Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha valaki 18 alatt szexiskedik?
Pláne ha énekes/színész
Ilyen világban élünk.
Dat fogalmazás.
Ha nem csinálnák, nem élnénk ilyen világban, szóval egy egylépéses körérveléssel rögtön ki is rúgtad magad alól a talajt :D
18 évesen még nagyon gyerek az illető, akkor is, ha celebnek képzeli magát.
Nem egy szexualitást sugárzó nő/férfi lesz, csak egy paródia, akivel lehet, hogy sokan dugnának, de több érték nincs benne.
Attól még, hogy a mai társadalom megöli a kamaszkort, gyerekekből azonnal lesznek kiégett felnőttek, még nem kéne ennek lenni a természetesnek.
Még ha ilyen világban élünk is, nem szabadna ezt elfogadni.
De miért azt az egyetlen egyént szidjátok, amikor másképp esélytelen lenne számára befutni?
Erre van igény, ezt adják.
Azért, mert elég később ezzel szenvedni.
Örülj, amíg gyerek lehetsz.
21/L
Nem rólam van szó. Főleg, hogy nem is lány vagyok és már rég 20 felett :-)
Az énekesi/színészi pályán pedig nem érsz rá. Mert vagy megtalál még egyszer a szerencse, vagy nem. Én nem kockáztatnék :-)
Valamennyire igazad van, mert ha a szexiskedő tiniket látva mindenki elfordulna, nem lenne rájuk
kereslet, ők sem csinálnák.
Britney Spears, Madonna, Taylor Swift, Katy Perry, Rihanna, Jennifor Lopez stb stb.
Megértem, hogy nem feltétlenül vannak náluk jobb énekesek. De mégis az ők számait hallod a legtöbbször és nem valami 100 kilós nagyon tehetséges nőét :)
Ők vesznek meg téged kilóra. Nem az akinek 20ezer megtekintése van a youtubeon :)
"De mégis az ők számait hallod a legtöbbször"
Én ugyan nem...
Rettentő gyerekes és korlátolt a gondolkodásod, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!