Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemről kiderült, hogy régebben többször kur*ázott. Bennetek ez megváltoztatna valamit?
Most derült ki. Természetesen még előttem, és persze az ember nem ezzel kezdi az ismerkedést, de 4 éve együtt vagyunk és ez most valahogy lesokkolt, hogy nem tudtam. Én mélységesen elítélem ezt, de eddig téyleg sosem került elő a téma. Most is úgy, hogy kiakadtam, hogy egy ismerősünkről kiderült, én meg kibuktam, hogy ez mennyire szánalmas már. Ő meg ezen akadt ki, hogy miért tartom szánalmasnak.
És persze nem kellene érdekelnie, hogy előttem milyen életet élt, de most kicsit úgy érzem, hogy nem is ismerem, ha egy számomra ilyen undorító dolgot nem tudtam róla. Nem néztem volna ki belőle. Ennek 2 hete, hogy kiderült, és azóta nem is bírok vele lefeküdni, mert mindig eszembe jut, hogy egy ki tudja milyen prostival volt...tudom hülyeség, de kb úgy érzem, mintha megcsalt volna. És az én önbecsülésemnek sem esik jól.
Na most jól össze-vissza fogalmaztam, a baj, hogy nem is tudom összeszedettebben leírni, mi van bennem, a lényeg, hogy törést okozott bennem. Még ha tudom is ésszel, hogy nem feltétlenül kellene.
Ti hogy állnátok ehhez?
Nekem akkora megnyugvást okozott az 59%-os. Mint mikor megtudod, hogy beteg vagy, és minden átértékelődik.
Most már tudom, hogy nem éri meg. Mindig azt hittem, kimaradok valamiből, ha nem lesz párkapcsolatom. Olyat nem vártam volna el senkitől, hogy telefont meg jelszót mutogasson, ezt gusztustalannak tartom. De egy konkrét kérdésre hazudni... kicsit szomorú vagyok, mert baromi magányos vagyok, de ha a férfiak nem őszinték, csak még magányosabbnak érezném magam. Kicsit könnyebb lett a lelkem, hogy nincs rajtam ez a párosodási stressz. Olyan keserédes.
61: ez kettőtökön múlik, hogy a pároddal mennyire vagytok nyíltak. Kell a szándék a nyíltságra, de kell a fogadókészség is! Kevés olyan embert ismerek, akiben mind a kettő megvan. Szexuális téren. Mert ez is témánként változik. Kettő olyan barátnőm volt, akinek mindent elmondtam. De el is fogadtam tőlük bármit. Nem tudott volna kikészíteni, bármit is mondanak, mint a kérdező. Volt amikor nekem addig elképzelhetetlen dolgokat mondtak, de tudtam előre, hogy maximum pár nap alatt bármit el fogok fogadni ezen a téren.
Ehhez önismeret és önuralom kell. Megint olyan, ami kevés embernek van, és ez is témától függ. Ha valaki tudja, hogy valamit nem bír hallani, akkor ne kérdezze meg! És ha elkezdik neki mondani, akkor állítsa le!
Még valamiből van hiány a legtöbb nőnél. Hogy ne csak mondja, de fel is fogja, hogy a nők és a férfiak máshogy gondolkodnak. A kérdező azt írja, hogy nem esik jól az önbecsülésének. Tipikus női logika. Semmit nem ért a vőlegénye és általában a férfiak gondolkodásából e téren. De tényleg semmit.
Kérdező, sajnálom ami veled történik, ha egyszer undorodsz akkor undorodsz. Vagy dolgozol magadon, hogy ezt és bármi hasonlót elfogadd, elvégre senki nem ártott senkinek! Vagy szakítasz és legközelebbi kapcsolatodban tudod mit mit kérdezz. Vagy tudod mit ne kérdezz.
#61-es
Ártatlan lélek vagy, aki még nagyon sokmindent nem tud a világról... pont ilyen voltam kb 18 évesen, az első barátnőm előtt :)
... de nem az a megoldás, hogy elfordulsz a férfiaktól és macskás nő leszel. Próbálgatni, keresgélni kell, mert küzdelmes ez az egész összecsiszolódás és együttélés is. Hidd el, hogy a kapcsolat világában egy kis ferdítés a legkevesebb. Nagyon egyetértek az előzővel. Nem hazudni kell, csak tudni, érezni mi lehet bántó, vagy mi az ami neked bántó. A teljesen 100% őszinte kapcsolat (két összekapcsolódott lélek) csak a mesében létezik, mert előbb utóbb megölnék egymást a párok. Pl első barátnőmmel még azt gondoltam, hogy a legfontosabb az angyali őszinteség. Minden gondolatomat azonnal kimondtam szűrés nélkül. Pl amikor megkérdezte, hogy kit tartok ideális szépségnek. Erre rávágtam, hogy a tényleg nagyon szép - szinte tökéletes festői modell barátnője az. Mert ezt gondoltam... na képzelhetitek mennyire megbántottam ezzel. Az utazásunkat megölte ezzel, hiába magyaráztam filozófiai mélységekkel, hogy ő nekem a legszebb de akkor már elástam magamat. Ilyenek árán tanultam meg szépen apró lépésekben, hogyan kell kezelni az ilyen helyzeteket.
És most tedd a szívedre a kezedet... te egész életedben igazat mondtál mondjuk az édesanyádnak, vagy apukádnak? Szamomra ők a legfontosabbak, mégis előfordult, hogy sok apróságot nem mondtam el. Jobb ez így mindenkinek, ennek ellenére a mai napig rettentően nyílt a kapcsolatunk anyukámmal, szintr haveri megbeszélős anya-fia kapcsolat.
Szóval az emberek, a férfiak és a nők is így működnek. Ha az emberi természet miatt leszel macskás nő, akkor tévúton jársz.
Utálom a macskákat, meg úgy állat nem kell lakásba.
Persze, hogy hazudtam. Hogy mi volt a lecke. De azért hazugság és hazugság közt is van különbség. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy bármilyen választ le kell nyelni. Ha megkérdem, qrvázott-e, mondja el az igazat. Nem az én dolgom ezt elfogadni. Ha ő ezt megtette, vállalja, hogy vannak emberek, akiknek nem tetszik.
De nem, ez nekem sok. A bizalom alapja az őszinteség. Hogy tudnék valakivel egy lakásban élni, akiben nem bízom meg?
Kösz, nem, az egész életem egy gyomorgörcs volt, nekem ez nem fog menni. De legalább tudom, hogy nem vagyok lekésve semmiről, mert nincs semmi.
74%-os
Pedig hidd el, hogy ez működhet jól is, csak okosan kell csinálni, nem bután. Tudni fogod, amikor egy hullámhosszon vagytok.
Az a szabály, hogy csak akkor kérdezz kényes dolgokat, ha úgy is érzed, hogy el tudod fogadni a választ ( ezt már írtam én is). És úgy érzed, hogy a kapcsolatotok már tart olyan szinten, hogy meg van a kellő bizalom, és a párod őszintén tud válaszolni ilyen kérdésre. Ehhez mondjuk éreznie kell a te részedről is az elfogadást: tehát akkor kérdezel, ha nem ítélkezel, hanem őszintén elfogadod a választ. Csak így tud megnyílni valaki a másiknak.
Ez nekem nem tetszik. Az értékrendem, a világnézetem megmarad egy kapcsolatban is, nem vakít el. Milyen szabály ez, hogy csak akkor kérdezz valamit, ha bármilyen választ elfogadsz?
Az én hibám, hogy azt hittem, hogy az átlag normális. Azt hittem, van idő. De így, hogy ez ennyire ritka... inkább lottózom.
Nem tragédia egyedül lenni. Sokkal jobb, mint hazugságban vagy csicska módra mindent lenyelve. Az nem is élet.
Ez olyan egyszerű szabály, hogy akkor nem fognak hazudni sem neked, ha már megvan hozzá a kellő bizalom, és nem az ítélkezéstől fog félni a másik..
Ez persze nem azt jelenti, hogy te feltétlenül el is fogod egyből fogadni, inkább úgy mondom, hogy a te CÉLOD legyen mindig ez a kérdéseddel. Aztán majd eldöntöd, hogy hogyan viszonyulsz hozzá.
Senki nem azt mondta, hogy neked el KELL fogadnod mindent.. Nyilván nem. Ez inkább a hozzáállásról szól, már fél siker.
66: "Milyen szabály ez, hogy csak akkor kérdezz valamit, ha bármilyen választ elfogadsz? "
Akkor olvasd el a kérdést. Kérdező maga is tudja, hogy nem kellene hogy érdekelje! Leírta. Ésszel felfogja, csak szívvel nem. Józan paraszti ésszel belátjuk, hogy a vőlegénye a prostizással az égegyadta világon senkinek nem ártott. Nem bűnös semmiben. Nem az az igazi problémája a kérdezőnek, hogy mit csinált a vőlegénye! Hanem az, hogy ő, a kérdező, ezt nem tudja érzelmileg feldolgozni!
Bizony, ez az a helyzet, amikor ismernie kellett volna magát! Hogy nem tudja ezt feldolgozni. Akkor nem kellett volna részletesen kikérdeznie a vőlegényét. Nem bírt se magának se a vőlegényének megállást parancsolni. Ezzel valószínűleg tönkretette ezt a 4 éves kapcsolatot!
Remélhetőleg tanul belőle, és a következő kapcsolatában okosabb lesz. Különösen ebben a kérdésben, mert az elit nagy része prostizik vagy prostizott. Ez van.
Macskásnő: Mégis honnan tudod mindezeket biztosra, ha még egy tinikapcsolatod se volt? Soha nem ettél tökfőzeléket, de hánysz tőle...Grat.
...én már a 6. után nem keresem a szerelmet, meg a Nagy Ő romantikus baromságot, meg az általad említett naív ideákat. Nekem egy társ kell, akivel jólérzem magamat, támogat... és nem egy kiállhatatlan nőszemély. Mi férfiak menekülünk általában az ilyen gondolkodású, dacos, frusztrált férfigyűlölő nőktől...
Úgyhogy nem vesztünk sokat ha felveszel egy erényövet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!