Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemről kiderült, hogy régebben többször kur*ázott. Bennetek ez megváltoztatna valamit?
Most derült ki. Természetesen még előttem, és persze az ember nem ezzel kezdi az ismerkedést, de 4 éve együtt vagyunk és ez most valahogy lesokkolt, hogy nem tudtam. Én mélységesen elítélem ezt, de eddig téyleg sosem került elő a téma. Most is úgy, hogy kiakadtam, hogy egy ismerősünkről kiderült, én meg kibuktam, hogy ez mennyire szánalmas már. Ő meg ezen akadt ki, hogy miért tartom szánalmasnak.
És persze nem kellene érdekelnie, hogy előttem milyen életet élt, de most kicsit úgy érzem, hogy nem is ismerem, ha egy számomra ilyen undorító dolgot nem tudtam róla. Nem néztem volna ki belőle. Ennek 2 hete, hogy kiderült, és azóta nem is bírok vele lefeküdni, mert mindig eszembe jut, hogy egy ki tudja milyen prostival volt...tudom hülyeség, de kb úgy érzem, mintha megcsalt volna. És az én önbecsülésemnek sem esik jól.
Na most jól össze-vissza fogalmaztam, a baj, hogy nem is tudom összeszedettebben leírni, mi van bennem, a lényeg, hogy törést okozott bennem. Még ha tudom is ésszel, hogy nem feltétlenül kellene.
Ti hogy állnátok ehhez?
De én ismerem magam, és tudom, hogy ez nekem nem tetszik. Direkt túlzok, de megkérdezném, hogy molesztált-e kisgyerekeket, vert-e agyon kiskutyákat... és ha igen, akkor azért akadok ki, mert ismerem magam, és nekem ez nem fekszik.
Miért nem engedi meg a pasi, hogy olyat válasszak, aki nem qrvázott? Ami nem érdekel, arra rá sem kérdezek, mert mindegy, mi a válasz.
71: amikor nem mondjuk el a prostizást, annak az az oka, hogy helyetted gondolkodunk. Tapasztaltból tudjuk, hogy az átlag nő képtelen férfifejjel gondolkodni. Az átlagnő nem tudja, mit jelent és mit nem jelent ez vagy az a férfinak. Gyakran elvileg tudja, csak gyakorlatilag nem fogja fel.
A prostizás meg végképp olyan téma amiről az átlagnő teljesen fogalmatlan. Olyan hülyeségeket képzeltek bele, hogy az elképesztő. Párszor megpróbáljuk elmagyarázni, de aztán rájövünk, hogy ez tök reménytelen. Tanulsz pszichológusnak majd szexológusnak az egyetemen, aztán 10 év múlva jobban fogod érteni mint az átlag férfi. Ez az egyetlen megoldás, de nyilván nem reális. Érdekes amúgy a szexológusoknak szokott lenni párja. Pedig ők elég jól ismerik a férfiakat.
Persze van olyan nő, találkoztam többel is, volt ilyen barátnőm is, aki egyrészt nagyjából érti, másrészt azt is tudja, hogy nem mindent ért. De ők nagyon nem az átlag! onnan lehet őket megismerni, hogy általában tudatosan foglalkoznak magukkal. Én is ilyet keresek most, nem a prostizás miatt, hanem mert egyébként is teljesen más kategória egy ilyen nővel együtt élni.
Akár értem, akár nem, jogomban áll tudni, kivel állok kapcsolatban.
Nincs száz kérdésem. Iszol-e? Dohányzol-e? Prostizol/tál-e? Szemetelsz az utcán? Mi lenne a szuperképességed? Kb ennyi.
A többi már csak ismerkedős kérdés, mi a kedvenc filmed, zenéd, színed stb, ez már nem oszt, nem szoroz.
Na azért nehogy már idekeverd basszus az agyonvert kiskutyát meg a kisgyerekek molesztálását... ez nem említhető egy lapon ezzel. Bár már lassan kezdem megszokni, hogy totálisan érzelmi alapon gondolkoztok, teljesen mellőzve a logikát.
Ha csak szigorúan a logikát vesszük, egy egyéjszakás kaland sokkal jobban megviseli a számotokra oly fontos érzelmi részünket. Mégis az senkit sem szokott zavarni.
Egyrészt pl egy buli után történt egyéjszakás mögött feltételezhetjük az érzelmek átverését. Nem akarunk komoly kapcsolatot, csak dugni. A másik többet akar, vagy kiderül másnap, hogy szégyelljük az egészet, mert nem is vonzz a másik.
Őszintén, nekem egy egyéjszakás szex sokkal több kérdést felvet az érzelmekről, mint az, ha mondjuk józanul elmegy valaki prostihoz, ami tiszta ügy. Senki nem szeret bele senkibe, a határok le vannak fektetve és nem kérdez semmit. Senki nem bántja meg a másikat és nem ver át senkit egy szex miatt.
Érzelmileg még egy pár hetes kapcsolat, amiben aztán szakít a másik, sokkal jobban összekavarja a dolgokat. Jártam már lánnyal így, végül nagyon rosszul éreztem magamat, amikor szakítottam. Pedig nem vertem át, még csak szex se volt... külsőre vonzott, dé együgyű lány volt. Mégis úgy éreztem megbántottam mert végül szakítottam pár hét után. Nehéz megmondani a szemébe egy szerelmes lánynak... hogy nem kellesz, többet nem találkozunk. És én még jófiú vagyok, hogy nem használtam ki. A férfiak többsége a dugást megvárja, aztán szakít.
Hát azt mondom, aki képtelen érzelmileg manipulálni a nőket, és atverni...ennél százszor ártatlanabb egy lakásos lányhoz elmenni...
Iszol-e: kb mindenki megiszik néha egy egy sört úgyhogy nehezen találsz ilyen férfit.
Dohányzás már nem olyan gyakori, de nagyon sokan elpöppintettek már egy ződcigit, tábortűz mellett. Ezen is szinte mindenki átesett...és nem primitív bunkókról van szó, hanem értelmiségi emberekről.
Gyerekkérdés: ha felhozod első randin, kb kimegy WC-re a srác,és kimászik a kisablakon hazáig szaladva :D
Amúgy volt egy ilyen randim múltkor. A csaj elkezdett kérdésekkel bombázni, hogy vannak feltételei. Rettentő ellenszenves volt, egy ilyen dacos, fellengzős, feminista állásinterjúra emlékeztetett az egész. Nem hívtam vissza többé...
Reductio ad absurdum, írtam is előtte, hogy direkt túloztam.
Iszik-e: ne igyon, mert apám aloholista volt, a sör/bor szagtól görcsbe rándul a gyomrom.
Dohányzik-e: ne, mert minden büdös lesz.
Prosti: mondja el, hadd dönthessek.
Szemetelés: engem totál kiakaszt, beképzelt, trehány, undorító dolog.
Szuperképesség: a gondolatolvasáson kívül minden más "jó" válasz.
Gyerek: nem akarok, nekem azt mondták, ezt jó még az elején tisztázni.
Amúgy ezzel az első randis interjúztatással kb csak "előfeszíted" a hazugságot és csúsztatást. Egy ismeretlen embernek mindenki a legjobb arcát szeretné mutatni, és ahogy a bizalmat, az őszinteséget is ki kell érdemelni. Nem jár automatikusan.
Először talán próbáld megismerni az adott ember, adott jellemét. Ha pár kérdés alapján ítélsz meg valakit, főleg a múltja alapján, az rettentő sekélyes primitív gondolkodásmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!