Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemről kiderült,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényemről kiderült, hogy régebben többször kur*ázott. Bennetek ez megváltoztatna valamit?

Figyelt kérdés

Most derült ki. Természetesen még előttem, és persze az ember nem ezzel kezdi az ismerkedést, de 4 éve együtt vagyunk és ez most valahogy lesokkolt, hogy nem tudtam. Én mélységesen elítélem ezt, de eddig téyleg sosem került elő a téma. Most is úgy, hogy kiakadtam, hogy egy ismerősünkről kiderült, én meg kibuktam, hogy ez mennyire szánalmas már. Ő meg ezen akadt ki, hogy miért tartom szánalmasnak.

És persze nem kellene érdekelnie, hogy előttem milyen életet élt, de most kicsit úgy érzem, hogy nem is ismerem, ha egy számomra ilyen undorító dolgot nem tudtam róla. Nem néztem volna ki belőle. Ennek 2 hete, hogy kiderült, és azóta nem is bírok vele lefeküdni, mert mindig eszembe jut, hogy egy ki tudja milyen prostival volt...tudom hülyeség, de kb úgy érzem, mintha megcsalt volna. És az én önbecsülésemnek sem esik jól.

Na most jól össze-vissza fogalmaztam, a baj, hogy nem is tudom összeszedettebben leírni, mi van bennem, a lényeg, hogy törést okozott bennem. Még ha tudom is ésszel, hogy nem feltétlenül kellene.

Ti hogy állnátok ehhez?

2017. febr. 15. 18:18
 51/95 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ilyen egy igazi férfi... Én is tanultam ennek a kérdésnek a feltételével, köszönöm :D
2017. febr. 17. 17:15
 52/95 anonim ***** válasza:

Az én szememben igen.

Tudod van az a mondás, "Úriember erről nem beszél"

Pl más szexuális élete.

Volt barátnőmnél pl visszataszító dolognak tartottam, ahogy pocskondiázta és szaftosab leírta elmindta mindennek a volt pasiját.

Aztán gyakran felhozta a barátnői szexuális életét, elég gusztustalan módon.

...és akkor azt mondja, hogy hát ez természetes dolog, az ő barátnői is mindent tudni fognak a mi szexuális életünkről.

Tehát a kis "barinőknek" szépen közvetítve lesz minden apró részlet, főleg kiemelve az esetleges intim problémáinkat a szex terén...

Na itt pl rohadt nagyot csökkent a szemenben, és hiába volt jó nő megundorodtam tőle.

pl egy valamirevaló férfi a sörözés mellett a haveroknak nem teregeti ki az intim részleteket.

Vagy manapság ez már alap? Nézzetek magatokba lányok, gondolom ez a kibeszélés sajnos nagyon gyakori lehet :/ hiszen a barinőknek egyből tudnia kell merre görbül és hány centire a farkam...

2017. febr. 17. 18:45
 53/95 anonim ***** válasza:
100%

59%-os

2 dolgot szeretnék csak:

1. Attól, hogy egyszer egy hülye pi*tsával voltál, abból még nem következik az, hogy ez az általános. Viszont tény, hogy van ilyen. Én pl nem szoktam a baráti társaságnak mesélni a párommal való szexuális dolgainkról.. Nem tartozik oda.(Az másik dolog, hogy van barátnőm, aki ilyen "beszámolós" fajta, sajna többet hallottam mint szerettem volna tőle eleve. ) Én nem teregetem ki. Ez alapvetően intelligencia kérdése. (nőben-férfiben is egyaránt)

2.

Nekem pl. mondott el párom dolgokat az exeiről, de én kérdeztem.. És nem foglalkoztam vele utána sem, mert velem jó szexuális élete volt akkoriban is, másrészt meg öreg hiba, amikor kérdezel valamit, a párod elmondja őszintén, és te besértődsz a válaszon. ( Ez is bunkó dolog)

Viszont: Nálunk pont, hogy olyanból voltak elhúzódott viták, amit nem mondott el nekem.

Pont ezen logikából nem, amit te is írsz (félt, hogy a másik hogyan reagál) Nem nagy dologról volt pedig szó, hisz pl. a múltja nem is zavart, de ez igen, mert ez bizony rám is tartozott volna. Én vártam, hogy majd elmondja (ha akarja), és ő meg inkább hallgatott több alkalommal. Ez a titkolózás sajna nagy vitát gerjeszett és picit a bizalmam is megcsorbult a kapcsolatunk elején.

Szóval nem szabad ezt sem túltolni, mert bizony visszaüthet. Hogy sok dolgokra simán és könnyedén ráhúzod, hogy ezt a nőnek nem kell tudnia, mert úgy sem érti meg stb.. Én pl megértettem volna, tudtam is róla btw, ( és hozzátezsem, maga a dolog nem zavart) és ha elmondja, ugyanúgy leszartam volna, mint addig.

Ő is ebbe a hibába esett, hogy egy idióta p*tsa miatt apró dolgokat sem mert nekem elmondani és titkolózott. De ilyen banálisakban. A gond csak az, hogy engem ez nagyon fel tudott húzni, hogy nem meri elmondani nekem számomra alap dolgokat. ( pl ha nő is van egy társaságban, akivel iszogatást terveznek.)

Sosem akadtam ki ilyenen,. Aztán kiderült, hogy egy betegesen féltékenykedő exe miatt az egész… ÉS belé rögzült, hogy ilyeneket inkább akkor ne is említsen meg.

Értem én, hogy a múlton valóban nem kell rágódni. - Ebben egyet is értünk.

Még abban is, hogy bizony a múltad az a tiéd, mivel semmi köze hozzá másnak, mit csináltál régen (ebben is egyet értünk), és ezt pl. valóban okosabb lett volna nem a párja orrára kötni. De jött az egó, és fontosabb volt neki az önérzete, amiért szánalmasnak tartotta a kérdező ezt a dolgot.

Na meg mindenki szeretné, ha a párja elfogadja őt az ő hibáival együtt, hiszen a múltja is hozzá tartozik, az is ő (volt).

Te is ezért vagy még itt valószínűleg.  Senki nem szereti, ha kevesebbre van értékelve egy adott cselekedete/döntése miatt. Pláne, ha azt a párja szájából hallja.

A kérdező sem direkt rágódik ezen, egyszerűen ha valamitől undorodsz, akkor magyarázd már meg magadnak, hogy ez téged nem zavar. Egyébként mivel ez valóban múltbéli dolog, tényleg nem kéne a másik orrára kötni, ha az nincs hatással a jelenlegi kapcsolatodra.

Az más kérdés, hogy ha konkrétan kérdezné a párod tőled, le kellene-e tagadni? Nem tudom… Inkább meg kell tanulni, hogy kérdezni is csak akkor kérdezzünk, ha fel vagyunk készülve a válaszra.

2017. febr. 17. 20:57
 54/95 anonim ***** válasza:
47%

Azért vagyok itt, mert szeretnék minél többet tanulni a női gondolkozásmódról. Pl ez mégjobban megerősít, abban amit eddig is gondoltam.

A jelen dolgaiban maximálisan őszinte vagyok, ezért nem jelentett ez soha problémát... a többi meg régen volt, már szinte nem is emlékszem.

Ha és akkor ha konkrétan rákérdez a prosti témára... akkor mondok mást. Amiről nem tudunk, az nem történt meg Sajnálom de ezt simán letagadom, ahogy eddig. Ettől még rendes pali vagyok, akár lehet hogy valamelyikőtök barátja vagyok :)

És még mennyi ilyen van amiről nem tudtok.

2017. febr. 17. 23:01
 55/95 anonim ***** válasza:

:) Az enyém biztos nem, mivel együtt nyomtunk a gémet az előbb. :D

Mint említettem, nekem mondott el dolgokat a múltjából, erről a témáról is beszéltünk. Ő nem ilyen. :)

A haverját még be is fizette volna, ő sem ilyen.

Ez van, te is fogadd el, hogy nem csak egyféle férfi van. (Ahogy nem csak egyféle nő sem)

2017. febr. 17. 23:35
 56/95 anonim ***** válasza:

U.I szerintem egyébként nem baj, ha ezt a dolgot a múltban hagyod.Ha te nem érzed szükségét, hogy a másik így fogadjon el, akkor felesleges.

(Láttam már olyat, aki viszont ennek szükségét érezte, csak ott ő volt aki hogy mondjam, ebben dolgozott : én pl nem mondtam volna el a helyében, ő valamiért el akarta (nekem is elmondta valamiért- igazából ezt sem értem, miért). Nem vagyunk egyformák.)

2017. febr. 17. 23:46
 57/95 anonim ***** válasza:

Persze én elfogadom... ettől függetlenül az ő múltjában is lehetnek dolgok amiket nem tudsz. Én legalább tisztában vagyok azzal, hogy az emberek (nők és férfiak) nagyrészének vannak olyan dolgai, amit a sírba visznek.

Csak ezt az egy dolgot rühellem, (és ezt 90%-ban nők vallják), ami valami neoliberális feminista agymenés, vagy Cosmopolitan magazinban olvasott baromság, hogy csak az a kapcsolat működik, amiben 10000% kényszeres őszinteség van, és az utolsó árva fantáziánkat és legféltettebb kellemetlen múltbéli pillanatunkat és érzésünket is a másikra kell okádni.

Én nagyon nyitott vagyok egy hosszú kapcsolatban is... de ennek ellenére például a bankszámlám, az Gmail és céges levelezés, a Facebook accountom és telefonom is az enyém. Ezeket nem adtam ki soha egyetlen barátnőmnek sem, komoly kapcsolatban sem. Nem azért mert titkolok valamit, hanem mert ez az én magánszférám, a kölyökkori emlékeimmel, gondolataimmal együtt. Ezek elvek, ha nem tetszik a lánynak, akkor szia, jön a következő. Sohasem szerettem, ha valaki teljes kontrollt szeretne felettem.

Felőlem azt csinál mindenki amit akar... de én így élek. Változnak az idők, lehet már öreg vagyok 30 évesen, és idejétmúlt elveket vallok. Viszont nekem nem volt soha ebből problémám sem. Sajnos a teljes őszinteséggel és a bizalommal a legkönnyebb visszaélni. Ezt a legnagyobb szerelem hevében sem szabad elfelejteni.

2017. febr. 17. 23:59
 58/95 anonim ***** válasza:
Ezekhez semmi köze sincs ahhoz, amiről eddig szó volt, sem a szerelemhez. Ezek nyilvánvaló dolgok, nem is értem, ki akarna ilyet mellesleg... (Pont ezért mondtam, hogy rossz tapasztalatból merítkezel, ha ezt a sok hülyeséget onnan szeded, mert amiket írsz, az bizony nem normális, és nem általános. és nem is jó. nyilván kell a magánszféra, és ez így van jól)
2017. febr. 18. 00:05
 59/95 anonim ***** válasza:

Hát több olyan ismerősöm van, akiknek minden közös... tudják egymás jelszavait, sőt volt olyan házaspár akiknek közös FB oldaluk volt, mert ők egyek. Ok.

de valóban ennek csak a kényszeres őszinteséghez van köze.

A lényeg, hogy eszerint az új értékrend szerint az hogy kipróbáltam sokéve egy lakásos lányt, két komoly kapcsolat között az bűn. (Talán ez a legnagyobb csínytevésem - bár szerintem ennél sokkal durvább ha mondjuk kiderül megcsalta valaki a párját...főleg józanul).. ezekről inkább nem akarok tudni.

Viszont én a gyakorikérdéseken olvastam erről, hogy ekkora bűn - és hogy nincs olyan hogy szétválasztom a szerelmeskedést a monoton érzelemmentes szextől, ami a banánhéjjal maszturbálástól a magazinból kiválasztott hús-vér nőig terjed. Holott tegyük a szívünkre a kezünket őszintén, a férfiak döntő többsége - még a legártatlanabb jótétlelkek is (azok a legnagyobb színészek és perverz kamugépek egyébként :D) így gondolkodnak a szexualitásról.

Ez független az intelligenciától, kortól, lélektantól...

Akkor van baj, ha az illető férfi nem képes különválasztani ezt a két fogalmat. Ilyenekből valóban prostifüggők, perverzek, vagy Tinder szexfüggők lesznek... és már nem elégíti ki őket egy érzelmes szerelmeskedés a barátnőjükkel, csak egy dupla szájbagolyós Pulp Fiction-ös malacmaszkos anál szerencsétlen lánnyal...

2017. febr. 18. 00:22
 60/95 anonim ***** válasza:

Ps.: Aztán lehet teljesen igazatok van, és én vagyok egy pszichopata kényszeres hazudozó..., aki lélekben - az ártatlan niceguy kisfiú külső alatt - egy szibériai tundrán bőgő hímsoviniszta őstulok :D

Tényleg megfordult a fejemben... :)

2017. febr. 18. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!