Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Többször is olvastam itt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször is olvastam itt, hogy a nők elsősorban maguknak sminkelnek, maguknak akarnak tetszeni. Ki mit gondol róla?

Figyelt kérdés

2017. jan. 27. 13:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Rám abszolút igaz, páromnak egy-egy különlegesebb alkalmi smink szokott tetszeni, de amúgy hidegen hagyja, sőt, sokszor elmondja, mennyivel szebb vagyok nélküle.

Én viszont szeretem magam szépnek látni, és ehhez hozzátartozik a smink is - nyilván nem otthon meg hétvégén, de ha megyünk valahova, akkor mindig.

(Amúgy nem használok sokmindent, tus+spirál, meg színezett arckrém, mert télen olyan szinten tudok kipirulni, mint akit felpofoztak.)

2017. jan. 27. 13:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy picivel összetettebb a dolog. Az odáig rendben van, hogy magunknak akarunk tetszeni, de ebben benne van az is, hogy a külvilág pozitív visszajelzései is fontosak, és itt most nem a bókokra gondolok, meg arra, hogy leszólítsanak a pasik.

Ha csinosan öltözöm fel, sminkelek, akkor jól érzem magam a bőrömben, megváltozik a kisugárzásom, és olyankor a külvilág is másképp reagál rám. Ha pl. olyan közegbe megyek, ahol szeretnék határozott, magabiztos képet közvetíteni, pozitív kisugárzást elérni, akkor azt a külsőmmel is tudom támogatni. Legyen az egy állásinterjú, vagy egy munkamegbeszélés, egy nyilvános szereplés, vagy bármi más. És ez teljesen független attól, hogy milyen nemű emberek vesznek körül és milyen kapcsolatban állok velük. Ha jó benyomást akarok tenni bármilyen közegben, akkor úgy alakítom a külsőm, hogy én magam előnyösnek érezzem. Nem tudom, ez mennyire érthető...

2017. jan. 27. 13:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon enyhén sminkelem magam, természetes a hatás, sokan észre sem veszik, hogy van rajtam smink. Viszont én sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint hullasápadt arccal, karikás szemekkel. Szerintem az embereknek is csak szívességet teszek ezzel, de nem azért csinálom elsősorba, mert nekik akarok megfelelni. :D Hivalkodó sminket nem szoktam használni, én csakis a saját kedvemért sminkelek.
2017. jan. 27. 13:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A párom sokszor mondja, hogy felealeges sminkelnem, ha miatta teszem, neki nem kell, anélkül is tetszek neki.

Én nem miatta sminkelek, egyszerűen jobban érzem magam, szebbnek, magabiztosabbnak, ami kihat az egyetemi teljesítményemre is

2017. jan. 27. 13:45
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

A barátom ugyanúgy bókol, megdicsér és rám mászik akár van rajtam smink, akár nincs, szóval az ő kedvéért fölösleges lenne :D Inkább a magam kedvéért szoktam néha, de nagyon-nagyon ritkán, mert olyan 40-50 perc egy tusvonal+spirál nekem :( Ötletem sincs, mások hogy csinálják meg 5 perc alatt :(

Meg az alkalmankénti csinos ruhát, meg a körmeim kilakkozását is azért csinálom, mert jobban érzem magam úgy a bőrömben. Pl a körmömön szeretem a szép színeket, most pl olyan van,a mi ilyen szivárványos-hologrammosan csillog, szeretem nézegetni különböző fényviszonyokban. Vagy ha csinosabb ruhát veszek, akkor szeretem megpillantani magam egy kirakatüvegben, vagy valahol, és nyugtázni magamban, hogy tudok én kinézni valahogy, ha akarok. :D Alapból farmer-póló-sportcipő kombóban vagyok, de néha jó a változatosság, másképp megunnám saját magam :D

2017. jan. 27. 14:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem sminkelek minden nap, de nálunk azért félig meddig elvárás, ha mész tárgyalni, vagy megbeszélésre, akkor elegáns ruha, szolid smink... Nem kell semmi extra, csak vmi minimális, hogy ne véreres szemekkel zuhanj be csapzottan a tárgyalóba.

Randikra szeretek viszont csábos, füstös szemeket készíteni, párom is szereti, plusz valami hivalkodó rúzs. Nyilván ez munkában sosem opció.

2017. jan. 27. 14:25
 7/14 aperitif ***** válasza:
100%

Van benne igazság, de nem ez a teljes igazság. Nyilván jobban érzem magam sminkelve, de ha CSAK ez lenne a cél, akkor nem öltöznék át, és nem mosnám le a sminket amikor hazaérek, vagy vasárnap reggel is sminkkel kezdeném a napot, és buggyos macinaci helyett harisnyát húznék magassarkúval.

Szóval nálam ez úgy van, hogy magamnak akarok tetszeni, de valamiért ez csak akkor fontos, ha mások is látják :D

2017. jan. 27. 14:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Jobb megjelenés -> mindenki szimpatikusabbnak látja őt -> több lehetőség társas-üzleti bármilyen téren -> ezért több önbizalom

Smink egy egyszerű kommunikáció

2017. jan. 27. 14:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátom miatt kezdtem el a bőrhibák eltüntetésén felül sminkelni, mert ő mindig olyan csinos, és szerettem volna az "ő szintjére" kerülni, de mondta, hogy fölösleges. Így már csak visszafogottabban sminkelek, de nem tervezem abbahagyni egyrészt a bőrhibák miatt, mert nem érzem magam magabiztosnak még lányok társaságában sem, boltban, suliban sem. A sötétebb rúzsokat pedig azért használom, hogy annyi idősnek nézzek ki amennyi vagyok, ne öt évvel fiatalabbnak. :D
2017. jan. 27. 14:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy életszagú példa: melyik fog jobb benyomást kelteni egy állásinterjún: egy kelttésztaszínű, pattanásos, bőrhibás arcú nő, vagy egy üde, széptónusú, ízlésesen sminkelt, összeszedett?
2017. jan. 27. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!