Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok akik több éve párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik több éve párkapcsolatban vannak (4,5,6 vagy több éve) mennyit változott a kapcsolatotok, az érzelmek az évek alatt az elejéhez képest? Voltak mélypontok?

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
7eve vagyunk egyutt,mar hazasok is. Igen tobbszor voltunk mellyponton. Nagyon szerettuk egymast mikor osszejottunk,szinte elso pillanattol kezdve es volt koztunk egy ilyen eros lelki kapocs ami persze kesobb megerosebb lett.Vannak dolgok amikben masok vagyunk,de sokmubdenben azonos a velemenyunk.Tobb ev utan is megvan meg a szerelem,mukodik a szex is,bar nehez idoszakokba azzal is volt problema de visszallt a regikerekvagasba mikor rendbejottek a dolgok.Hullamvolgyek sokszor kulso tenyezok miatt voltak,mint pl munkahelyi gondok,csalad es neha anyagi gondok,nem volt megcsalas es harmadik fel sosem aki kozrejatszott volna.
2016. nov. 16. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi 6 éve vagyunk együtt.

De az első hozzászólást én is írhatam volna. Teljesen igaz ránk is.

Csak a mi kapxsolatunk nehezen indult.

2016. nov. 17. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
12 éve vagyunk együtt.mindenhol vannak mélypontok,de ugyanannyi szex beszélgetés bók csók van mint mikor csak randiztunk!sőt a tisztelet nőt egymás felé mert most már szeretem az apai oldalát ő pedig az anyai oldalamat! Nagyon fiatalok vagyunk még mindig,és jó hallani másoktól hogy példa értékűnek tartják a kapcsolatunkat és családi életünket! Azért évi 1szer szoktunk vitázni!
2016. nov. 19. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:

4 éve vagyunk együtt, természetesen voltak nagyon mély pontok. Ezek sosem harmadik fél miatt, inkább külső körülmények, de rendesen megtépázták a kapcsolatot.

Nem vagyunk olyan kis szeleburdi hülyék, mint az elején, a kapcsolat szerintem sokat mélyült, komolyodott, az érzéseink is komolyodtak. Olyan igazi lett, minden szépségével és árnyoldalával. Szeretjük egymást ettől függetlenül nagyon is. :)

2016. dec. 9. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!