Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha valaki 18 alatt szexiskedik?
Pláne ha énekes/színész
Ilyen világban élünk.
Persze, ha nem rájuk keresel akkor nem őket hallod. Viszont ha bekapcsolod a rádiót akkor igen.
Nem tudom kinek korlátolt a gondolkodása: aki azt mondja, hogy ráérnek és felesleges most próbálkozni befutni miközben most megvan az esélye vagy annak aki azt mondja, hogyha ez kell ahhoz, hogy teljesíthesse az álmát akkor csinálja.
Te vagy amiért ezt csinálják. Mert erre van igényed. Mégis azt mondod, hogy ne csinálják. Wat?
Nem kapcsolom be a rádiót.
Nem miattam csinálják.
Nincs rá igényem.
Van egy jó kis mondás: ne sikeres ember akarj lenni, hanem értékes. Jópár kérdéssel régebben kifejtettem a véleményem arról, hogy miért nem jó az senkinek, ha egyesek letojva a környezetüket a saját önző, destruktív céljaikat hajszolják, és ezt tartom. A kínálat és a kereslet nem egymástól független dolgok, hatnak egymásra. Ha az ilyen alja csőcseléket nyomatják, persze, hogy lesz rá kereslet, mert a többi hülye, azt hiszi, nincs más. És ugye miért hülye a többi hülye? Mert nem kapott rendes nevelést, oktatást, mert már az ő szüleit is félrenevelték.
Ennek az egész hozzáállásnak az lesz a vége, hogy valami hülye háborúban vagy a környezetszennyezés miatt szépen kihal az emberiség.
Azért nyomatják őket, mert őket akarja a nép.
Elég ritkán van az, hogy megpróbálják befolyásolni egy világ ízlését. Dollár milliárdokat tolni egy olyan projektbe, hogy egy trash metal kedvelő világot megváltoztassanak, hogy mostantól a popot kedveljék, az helyett, hogy inkább trash metalt játszanak.
Eléggé logikus nem? Bár a magadfajták a logikát teljes mértékben mellőzik. Ne írj többet. Köszi.
"Ők vesznek meg téged kilóra."
Csak azt lehet kilóra megvenni, aki hagyja. Ha el lehet adni a sz.rt is, akkor ki fáradna valós tartalom előállításával? Majd eladjuk mellel meg seggel.
"Elég ritkán van az, hogy megpróbálják befolyásolni egy világ ízlését."
mást se tesznek nap mint nap... :D
azok a lányok válnak ilyenné, akiknek nincs egyéniségük különösebben, nem túl érdekesek, a hangjuk se az, hát akkor vetkőzik. érted, nem tud jó szöveget írni, nem tud jó zenét írni, nem egy érdekes személyiség, de ugye énekesnő akar lenni és hát a szex mindig kell.
vannak azért olyanok, akiknek nem kell feltétlen vetkőzni, mert nem ilyen semmi szövegeket énekelnek valamilyen középszerű dallammal.
színészeknél azért ez nem jellemző annyira. nyilván vannak olyanok, akik ezt élvezik, így jó nekik.
néha én is megdöbbenek azért, amikor egy-egy lányról kiderül hogy milyen fiatal még... nem tudom mennyire jó nekik, hogy tudják hogy a külsejük miatt kell az embereknek elsősorban. milyen hatással van ez rájuk, a személyiségükre. nem feltétlen a legjobb dolog...
engem nem különösebben érdekel egyébként, nem is szoktam szapulni ezért őket. ennek a hatása rám max annyi, hogy esetleg férfiak elvárásai megnőnek, hogy hogy kéne kinézni, öltözni, sminkelni, viselkedni meg mit tudom én még mik. de ezen kívül felőlem ott ronthatja el az életét ahol akarja, úgy valósítja meg az álmait ahogy akarja, olyan eszközökkel amikkel akarja, nekem közömbös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!