Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemről kiderült, hogy régebben többször kur*ázott. Bennetek ez megváltoztatna valamit?
Most derült ki. Természetesen még előttem, és persze az ember nem ezzel kezdi az ismerkedést, de 4 éve együtt vagyunk és ez most valahogy lesokkolt, hogy nem tudtam. Én mélységesen elítélem ezt, de eddig téyleg sosem került elő a téma. Most is úgy, hogy kiakadtam, hogy egy ismerősünkről kiderült, én meg kibuktam, hogy ez mennyire szánalmas már. Ő meg ezen akadt ki, hogy miért tartom szánalmasnak.
És persze nem kellene érdekelnie, hogy előttem milyen életet élt, de most kicsit úgy érzem, hogy nem is ismerem, ha egy számomra ilyen undorító dolgot nem tudtam róla. Nem néztem volna ki belőle. Ennek 2 hete, hogy kiderült, és azóta nem is bírok vele lefeküdni, mert mindig eszembe jut, hogy egy ki tudja milyen prostival volt...tudom hülyeség, de kb úgy érzem, mintha megcsalt volna. És az én önbecsülésemnek sem esik jól.
Na most jól össze-vissza fogalmaztam, a baj, hogy nem is tudom összeszedettebben leírni, mi van bennem, a lényeg, hogy törést okozott bennem. Még ha tudom is ésszel, hogy nem feltétlenül kellene.
Ti hogy állnátok ehhez?
Na eddig azt hajtogattátok, hogy ő a mintapár, a hűséges odaadó társ én meg a drámázó hercegnő. Most meg hirtelen az össze-vissza kefélő Don Juan lett :D
A kapcslatunk amúgy remek, köszönjük, egyikünk sem megy félre, jól megvagyunk. Csalt már meg nála sokkal rondább, könyvmoly barátom is, úgyhogy a jóképűség semmit nem jelent. Már rég elfogadtam, hogy ez bárkinél benne lehet a pakliban. A kérdésem nem erre irányult. Hanem arra, hogyha megtudnátok ilyet a párotokról, megváltozna-e bennetek valami. Ennyi.
Most akkor te ismered őt, vagy én? :D Ne akard már nekem megmagyarázni, hogy milyen, azt se tudod, hogy kiről van szó :D Éld a saját besavanyodott, szomorú életed, aztán kész.
Ez a két tény nem függ össze.
Az, hogy valaki jóképű macsó, attól miért ne járhatna prostihoz, aki nem kérdez csak csinálja profin amit kell?
Nincs finnyáskodás, nincs randi, nincs udvarlás, nincs szórakozóhely, nincs italra meghívás, nincs telefon, nince exbarát, nincs drámáskodás... csak dugás. Mélytorok, anál, boobwork, pulykázás, pisiszex, seggből seggbe 69, fojtogatós szex, orrdugás, fülnyalogatás, szappanozott betonasztal, törpe nagy lompossal, hóember nyáron, Karádi Katalin hanglemez, és még a fantáziádra bízom, mi az ami nem fér bele egy normális nőnek :D
#41 Abból az infóból építkezünk amit ide léírsz.
Amúgy én pasiként abszolút megértem a srácot. Szerintem nincs vele semmi probléma, fel van fújva az egész.
a Lányok leírják ide 20x hogy fúj prosti, aztán te meg döntsd el mit akarsz. Ugye mennyivel jobb lett volna ha nem kotyogja el?
tehát a tények:
- mindig volt valakije 18 éves korától, Jóképű, ragadtak rá mindig a nők. (Tehát nem azért ment oda mert nem kaphatott volna ingyen.)
- nem csak egyszer, hanem egy időben viszonylag rendszeresen
- vágyott valaki másra, akivel kb azt csinál, amit akar. nem kell az igényeit nézni és ez izgatta
Hát őszintén, ennek tudatában bennem is megváltozna ez a dolog, ami benned…
(Látom van itt az 59%-os, aki foggal-körömmel védi oldalakon keresztül ezt a dolgot, (lévén ő is ilyen, tehát végig személyes tapasztalatokat hozott fel, az azonban nem húzható rá mindenkire, hiába is szeretné) és bizonygatja, hogy ha ezért elhagyod, akkor te vagy a rossz. (Bár bújtatva, de átlátszik, ez volt a lényege, akkor is, ha nem így adta elő ;) ) Meg egyáltalán, amiért undorodsz ettől)
Hát nem, k*rvára (bocs a szófordulatért) nem biztos, hogy ezt ennyire könnyen kellene venni…
Ugyanis a kérdésre válaszolva, ha az én vőlegényemről tudom meg, én is kiábrándulnék, tekintve, hogy nem egy alkalom volt ráadásul.
És bocs a feltételezésért előre is, lehet, hogy nála pont nem így van, de véleményt kérdeztél:
lássuk be, ha egy jóképű srác, akinek sose volt gondja nőt szerezni, és ő mégis k*rvához járt egy időszakban, az nem hiszem, hogy véletlenül választotta a k*rázást…. K*urvákhoz azok járnak, akik 1, nem jutnak szexhez, 2. a normális ember számára undorítóbb dolgokat szeretne művelni ( mittudomén- pisi-kaki szex, fojtogatás, szadomazo, egyéb perverziók, van bőven a palettán)…. tehát ami miatt nem kell magyarázkodni mondjuk még egy egyéjszakásban sem, vagy szégyellnie magát, mert gátlások nélkül megteheti.
Na mindegy, nekem ez jut erről eszembe, hogy lehet van itt még valami, amit nem mondott el neked.
Így még inkább felmerül bennem a kétely, hogy mi van, ha ez egy idő után megint el kezd neki.
- Ez is motoszkálna bennem…
Szóval nem, nem gondolom, hogy az a NŐ hisztis p*csa lenne egyszerűen, aki erre nem csak mosolyogva buksit simiz, hogy jól van szívem.
Előző példámban meg írtam, hogy nem minden férfi megy szívesen k*rvához, egy ismerősömnek már majdhogynem mi javasoltuk párommal, de ő nem akart menni. ;) Úgyhogy az igazi férfi jelzőt én azért mégsem pont az 59%-os által lefestett képre húznám, messze nem. (Jó dolog, ha meg van magával ( bár ha meglenne, nem itt magyarázkodna oldalakon, miért az ő típusa az igazi férfi mellesleg). Létezik más is szerencsére.
Ne haragudj, tényleg nem könnyű helyzet, de kívánom, hogy legyél túl rajta. ÉS ne szégyelld az érzéseid, mert bizony ez is tud kiábrándító lenni.
"A Pretty Womant nézzétek!Több köze van a Valódi Világhoz mint gondolnátok!"
- Ok, nincs is több kérdésem.. Valószínűegleg pont egy ilyen intellektuális ember tanácsát kell megfogadni.
#45 az igazi férfit félreértetted. Számomra csak annyit jelent, hogy nem beszélem ki más párkapcsolatait, exeit, nem ítélkezek más szerelmi vagy nemi élete felett. Szó sincs titkolózásról, egyszerűen csak nem vagyok kíváncsi ezekre, és nem is hozom fel az aktuális barátnőm múltját, hogy mit csinált 10 éve.
Egyszerűen nem érdekel. Ha őszinte és elmondja kivel kefélt X éve, akkor meghallgatom, de nekem ettől nem lesz jobb se rosszabb. Ezek megtörtént dolgok, változtatni úgy sem lehet egy görbe éjszakán 20-on évesen... minek mérgezzem vele egy jelenleg jólműködő kapcsolatot, ami a jelen megélésén alapul, azt amit egymásból megismertünk és megszerettünk.
Úgy, ahogy azt SEM várom el, hogy elmondja a barátnőm, hogy Ryan Goslingra maszturbált este. Márpedig simán maszturbálhat rá, tökre nem hasonlítok rá, de néha ez kell a nőknek. Vagy, hogy az utcán látott egy rettenet jó pasit, akire csorgatta a nyálát, és elképzelte, ahogy iszonyúan megkeféli a homokban...
Ezek nem hazugságok, titkolózás, egyszerűen felesleges. Nekem többet jelent az, ha csinálunk egy jó kis közös programot, elmegyünk túrázni, sziklátmászni, megnézünk egy sorozatot miközben betépve pizzát zabálunk, vagy csak tudományról beszélgetünk órákhosszat a csillagokat bámulva.
Sajnálom, de én nem akarok sok évvel ezelőtti dolgokon rugózni, amiken úgy sem lehet változtatni. Nekem még az is beleférne, ha X évvel ezelőtt ebből finanszírozta volna az egyetemet. Nyilván nem örülnék neki... de a diplomáért én is ezt csináltam... illetve a professzor az ánuszommal a szigorlaton :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!