Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemről kiderült,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényemről kiderült, hogy régebben többször kur*ázott. Bennetek ez megváltoztatna valamit?

Figyelt kérdés

Most derült ki. Természetesen még előttem, és persze az ember nem ezzel kezdi az ismerkedést, de 4 éve együtt vagyunk és ez most valahogy lesokkolt, hogy nem tudtam. Én mélységesen elítélem ezt, de eddig téyleg sosem került elő a téma. Most is úgy, hogy kiakadtam, hogy egy ismerősünkről kiderült, én meg kibuktam, hogy ez mennyire szánalmas már. Ő meg ezen akadt ki, hogy miért tartom szánalmasnak.

És persze nem kellene érdekelnie, hogy előttem milyen életet élt, de most kicsit úgy érzem, hogy nem is ismerem, ha egy számomra ilyen undorító dolgot nem tudtam róla. Nem néztem volna ki belőle. Ennek 2 hete, hogy kiderült, és azóta nem is bírok vele lefeküdni, mert mindig eszembe jut, hogy egy ki tudja milyen prostival volt...tudom hülyeség, de kb úgy érzem, mintha megcsalt volna. És az én önbecsülésemnek sem esik jól.

Na most jól össze-vissza fogalmaztam, a baj, hogy nem is tudom összeszedettebben leírni, mi van bennem, a lényeg, hogy törést okozott bennem. Még ha tudom is ésszel, hogy nem feltétlenül kellene.

Ti hogy állnátok ehhez?

2017. febr. 15. 18:18
 81/95 anonim ***** válasza:

Kb ezekkel az első randis kérdésekkel és a véleményeddel elriasztasz minden kicsit életrevalóbb, érdekesebb férfit... és lehet csak a pszichopaták maradnak, akik bármilyen mesét beadnak szemrebbenés nélkül, már csak akkor eszmélsz fel, amikor rádzárja a pincíajtót valami faluszéli kisházban :D

Már csak egy keresztkérdés marad, miért nem volt eddig barátod. Mondjuk a válaszaid implikálják is a megoldást.

2017. febr. 18. 15:12
 82/95 anonim ***** válasza:
Nem volt eddig még barátod? Hány éves vagy??
2017. febr. 18. 15:27
 83/95 anonim ***** válasza:

Amikor kiír valaki ide egy kérdést, hogy zavarja, hogy a párja pl iszik, mindig az az első kérdés, hogy "mikor megismerted, akkor is ilyen volt/csinálta?". És ha igen a válasz, a kérdező a hülye, joggal.

Nézd, én pl nem főzök. Olvasom itt egy csomó kérdésnél, hogy ez sok pasinak fontos. Nem állok le verni az asztalt, hogy tessék engem megismerni. Ha neki fontos a kaja, miért akarnám, hogy szenvedjen mellettem? Nem egymást keressük, ennyi.

2017. febr. 18. 15:28
 84/95 anonim ***** válasza:

Kb minden sorodból sugárzik ez a dacos felsőbbrendű önzőség, ami 10 Teslás elektromágnesként taszítja a férfiakat.

Sorolod a feltételeidet, a szabályaidat, és mindnek az a vége, hogy NEKED milyen igényeid, elvárásaid vannak. TE nem főzöl, TE nem akarsz gyereket,TE nem viseled el ha iszok egy sört... Az fel se merül esetleg, hogy egy kapcsolat egymás értékeiről, egymás megismeréséről szól?

Ráadásul egy folyamatosan feljődő, dinamikus dolog, amelyben a tolerancia és az alkalmazkodás elsőrendű fogalom.

Az írásodból kitűnik, hogy te ennek nyomát sem mutatod, és hozzád sem lehet alkalmazkodni.

Megsúgom, így soha nem lesz egy hétnél hosszabb kapcsplatot... felejtsd el...

2017. febr. 18. 15:51
 85/95 anonim ***** válasza:

Hú, szerencsére elég rég volt dolgom ismerkedés terén.

Mondjuk a többi dolog ok, de a k*rávázásra konkrétan rákérzeni, most komolyan, mégis ki mondaná el, amikor először lát? :D

2017. febr. 18. 16:46
 86/95 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam az egesz rage-et. 59%os mond igaz dolgokat, de osszessegeben egy cinikus vilagkepet kozvetit. Nem jo ember, nem segiteni akar, hanem ledozerolni az igazsagaval. Ha kifogyott az ervekbol bedobja a feminista kartyat es varja h mindenki fulet farkat behuzva visszavonuljon. 74%osnak remenyre, kedvessegre, bolcsessegre, jo szandeku tanacsra van szuksege, erre mit kap az arcaba? Azt h naiv, onzo, logikatlan, egyedul fog megrohadni. Huuu, ezek a retorikai fogasok mind az emberi lelek ismereterol arulkodnak...

59%os azert veszelyes mert nem csak rosszindulatu hanem okos is. Igaz es praktikus allitasokbol alkot egy olyan vilagkepet, ami a tiszta szivu embereket elszomoritja. A kerdezovel sem bszelt egy percig sem kedvesen, mert o nem segiteni jott, hanem a noket szidni. 59%os sem akar alkalmazkodni es elgondolkodni, inkabb a vilagot probalja meg a maga kepere formalni es buntudatot kelteni a maskepp gondolkodokban. A mocskos kis pszichotrukkjeivel ellenszenvesse teszi a reszigazsagokat is. Az ilyen erkolcstelen emberek miatt nem lehet nyugodtan beszelni a ferfi es no kulonbsegeirol, mert ezek a patkanyok mindig azt hozzak ki vegeredmenynek, h mivel a ferfi mas ezert tobb disznosagot el kell nekik nezni. Egy fraszt. Semmit sem kell, az elnezes az meg foleg nem parancsra v fenyegetsre megy.

74%osnak annyit mondanek h ne a gykrol akarja megismerni a ferfiakat. A gyk-n csupa rossz tortenetet lehet olvasni es ha tul sokat olvasol ilyeneket elhiszed h ez a valosag, de ez nem igaz, ez csak egy szelete. 59%os nem maga a Ferfi, o csak egy tipus a sok kozul. Magabiztos, okos, tajekozott es tapasztalt, de ezeket a talentumait arra hasznalja h itt a gyk-n a hozzad hasonlo embereket megnyomoritsa (mindezt az igazsag es a szeretet neveben). Ami a mondanivalojabol igaz azt nala sokkal jobb emberek is elmondjak hatso es arto szandek nelkul. O most az idealizmusbol kipottyant es az animalis szinten megrekedt ember allaspontjat kepviseli, aki vad duhvel rombol mindent ami tiszta, nemes, artatlan, torekeny, mert csalodott ezekben az ertekekben es haragszik rajuk. Az igazsag az h az elet se nem idealista, se nem teljesen osztonvezerelt. Az osztonok ismerete nelkul benazni fogsz, egy kis idealizmus nelkul meg olyan ember leszel mint 59%os.

2017. febr. 26. 09:49
 87/95 anonim ***** válasza:

Vicces, mert ezt korábban én is írtam és észrevettem, hogy bújtatva/szépen próbálja 59%-os a rossznak beállítania kérdezőt, miközben magát és a másik férfit, akivel párhuzamot vont, piedesztálra emeli... :)

Valóban manipulatív valószínűleg a "valóságban" is, és szerintem nárcisztikus is. (Itt ez nem bántás, mert nekem pl. nincs bajom az ilyen emberekkel, számomra érdekesek pl., és érdekel a gondolkodásuk- ahogy pl őt is itt a nőké, ahogy írta)

Na meg azt se felejtsük el, (és ezt is próbáltam írni egy hosszabb válaszomban), hogy azért nem szabad soha 100%-ban mások tanácsára hallgatva, mert tisztán kitűnök egyúttal az is, hogy a saját sérelmeiből/múltjából táplálkozik. Szerintem hagyjuk csak meg az adott személy sérelmeiből következett levont "tanulságot" magának..

Ő is eljutott egy pontra a nőkkel és a párkapcsolataival kapcsolatban, de nem biztos, hogy neked ezt kellene követned.

Szóval ezt mindig vedd figyelembe, hogy az ember mindig a saját, személyes sértettségéből táplálkozik, pláne akkor, ha indulatosan teszi ezt ( ahogy most is).

Ezt ahogy meg, hogy határozza csak meg a saját sorát, ne a tiédet.

Ugyanakkor azt is érdemes megtanulni, hogy láss túl ezeken az indulatokon, mert azt viszont érdemes. Ha félre tudod tenni, hogy nem veszel semmit személyesnek, akkor sokat tanulhatsz másoktól. Én már egész jó úton haladok. (Másrészt én inkább sajnálom, ha valaki a rossz tapasztalatok miatt olyan lett, amilyen... Bennem nincs az irányába semmilyen indulat. Engem nem bánt amit mond vagy akármi, ilyenkor inkább érdekel, hogyan jutott oda, ahova, és mi játszódik le a fejében. De én ilyen kíváncsi jellem vagyok.:) )

2017. febr. 26. 12:05
 88/95 anonim ***** válasza:
* Ezt hagyd meg, hogy határozza csak meg a saját sorát, ne a tiédet. *kitűnik, meg a többi elgépelésért is bocsi
2017. febr. 26. 12:07
 89/95 anonim ***** válasza:

Az ebéd előtti kávém idejére ez pont tökéletes téma, ha már engem idéztek :)

Igazából ez egy csodálatosan értelmes írás Lollypop-tól... Az más kérdés, hogy egy hozzám hasonló Anthony Hopkins (Törés) vagy Patrick Bateman féle pszichopatának ez egy léleksimogató önigazolás - hogy még egy pszichológia MSc-t sem kellett elvégeznem ehhez. Pedig ajánlják a kegyetlen üzletembereknek emberek manipuláláshoz :) (Viccen kívül, azért nem tartom magam pszichopatának, mivel van önkritikám, és ezalatt a beszélgetés alatt is eléggé sokat tanultam Tőletek és Rólatok, nőkről.)

Itt is magamban néztem, és több szempontból igazad van Lollypop, de azt is tisztáznunk kell, hogy én egyáltalán nem olyan céllal írtam ide, hogy segítsek az olvasóknak.

Az embereket (nőket és férfiakat) így ismeretlenül nem tartom semmire, csak egy húsgubót irányító neuronhálózat, semmi több. Amire próbáltam rávilágítani, természetesen megrögzött materialistaként, hogy a nagy idealizmusotok inkább naivitás. Természetesen ez sokszor fáj, és belátom, hogy jobb néha hagyni az embereket ebben a rózsa-lila ideggázban létezni. Egyszer olvastam, tulajdonképpen ettől élt túl az emberiség, ettől volt képes ilyen kultúrát kiépíteni, hogy az agyunkban van egy hatalmas filter. Ez megrendíthetetlenül szűri a kívülről és belülről érkező kockázatokat, veszélyeket, negatív gondolatokat, bűnt, rosszaságot és minden emberi ármányt.

Igazából én pont ilyen voltam úgy 23-25 éves koromig, eszméletlenül hittem az emberi jóságban, és főleg a nőket talán nem is nemnek kezeltem, hanem egy felsőbbrendű síkon létező emberi kiteljesedésnek.

Viszont örülök, hogy ebből a nagy idealizmusból megedzett az élet, és ráébredtem, hogy a nők sem érdemelnek alapból semmiféle tiszteletet pontosan ugyan annyi ármány és rosszakarat van bennetek, mint a férfiak "vadabb" oldalában. Mert bármennyire is genderelmélet hívő vagy, ez nem társadalmi kreálmány. A férfiak (általában) sokkal több olyan dolgot csináltak a fiatalságukban, amire nem mindig lehetnek büszkék. Ahogy a macskáknál is, a kis kandúrok sokkal agresszívebbek, verekszenek, harapnak, rosszalkodnak, mint a lány cicák. Az emberekben is ugyan ezek az ősi drive-ok működnek, és ezek nem társadalmi kreálmányok.

Szóval jól meglátta Lollypop a lényeget, én nem segíteni jöttem ide a kérdezőnek. A férfi olvasóknak nyitottam fel a szemét, akik végtelenül idealisták, és egy elkövetett múltbéli hiba önostorozása miatt igazából a saját sírjukat ássák.

Talán a lányoknak is segítség, (nem a nőknek... a nők szerintem már erre rég rájöttek 30 év körül mondjuk, sok fájdalom árán), hogy bár sokféle férfi létezik. Viszont ahogy én is a naív, idealista kezdeti állapotból 30 éves koromra felnőttem, megedződött az elmém... képesek vagyunk a tanulásra. Ebbe beletartozik például az "őszinteség szűrése", de emellett a férfiakra szerintem kevésbé jellemzőek a manipulatív praktikák - amit a nők, valljuk be, érzelmi lényekként ezerszer kifinomultabban műveltek :)

2017. febr. 26. 12:45
 90/95 anonim ***** válasza:

Még egy gondolat a másik válaszolónak. Miért sajnálod, hogy megedzett az élet, és emiatt sokkal jobb orrom van felismerni egy rossz kapcsolat előjeleit?

...és ehhez tényleg nagyon sok tanulás kell, máshogy nem megy.

Ezért is hoztam fel ezt az egészet, mert hiába számít nektek hatalmas bűnnek egy fiatalon elkövetett botlás, pl egy prosti (férfi csíny) amit szinte soha nem bocsátotok meg - írta is Lollypop, férfi nem ne érdemeljen több elnézést.

Ezzel szemben, a nőknél ugyan úgy rengeteg ármányos, manipulatív és külnféle igen aggasztó illogikus jellemhiba van, ami férfi oldalról lényegesen több elnézést igényel. "Fogadd el, hiszen Nők, máshogy jár az agyuk"

A probléma ezzel az, hogy ezekről nem kell beszélni, nem kötelező elmondani, és csak hosszú hónapok, évek alatt derülnek ki...Lehet már csak egy házasság, gyermekek után. Mert hát kérdezhetem én első randin, hogy "Elviselhetetlen hülye pi..csa leszel 4 év múlva?" Mert ezen titkolt jellemvonásokat nekem egy házasság alatt kell elvisenem, nem holmi múltbéli botlás.

2017. febr. 26. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!