Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemről kiderült, hogy régebben többször kur*ázott. Bennetek ez megváltoztatna valamit?
Most derült ki. Természetesen még előttem, és persze az ember nem ezzel kezdi az ismerkedést, de 4 éve együtt vagyunk és ez most valahogy lesokkolt, hogy nem tudtam. Én mélységesen elítélem ezt, de eddig téyleg sosem került elő a téma. Most is úgy, hogy kiakadtam, hogy egy ismerősünkről kiderült, én meg kibuktam, hogy ez mennyire szánalmas már. Ő meg ezen akadt ki, hogy miért tartom szánalmasnak.
És persze nem kellene érdekelnie, hogy előttem milyen életet élt, de most kicsit úgy érzem, hogy nem is ismerem, ha egy számomra ilyen undorító dolgot nem tudtam róla. Nem néztem volna ki belőle. Ennek 2 hete, hogy kiderült, és azóta nem is bírok vele lefeküdni, mert mindig eszembe jut, hogy egy ki tudja milyen prostival volt...tudom hülyeség, de kb úgy érzem, mintha megcsalt volna. És az én önbecsülésemnek sem esik jól.
Na most jól össze-vissza fogalmaztam, a baj, hogy nem is tudom összeszedettebben leírni, mi van bennem, a lényeg, hogy törést okozott bennem. Még ha tudom is ésszel, hogy nem feltétlenül kellene.
Ti hogy állnátok ehhez?
Miért lenne hőbörgés, hogyha egy kérdés alapján leírjuk a véleményünket?
Nem feltétlenül rád gondoltam, de tény, hogy nálam egy ilyen illogikus kiakadás
megölné az érzelmeket. Ha ezen kiakadsz, akkor feleségként még milyen
érzések törnek majd rád? Mert ennek köze nincs a racionális gondolkozáshoz.
Főleg, ha közben ilyen liberális kapcsolatban éltek, hogy csókolózhat meg
meztelenkedhet más nőkkel.
Az igazság az, hogy a férfiak nagyrágrendekkel több ilyen csínyt követtek
el ifjabb korukban, mint a nők. Ez tény.
Magam számon sem tartom kb, nem is emlékszem mennyi olyan dolgot csináltam
18 évesen amitől kiakadnál.
Mi garantálja, hogy az egyiktől "eltörik" valami, a másikon meg mosolyog egyet
vagy viccesnek találja?
Na ezért nem hagyok én ilyeneknek teret, és nem mondok el semmi "csínyt" a
múltamból... pont azért mert nincs egy egységes "szótár" a nőkhöz, hogy
mi fér bele és mi nem. Ezt nagyon jól megtanultam az évek során, szerencsére.
Köszönöm a kérdés, ezzel is segítetek a férfiaknak, hogy jobb partnerekké váljanak :)
Jó partner a párja pofájába hazudik? Az érdekes elképzelés :D
Felőlem aztán mindenki azt csinál amit akar, ha valakinek jólesik a kvázás, akkor tolja ezerrel. De igenis vállalja fel akkor, mondja a párja szemébe, és adja meg neki a jogot, hogy eldöntse, hogy neki belefér-e. A hazudozás undorító.
Ja és a prostizás mint életforma meg értékrend... pff ekkora baromságot rég hallottam.
Nagyon sok férfi ismerősöm volt prostinál 1-2x. Kipróbálták csínyként régen,poénból. Persze soha senki nem tudta meg. Igen egy orvos barátomnak már kellemetlen lenne ezt kimondani :D Mindegyiküo tök normális érett férfi, egészséges értékrenddel. Csak 18 évesen kicsit más volt a fő szempont :D
kedvencem az egyik értelmiségi barátom, aki két tündéri kisfiú apja. Ő mindig is félénk volt a nőkkel, huszonévésen is szűz volt... őneki a bunkó csoporttársai befizették egyszer. Úgy, hogy elhiggye a csaj szedte fel. Hatalmas szilikonos kannákkal :d így vesztette el a szüzességét.... majd később elmondták neki a dolgot. Hát jó nagy parasztság.
Most egy ilyen élménnyel mit kezdjen az ember? Soha életemben nem mondanám el a feleségemnek, vagy a gyerekeimnek, hogy két szilikonos csöcsbe temettem az arcomat 20 évesen, egy prank miatt :Dd
#32 jó eséllyel minden férfinak vannak ilyen csínyjei, amiről soha nem fogsz tudni. Nagyon nagy %-ban a te jófiú barátodnak is van.
Ez ilyen játék. Én csak nevetni tudok azon, hogy ennyire vakon megbíztok a másikban. Tippre 18-24 közötti kislány gondolkozás ez.
Legalább nem vagyok olyan besavanyodott, hogy mindenkiben kényszeresen a rosszat látom. 1000%-ig biztosra TUDOM, hogy a barátom nem csinált ilyesmiket. ;)
Ha csak nem egyűtt nőttetek fel valami mélykeresztény vallási szektában, akkor nem tudthatod biztosan. Nem feltétlen prostizás, de valami csíny simán lehet. Tiszta ember nincs, se nő, se férfi.
A természetben és a biológiában nincs 100%, soha. Maximum a hitedben. :)
Mivel jóképű, már mindent megélt a szexben, sok partnere volt... ezért kipróbálta milyen egy olyan alkalom ahol nem kell gondolkozni a határokon. Megtapasztalta, már vége van...
Ez van kedvesem, ha jóképű színész nőcsábászhoz akarsz feleségül menni. Ez nem volt benne a prospektus kisbetűs részében?
Bizony lehet, hogy te sem leszel neki elég egyszer. Már most ezt látom a rajongókkal, meg csókkal, meg meztelenkedéssel. Ezért mondom, ha most elkezdesz ezen drámázni, akkor lehet elege lesz az egészből és lelép.
Ilyen az alfahímek világa. Majd 39 évesen elváltként jó lesz az apatípus.
Mindig azt hiszitek, hogy majd ti lesztek azok akik megjavítják a rosszfiút :D
Örök naivitás... 60 évesen is a pi...nán fog járni az agya. Ez sármmal jár. Ez viszont evolúciós tény. Természetéből fakadóan ilyen a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!