Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemről kiderült, hogy régebben többször kur*ázott. Bennetek ez megváltoztatna valamit?
Most derült ki. Természetesen még előttem, és persze az ember nem ezzel kezdi az ismerkedést, de 4 éve együtt vagyunk és ez most valahogy lesokkolt, hogy nem tudtam. Én mélységesen elítélem ezt, de eddig téyleg sosem került elő a téma. Most is úgy, hogy kiakadtam, hogy egy ismerősünkről kiderült, én meg kibuktam, hogy ez mennyire szánalmas már. Ő meg ezen akadt ki, hogy miért tartom szánalmasnak.
És persze nem kellene érdekelnie, hogy előttem milyen életet élt, de most kicsit úgy érzem, hogy nem is ismerem, ha egy számomra ilyen undorító dolgot nem tudtam róla. Nem néztem volna ki belőle. Ennek 2 hete, hogy kiderült, és azóta nem is bírok vele lefeküdni, mert mindig eszembe jut, hogy egy ki tudja milyen prostival volt...tudom hülyeség, de kb úgy érzem, mintha megcsalt volna. És az én önbecsülésemnek sem esik jól.
Na most jól össze-vissza fogalmaztam, a baj, hogy nem is tudom összeszedettebben leírni, mi van bennem, a lényeg, hogy törést okozott bennem. Még ha tudom is ésszel, hogy nem feltétlenül kellene.
Ti hogy állnátok ehhez?
1.Először is az értékelendő, hogy őszinte volt veled. Simán el is hallgathatta volna, pláne miután elmondtad a véleményed a dologról.
2. k*.vákkal nem igen szoktak csókolózni (szerintem), és annyira nem hiszem hogy ostoba lett volna a barátod, hogy gumi nélkül csinálta...
3. Ez régen volt, még előtted.
Nem hiszem, hogy sokan örömmel fogadnák, ha ezt tudnák meg a párjukról.
Én pl. tudok olyan lányt aki ezt külföldön bevállalta jó pénzért és egy nap többen(köztük vén is) végigment rajta... Háát én nem tudom én pl ennek tudatában sem könnyen venném rá magam, hogy le akarjak feküdni vele ha pasi volnék, mivel ismerem, így el is fogott egy kis undor akkor hirtelen, másrészt meg sajnáltam.
Nem tudom, hogy állnék ehhez..
Akkor érteném meg, azt biztosan tudom, hogy ha mondjuk húszon évesen még szűz és a benne lévő gátlások egyre csak nőnek és fél, hogy csalódást okoz az elsőnél.
Lehet, hogy sok férfi megy k.rvához, de örülök, hogy az én párom nem vetemedett rá. És nem is minden pasi kezeli ezt így, mert én ismerek olyat, aki 27 évesen szűz, és tökre megérteném, h ő pl elmenne vagy ment volna, de ő pont hogy azt mondta, hogy k.rvához biztosan nem.. Szóval nem mindenki ilyen.
Gondolom beszéltetek arról is, hogy miért lépte meg.
Ha szereted, próbáld meg megérteni miért döntött így, és túllépni ezen. A kapcsolatotokon ez önmagában nem változtat semmin.
Sosem volt baja a szexuális életével. Mindig volt valakije 18 éves korától. Jóképű, ráadásul színész és ragadtak rá mindig a nők. Tehát nem azért ment oda, mert nem kaphatott volna ingyen.
Ő sem igazán tudja megindokolni, de nem csak egyszer, hanem egy időben viszonylag rendszeresen. Azt mondja, hogy vágyott valaki másra, akivel kb azt csinál, amit akar. Mármint, hogy nem kell az igényeit nézni, meg hogy neki jó legyen stb. és ez izgatta. Így méginkább felmerül bennem a kétely,hogy mi van, ha ez egy idő után megint el kezd neki hiányozni (bár elég változatos a szexuális életünk, sokmindent kipróbálunk együtt).
Nem tudom őszintén, hogy mi zavar benne a legjobban. De a 3-as válaszoló elég naturalisztikusan leírta, hogy kb ennek milyen undorító aspektusai pörögnek le a fejemben, amikor hozzám ér. És persze, az eszemmel tudom, hogy ez régen volt, meg kár ezen pörögni, hogy kinek a szájában volt a farka, de mégis pörgök rajta.
És igen, sajnos útszéliek is voltak. És ez érinti az önbecsülést. Hogy ha valakinek egy ilyen megfelelő partner lehet, akkor hol vagy az igényszintje.
Köszi az újabb megerősítést. Innentől mi férfiak még egy apró lépéssel közelebb leszünk ahhoz, hogy az eszünkre hallgassunk ilyen kérdésekben.
A múltról SOHA nem beszélünk :)
Aki ezt nem képes megtanulni, az ugyan úgy rá fog b...szni, mint a kedves kérdező párja, aki szerintem egy rendes pali, csak hát elég butácska, hogy egy ilyen hibát vét :D
Én voltam prostinál régen, de soha semmi pénzért nem mondanám el. Simán letagadom teljesen őszintén, sőt elmondom, hogy szerintem is gáz a prostizás, idegen nővel lefeküdni, érzések nélkül. fúj :D
Ahogy idősebb leszek, egyre jobban ráérzek, hogy mit szeretnétek hallani. Szerintem ezt a képességet minden férfi kifejleszti előbb utóbb, és pont az ilyen kérdések nevelnek, okítanak és felvilágosítanak minket. Szerencsétlen srác is rá fog jönni mekkorát hibázott, miután képes leszel kidobni, a megrendült bizalom árán.
(Holott épp, hogy őszinte volt... vesztére)
Sőt szerintem szakíts vele most rögtön. Ez már sohasem lesz újra a régi, mert a női agy képes rápörögni a gondolatra. Rácsavarodni az Incepcióra, amit a fejedbe ültetett... Minél többet gondolkozol rajta, annál mélyebben és mélyebben beleivódik az asszociációs kérgedbe, és ha netán szeretkeznél vele még valaha, akkor fűrészelés közben megjelenik majd a vállán egy ördög jelmezes szilikon csöcsös q...va, lemászik a dúsmellszőrzeten, csimpaszkodik egyet a mellbimbóján... majd a szemedbe nevet "HAHA HA! PROSTIZOTT!"
Szakíts... és legalább a kölyök felnő, még idejekorán megtanulja a saját bőrén, hogy az őszinteséget nem a szerelmeskönyvek alapján kell értelmezni.
#13 Ez az őszinteség nagyon szépen hangzik, de ha eltérő az értékrend akkor semmit nem ér. Hiába vallasz be valamit és vered a melled, hogy te egy grál-lovag vagy, ha a másiknak azt rossz hallani. Ettől a rossz dolog még rossz dolog marad, nem értem miért hiszed azt, hogy ez ilyen hiteltörlesztős alapon megy.
Elég ijesztő, hogy te ilyen simán belemész a titkolózásba. A másikat egy illúzióban tartod, és még büszke is vagy a tehetségedre. Én nem szeretném, hogy ezt az értékrendet örökítse át a férjem a gyerekeinkre. Ez az egész nem csak egy-két dugásról szól, a vak is látja, hogy a prostizás az egy életforma, ami magával hozza pl. a hazudozást. Kinek kell ilyen pár? Kinek kell egy olyan társ, aki arra büszke, hogy jól tud hazudni?
Ahogy olvasom egyrészt azért zavar mert félsz, hogy ha nem vagy elég akkor mi lesz? Ez rajta múlik. Az ő döntése lesz.
Szerintem azért ment ilyen nőhöz mert itt magát adhatta. Szex közben úgy irányíthatott ahogy neki tetszett.
Ha sok egyéjszakás kalandja lett volna akkor az jobban esne?
#14: Te nem ismered a férfiakat. Vagyis naív hitben élsz.
Hallgass csak végig egy beszélgetést "férfiak egymás között sörözés közben..." de mindegy, ez nem az én dolgom.
Igen, nekem volt egy elmúlt bohó 20 körüli időszakom, amikor kipróbáltam dolgokat. Volt egyéjszakás kaland is, semmivel sem különb egy férfi szemében. Dugásnak dugás.
Tudod én éltem akkoriban, feszegettem a határaimat... nem vagyok mindenre büszke, nem tagadom. Viszont nem fogom hagyni, sőt, nem fogom kitenni magam - pontosan - a kérdés ben leírt női agymenésnek. 10 év telt el... lenyugodtam már, van életcélom, lediplomáztam, nem piálok, nincsenek egyéjszakás kalandjaim... és csak egy régi emlék számomra ez. Azt mondom büszke is lehetek rá, hogy tök jó kalandos fiatalságom volt.
Képzelem milyen lehet annak a férfinak, aki összeházasodott 20 évesen a gimis szerelmével, és soha egy másik nőre nem nézett rá. Én legalább kiéltem a határaimat és nyugodt szívvel várgnék bele egy házasságba, mert már láttam mindent amit kell.
A múltam viszont az enyém, egy igazi férfinak mindig is voltak titkai. Ettől lesz valaki komoly felnőtt, ha nem pics*gja ki a kalandjait. Vannak dolgok amit pl apám csak velem mint férfi a férfi beszél meg 40 év házasság után.
Ez teljesen normális, szinte minden férfi esetében. Ez hozzátartozik a természetünkhöz, még ha olyan rettentő nehéz is nektek elfogadni :)
Illetve továbbra sem értem, hogy a fiatalságom miatt miért kéne kevesebbnek éreznem magamat? Miért kéne szégyenkeznem? Azért mert férfinak születtem, és genetikailag arra programozott a természet, hogy minél többfelé szórjam a magomat 20-30 éves koromban? :D
Egyik hosszú kapcsolatomban sem merült fel ez a téma... ha fel is merült, szépen megmondtam, hogy szexeltem más lányokkal is... de ez a kapcsolat MOST van. Szeretném megélni, és nem megmérgezni a volt kapcsolatok és szexuális élmények kiteregetésével. Hálát adok az égnek, hogy mi nem vagyunk fecsegő őszinteségrohamos, Cosmo-libák, akik azt élvezik, ha egy kapcsolatban kibeszélhetik az ex-eiket. Ez undorító, és helyből stoppolom le a csajt, ha erről kezd beszélni.
Szerencsére akiket ismerek értelmiségi okos lányok, valahogy értelmesek, és felfogják.
Úgy látszik ehhez is ész kell...
Kicsit nagy a pofád, hogy minden férfi nevében nyilatkozol.
De mint az egyik előző: kösz a megerősítést. Ezek után minek férfi? Csak más pötsösökkel tud beszélni? Szánalomhalmaz. Holnap megyek macskáért meg antihisztaminért, mert nekem ilyen férfiaknak látszó lények nem kellenek.
Ajaj.
Szerintem egyértelmű a helyzet.
Adott egy normális, jóképű, hűséges színész srác. Meg Te.
Kiakadsz vájkálva más magánéletében és pletykáján... Aztán kiborulsz a múltján, drámázól. Kb ez az a faktor amitől sírva menekülnek a férfiak.
... Csak ismételni tudom, jóképű, színész srác. Neki egy laza társ kell akivel jól érzi magát, nem egy dráma queen... és nehogy azt hidd, hogy ezt a 2 hetes bosszú szexmegvonást, meg ilyen női praktikákat sokáig tudod még . 30 felé kullogva jönnek az első szarkalábak, míg ő egyre jobb és jobb pasi lesz elismert karrierrel :)
Inkább az a kérdés, hogy az ilyen drámázást meddig tűrik az ilyen kvalitású férfiak? Mert szerintem ez a legtaszítóbb, leglelombozóbb és érzelmeket elmúlasztó női viselkedés. Ilyen nőktől menekülünk... én is ezért szakítottam a barátnőmmel, aki nagyon szép volt, de ugyan ez ment. Pontról pontra... elegem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!