Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szólna elsősorban a kérdésem. Miért van az, ha a párotokat megdicséri mindenki és folyamatosan bókolnak neki ti meg nem akartok bókolni inkább neki?
Ezek nem férfiak. Nyilván az ember nem hízelgést vár el vagy minden napos bókolást de néha, jól esik egy egy elismerő szó. És természetes, hogy kölcsönösen értem. Én mindig megdicsérem a párom ha pl. fodrásztól jön vagy felvesz egy öltönyt mert nagyon jól áll neki.
A fentebbi hozzászólók csak magukat minősítik ezekkel a kijelentésekkel.
Gondolom fiatalok és ők is úgy gondolják, hogy a kapcsolat az magától működik, és majd csodálkozik hogy megszürkült, egyhangú napok után majd keresni kell egy új nőt, mert nyilván az a megoldás.
Utolsó, rosszul látod. Minek keresni más nőt? Na és én sem várom egyszer sem, hogy megdicsérjen. Tisztába van vele, hogy szeretem és én is, hogy ő szeret. Eddigi tapasztalatom, ahol bókolgatnak, dicsérgetik egymást, ott tulajdonkép, valahol mélyebben gond van a kapcsolatban.
Ja és van elég sok nő, aki ezen, bókok, dicséretekből azt szűri le, hogy biztos megcsal, azért ilyen kedves velem.
Nem értetted meg a mondanivalómat. Alapvetően nem kizárólag a bókolásról van itt szó, nem hiúsági kérdést akarok csinálni ebből, mert nyilván mindenki el tudja dönteni, hogy hogy néz ki, ha tükörbe néz. És nem is szélsőséges bálványozásról vagy szirupos ömlengésről sem írtam sehol.
Hanem gondolok itt a gesztusokról, figyelmességekről, amik építő jelleggel járulnak hozzá a kapcsolathoz. Sok kapcsolatban ez elmarad.
Azért mert te is azt írod, hogy nincs igényed rá vagy nem várod el, gondolom jól esik, ha a párod elismer, vagy megdicsér néha. Nem nagy dolgok ezek. Én sem várom el, semmi nem kötelező. Egy értelmes nő nem fog ezért eltelni magától de jól fog esni neki biztosan.
Az meg, hogy párhuzamot vonsz a kapcsolatbeli mélyebb gondok és a bókolás közé, nem igazán értelmezhető számomra. Egy őszinte kapcsolatban biztos nem ez a célja, nincs hátsó szándéka a dicséretnek.
A negatív attitűdű megjegyzésem pedig arra vonatkozott, hogy elég sok férfit láttam elkényelmesedni a kapcsolatban, semmi kedvesség, figyelmesség a másik felé egy idő után, csak flörtölés a neten, új nőre vágyódás, mert azzal nyilván jobban menne minden. Pedig az nem jut eszébe, hogy ő IS tehetne valamit, hogy ne laposodjon el a kapcsolat. Öcséméknél ugyanezt láttam. Ha te pont nem is vagy ilyen, sok férfi így "kezeli" a történetet.
Szokták mondani hogy különbözőek az elvárások. Van aki a bókokat várja el, van aki azt hogy szeressék és szavak nélkül is érezze hogy szeretik.
Van aki csak sima kis bókokat vár el, van aki már apró hazugságokat is. Van aki ki is csikarja ezeket a párjából, van akinek nem simerül. Akkor jó ha olyat találsz aki szeret bókolni ha neked ez kell.
Aki nem szeret bókolni az nem is fog, max a kapcsolat elején. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!