Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül mennyi idő párkapcsolatban élés után kezdett elmélyülni a kapcsolatotok a párotokkal?
Én 2-3 nap után :D
8 hónapja vagyunk együtt :)
Én 2-3 nap után :D
8 hónapja vagyunk együtt :)
Az első komolyabb konfliktusunk, problémánk megoldása után már egyértelműen beszéltünk róla, hogy mennyire mély és komoly a kapcsolatunk (ez volt kb. egy év járás után). Már előtte is éreztük ezt, de nekünk elég speciális a helyzetünk, ugyanis a kapcsolat előtt évekig voltunk nagyon jó baráti viszonyban, ami eléggé megkönnyítette a kapcsolat komolyodását. Most vagyunk együtt 3 éve.
20L
Már az elején éreztem, de egy darabig nem mertem elbízni magam. Ám az, hogy végig mellettem állt a betegeskedéseim alatt, átmentünk egy csomó nehéz napon, és öt hónapja együtt élünk, csak egyre jobban elmélyítette, és az ő részéről is érzem. Egy éve és három hónapja vagyunk együtt, de többnek érzem, annyi minden van már a hátunk mögött.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!