Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év alatt egyszer sem kaptam virágot a páromtól?
heh, sokadik ilyen kérdést látom és nekem meg hím létemre teljesen alap...
Jól tetted h szóltál sztem
Egy kierőszakolt virágnak/gesztusnak örülni fogsz? Mivel ez kb. ezek után olyan lesz...
Ő ilyen alkat, vagy elfogadod vagy nem... Továbbá azt írod, hogy csokit ill. egyéb hasznosdolgokat kapsz tőle...
Ne légy ilyen telhetetlen és követelőző, mert nem lesz jó vége...
28N
Nőként egyáltalán nem értem. Ha vesz mást miért a virágot kell erőltetni. Felesleges ilyet szóvá tenni, hogy vegyél már nekem egy szál virágot.
Én jobban örülök a csokinak vagy ha már mindenképpen virág akkor legalább cserepest. De a vágott virág elég felesleges, pont azért mert pár napig szép aztán kuka. Legközelebb meg az lesz a baj, hogy miért csak egy szál és miért nem egy csokor? Főleg télen felesleges ezt eröltetni amikor amúgy is drágább a virág. Akkor már várhattál volna tavaszig hogy valamelyik udvarból lophasson pár szálat. 😄
5 éve vagyunk együtt, de még én sem kaptam egy nyamvadt szál kórót sem a páromtól! Már azt sem tudom szeret -e egyáltalán!?
30f
A nők úgy is értik... nem nem értik, nem egy kaptafára készültünk. Én is jobban örülök a csokinak vagy bárminek csak ne gazt kapjak ami szépen elpusztul pár nap alatt a vázában.
Amúgy meg nem fogsz neki örülni, megveszi, de tudni fogod, hogy azért mert ráparancsoltál.
"na de egyszer már olyan jól esne 1!!!szál"
Hát vegyél magadnak, anyukám. Nem vagy már gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!