nem magyarazkodtam, hazajottem es hanyagoltam rendesen.
3/4 anonim válasza:
Ha hazudós, felszínes, rosszindulatú, buta (plusz még okoskodó is), bunkó, nagyképű, felvágós. :) Ez nyilván csak az ismerkedésre vonatkozik, mert egy ilyen lánnyal egyáltalán nem állnék össze. Van még az esetleg, hogy időközben válik ilyenné, de az szerintem ritka, én még nem jártam úgy. Egyszer azért szakítottam egy lánnyal, mert egy lelki roncs volt és nem is nagyon akart változtatni a dolgokhoz való hozzáállásán, mindig csak a negatív dolgok (érzések, vélemények stb) jöttek az irányából, totál lehúzott már engem is érzelmileg.
4/4 anonim válasza:
Ha megbizhatatlan,
Ha egyszer hazudik es kiderul,
Ha igenytelenne valik,
Ha szeretkezes kozben megjatsza magat,
Ha csunyan beszel,
Ha kiderul, hogy csak es kizarolag fiu baratai vannak,
Ha nem tud mosolyogni,
Ha fuvezik mindennap,
Ha a kutyajarol/kisallatkajarol tobbet beszel mint sajat magarol es a vilagrol,
Ha verekszik,
Ha elkezd osszehasonlitgatni mas ferfival (negativ ertelemben),
Ha szajhoskodik,
Ha terrorizal (az ismeroseivel, barataival) barkit is,
Es ha elment az esze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!