Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azokat a nőket, akiket zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a nőket, akiket zavar, ha a férfi fiatalabb, az is zavarja, ha a férfi idősebb?

Figyelt kérdés

Két indokot olvastam amellett, hogy miért zavarja a nőket, hogy a férfi fiatalabb:

1. Más életszakaszban vannak. De ha a férfi idősebb, akkor is más életszakaszban vannak. Egyébként ez csak nagy korkülönbségnél érvényes, 1-2 év miatt még nem lesznek más életszakaszban.

2. A fiatalabb férfiak szellemileg éretlenebbek. Most tegyük félre azt, hogy ez egy általánosítás, ami sok esetben igaz, de nem minden esetben. Akik nem szeretnének fiatalabb férfit, azok szerint a kor egyenesen arányos az érettséggel. (Gondolom, ezért nem tudják elképzelni, hogy egy fiatalabb férfi érett.) Ezt a logikát használva viszont az miért nem zavarja őket, ha a férfi idősebb? Mert akkor meg a férfi érettebb, és ez se jó. Az az ideális egy egyenrangú kapcsolatban, ha a két fél egyformán érett.

Nem gyűlölködést meg mocskolódást kérek, hanem érveket.

2015. szept. 27. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 A kérdező kommentje:

"Azt, pedig, hogy "szerencsétlen, buta férfiak" te mondtad, nem mi, de máris kiderül, hogy fogalmad sincs, hogy mit jelent az érettség. Ez semmi esetre sem jelent butaságot.

Tanárként azt tapasztalom, hogy bár a lányok többsége korábban érik, általában értelmesek,hamarabb éreznek rá a "jó" válaszra, de a fiúk az éretlenségük ellenére is nagyon okosak tudnak lenni, és szeretem, hogy sokkal bátrabbak, originálisabbak mint a lányok. Persze, itt is mindig van kivétel. Szóval részemről ez nem negatív."

Új kérdés: Pontosan mit értesz azon a fajta érettségen, amit a lányok hamarabb érnek el? Tudom, írtál már 1-2 dolgot, de kifejthetnéd bővebben.

"De te sem tagadhatod, hogy általában a nők hamarabb készek a házasságra, gyerekvállalásra, mint a férfiak. Itt is vannak kivételek, de ez az általános."

Aha, biztos csak én ismerek túl sok kivételt. Amúgy akiket én ismerek, és 20-25 évesek, nagyrészt szerintem sem a nők, sem a férfiak nem elég érettek a gyerekvállaláshoz, persze vannak kivételek.

"Azt írod, sok példát tudsz arra, hogy azonos korú emberek számára nem jelent gondot a korkülönbség. Pl a szüleid. Nos,én is azt írtam, biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek, tehát nem kell ezt ismételgetned. Persze azért a helyedben rákérdeznék apádtól, hogy amikor születtél, egyformán készen álltak-e rá, véletlen volt-e vagy tervezték mert idővel összecsiszolódhatnak a felek és felnőhetnek egymáshoz, és ez így helyes és így szép. Amúgy megkérdezhetem, mennyi idősek?"

Most mennyi idősek, vagy mikor születtem? Mert előbbit kérdezted, de lehet, hogy utóbbi lenne a fontosabb a vita szempontjából.

"Nem veszem támadásnak, hogy azt kérdezgeted "miért" mert van egy 5 éves lányom aki ugyanezt teszi. :-)"

Jaj, nem bírtad ki, hogy ne célozgass arra, hogy szerinted milyen gyerekes vagyok. Szerintem meg ez a folyamatos célozgatás és személyeskedés a gyerekes. (Tudom, ez is az volt, de ha ti is ezt teszitek folyamatosan, akkor én is.)

"Két férfi volt az életemben akit érdemesnek tartottam kapcsolatra és akik engem is megtiszteltek ezzel. Az egyik 7 a másik 12 évvel idősebb. Sosem éreztem egy percnyi különbséget sem magunk között. Vonzanak. Testileg is és lelkileg is. Fiatalabbak sosem érdekeltek. Nincs miért. Nem tudtak elbűvölni randikon. Ennyi. Azt is tudom, hogy nem randiztam túl sok pasival de én akkor is csak a saját tapasztalatom alapján tudok nyilatkozni és amikor szétnézek a világban, az ismerőseim tapsztalata alapján. Ami érdekes módon megegyezik."

Lehet, hogy nem azért vonzottak, mert idősebbek voltak, hanem mert intelligensek, komolyak stb.?

"Nem szabtuk meg neked, hogy kivel randizz, mert teszünk rá magasról. De ne lepődj meg ha nehezen fog összejönni. És akkor se lepődj meg ha összejön és a nő utána eldob téged amikor kiszórakozta magát, mert komoly kapcsolatra még nehezebben találsz idősebbet. (és most nem 1-2 évről beszélek, az a probléma csak a te fejedben létezik)"

Szerintem is +- 1-2 év a legideálisabb, de ha több lenne a különbség, nem lenne az, hogy azért nem jövök valakivel össze.

"De ha csak a szexet nézzük: lehet egy 25 éves fiú volt már 30 nővel, ettől nem lesz tapasztaltabb mint egy férfi akinek az életében volt 2-3 hosszabb, több éves kapcsolat, és semmi több. Mert a sok rohanás miatt igazi kapcsolat kiépítésére nem volt ideje."

Ebben egyetértünk.

2015. szept. 28. 20:43
 72/72 anonim ***** válasza:
Az nem zavar, ha a férfi idősebb, de már 10 évnél idősebb férfi közeledését nem venném szívesen, mert 38 éves vagyok, és az adott korosztály (negyvenes-ötvenes férfiak) nagyon elhagyta magát (tisztelet a kivételnek). Fiatalabbnak nézek ki a koromnál, 10-14 évvel fiatalabb férfiak próbálnak közeledni, ami zavar. Hiú vagyok, lehet ránézésre illenénk egymáshoz, de szex közben nem tudnám elengedni magam, mert csak arra gondolnék, hogy basszus, de feszes mindenütt, most ebben a pózban akkor behúzom a hasam... stb, és nem akarnám ezzel elrontani a szexet, szeretem akkor elengedni magam. A kérdező által leírt két indokot nem tartom sajátomnak. Vannak örök gyerekek, akik nem akarnak felnőni, semmiért felelősséget vállalni, ami esetleg egy húszas pasinak jól áll, de egy negyvenes-ötvenes pasinak, aki még ráadásul hisztis is, nagyon nem.
2015. okt. 11. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!