Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a nőket, akiket zavar, ha a férfi fiatalabb, az is zavarja, ha a férfi idősebb?
Két indokot olvastam amellett, hogy miért zavarja a nőket, hogy a férfi fiatalabb:
1. Más életszakaszban vannak. De ha a férfi idősebb, akkor is más életszakaszban vannak. Egyébként ez csak nagy korkülönbségnél érvényes, 1-2 év miatt még nem lesznek más életszakaszban.
2. A fiatalabb férfiak szellemileg éretlenebbek. Most tegyük félre azt, hogy ez egy általánosítás, ami sok esetben igaz, de nem minden esetben. Akik nem szeretnének fiatalabb férfit, azok szerint a kor egyenesen arányos az érettséggel. (Gondolom, ezért nem tudják elképzelni, hogy egy fiatalabb férfi érett.) Ezt a logikát használva viszont az miért nem zavarja őket, ha a férfi idősebb? Mert akkor meg a férfi érettebb, és ez se jó. Az az ideális egy egyenrangú kapcsolatban, ha a két fél egyformán érett.
Nem gyűlölködést meg mocskolódást kérek, hanem érveket.
# 29:
Attól még, hogy többször leírjátok, nem lesz feltétlenül igaz.
# 30:
Arra a kérdésre válaszolj, hogy: "Tételezzük fel, hogy egyszer téved a radarod, és egy általad veled egykorúnak vagy idősebbnek hitt, neked tetsző férfiról kiderül, hogy nálad mondjuk 2 évvel fiatalabb. Zavarna a tény, hogy fiatalabb, vagy nem, mert úgyis viselkedés alapján nem tűnt annak?" Konkrétan igennel, vagy nemmel, és utána ki is fejtheted, hogy miért.
Az, hogy én hány éves vagyok, irreleváns a vita szempontjából, de ha ennyire kíváncsi vagy, akkor elárulom, hogy igazad van, 30-nál fiatalabb vagyok. Számít ez valamit a vita szempontjából? N
Az, hogy a nők általában hamarabb érnek mint a férfiak igaz. Nem azért igaz mert itt leírjuk százszor, hanem azért írjuk le, mert igaz. Ez a tudomány álláspontja is, ezt tanítják fejlődés lélektanból az egyetemen,ezt állítja a tanárok, orvosok többsége és ez a gyakorlati tapasztalat is.
(Ha te pont az idősebbek ez irányú tapasztalatát nem veszed komolyan, az önmagában egyfajta éretlen, csökönyös gondolkodásra utal, meg az is ahogy értetlenkedsz itt.)
A lányok többsége már huszonévesen családról álmodozik, a férfiak később kezdik ezt. Senki nem mondta, hogy nincs kivétel, azonban görgessük tovább ezt a dolgot. Tegyük fel ott van egy diplomás 28 éves nő aki nemrég kezdett el dolgozni, már szülne. Szüljön egy 18-20 éves srácnak aki most érettségizett le? Csak azért mert hú, de "éretten" gondolkodik? Ugyan már.
Vagy ott van a harmincöt éves akinek ketyeg a biológiai órája. Igen, összejöhetne az érett gondolkodású 25 évessel aki most lépett ki az egyetemről és még nincs is egzisztenciája. Mire vállalják a gyereket?
És a negyven éves elvált anyuka a kisgyerekével érezze magát szarul mert nem akar egy huszonéves (rendkívül érett) gyerekkel szexelni?
Egy nő álma ideális esetben kijönni az egyetemről és ha nem is kezd el rögtön dolgozni, mert előtte le akarja tudni, szül mondjuk 25 körül a 28-30x éves férjének akinek már van diplomája, biztos állása és már kibulizta magát, tehát lelkileg is kész megállapodni. A nők többsége ilyesmikre vágyik, különböző életkorban. Nem arra hogy ő legyen előrébb mindenben és még egy nála sokkal fiatalabb fiú szárnybontogatásait kísérje végig, és még gyereket is szüljön neki.
Van kivétel, mindig van. Semmi nem az ördögtől való. De ne sértődjön már meg egy húsz éves amikor közel a negyvenhez gyereknek tartom magamhoz. A milf jelzőt pedig kikérem magamnak, aki így nevezi az idősebb nőket eleve nincs valami érett szinten és csak tárgyiasítja őket.
"Az, hogy a nők általában hamarabb érnek mint a férfiak igaz. Nem azért igaz mert itt leírjuk százszor, hanem azért írjuk le, mert igaz. Ez a tudomány álláspontja is, ezt tanítják fejlődés lélektanból az egyetemen,ezt állítja a tanárok, orvosok többsége és ez a gyakorlati tapasztalat is.
(Ha te pont az idősebbek ez irányú tapasztalatát nem veszed komolyan, az önmagában egyfajta éretlen, csökönyös gondolkodásra utal, meg az is ahogy értetlenkedsz itt.)"
Attól függ, milyen szempontból. Testileg például tényleg hamarabb érnek, de ez 20 évesen már irreleváns, mert akkor már mindkét nem érett.
A zárójelben levő szöveg pedig nem más, mint puszta személyeskedés, úgyhogy inkább figyelmen kívül hagyom.
"A lányok többsége már huszonévesen családról álmodozik, a férfiak később kezdik ezt. Senki nem mondta, hogy nincs kivétel, azonban görgessük tovább ezt a dolgot."
Szerintem nem így van, de ezt hagyjuk is. Azt mondod, hogy van kivétel. Akkor aki szerinted kivétel, azt nem gondolod, hogy nem kellene csupán a kora miatt megítélni, miközben ő ugyanúgy gyereket szeretne huszonévesen?
"Tegyük fel ott van egy diplomás 28 éves nő aki nemrég kezdett el dolgozni, már szülne. Szüljön egy 18-20 éves srácnak aki most érettségizett le? Csak azért mert hú, de "éretten" gondolkodik? Ugyan már."
Igen, ez valós probléma lehet. De ugyanilyen rossz, mikor a 28 éves férfi összejön a 18-20 éves lánnyal, aki még egyetemre jár, így nem tudna egy gyerekre vigyázni rendesen, miközben lehet, hogy a férfi gyereket akar. Ugyanaz a helyzet, csak meg vannak cserélve a nemek. Az ilyen nagy korkülönbség okozhat gondot, ha az egyik fél mondjuk 20 év alatti, de nemcsak akkor, ha a férfi a fiatalabb, hanem akkor is, ha a nő.
"Vagy ott van a harmincöt éves akinek ketyeg a biológiai órája. Igen, összejöhetne az érett gondolkodású 25 évessel aki most lépett ki az egyetemről és még nincs is egzisztenciája. Mire vállalják a gyereket?"
Egy 25 éves férfi már simán dolgozhat, és kereshet annyit, mint mondjuk az a 35 éves nő.
"És a negyven éves elvált anyuka a kisgyerekével érezze magát szarul mert nem akar egy huszonéves (rendkívül érett) gyerekkel szexelni?"
Egy huszonéves, érett ember nem gyerek!
"Egy nő álma ideális esetben kijönni az egyetemről és ha nem is kezd el rögtön dolgozni, mert előtte le akarja tudni, szül mondjuk 25 körül a 28-30x éves férjének akinek már van diplomája, biztos állása és már kibulizta magát, tehát lelkileg is kész megállapodni. A nők többsége ilyesmikre vágyik, különböző életkorban. Nem arra hogy ő legyen előrébb mindenben és még egy nála sokkal fiatalabb fiú szárnybontogatásait kísérje végig, és még gyereket is szüljön neki."
Szóval már az egykorú férfi sem jó? Tehát egy 25 éves nőnek már egy 25 éves férfi is kevés? Ha egyenrangú felek lennének, akkor miért lenne baj, ha a férfi is olyan idős?
"Van kivétel, mindig van. Semmi nem az ördögtől való. De ne sértődjön már meg egy húsz éves amikor közel a negyvenhez gyereknek tartom magamhoz. A milf jelzőt pedig kikérem magamnak, aki így nevezi az idősebb nőket eleve nincs valami érett szinten és csak tárgyiasítja őket."
Hol láttál te olyat, hogy én, vagy más válaszoló azt írta, hogy milf?
de te minek írtad ki a kérdést ha mindenkivel csak hadakozol?
pont te nem írsz érveket...
ha valakiről kiderül 18 évesen hogy érettebb mint én 21 éves létemre, és minden passzol, akkor ez nem akadályozna meg benne, hogy összejöjjek vele.
ha valaki 24 éves és és sokkal éretlenebb mint én (rossz értelemben) akkor nem fogok összejönni vele.
DE
inkább keresgélek a 22-24 évesek között, mint a 18-20 évesek között, mert nagyobb az esélye!!!!! hogy ott normálisabb embert találok. komolyan nem érted??
Nem ennél a kérdésnél írták, más ilyen jellegű kérdéseknél. Még van is olyan felhasználó, hogy "imádom a milfeket". El tudod képzelni ennek a hatását. Sok fiatal srác aki idősebb nőkre van rákattanva, az valamiféle anyapótlékot keres.
Senki nem mondta,hogy baj, ha egyidősek, bár az összes olyan párnál akit ismerek (volt osztálytársaim többen is a gimiben/egyetemen jöttek össze) kivétel nélkül eltértek az igények. Én most arról beszélek, mi a normális, átlagos, miről álmodozik a legtöbb nő.
Azt pedig ne gondold, hogy egy húsz éves nem fog simán szülni a 28 éves pasijának ha mindketten gyereket akarnak. Nekem az egyetemen nem egy csoporttársam volt aki nagy pocakkal ment vizsgázni. Magam is gyeses anyaként csináltam meg a mesterképzést. És nem minden lány megy egyetemre, nyilván nem vázoltam fel az összes szenáriót.
Ami az érettséget illeti, nem csak testileg, lelkileg és szellemileg is hamarabb érnek a lányok és ami a gyerekvállalási vágyat illeti, az a nőknél sokkal hamarabb eljön.
A húsz éves nem gyerek? Egy olyan nőnek akinek magának is húsz éves gyereke van, a húsz éves pasi egy gyerek. Hisz a gyereke lehetne. Sőt, lehet hogy a gyereke haverja van oda érte.
Az a te bajod, hogy rögtön támadásnak veszel mindent. A zárójelben tényleg személyeskedtem, ne haragudj, de már nagyon idegesít az értetlenkedésed és az érzéknykedésed. A legtöbb nőnek ez nem jön be, sőt taszító. Kész. A kérdésedre pedig megkaptad a választ:1.
az idősebb átlag férfi többnyire ott tart ahol a 4-10 évvel fiatalabb nő. Tehát egyszerre esik a családalapítós szakasz.
2. lehet valaki érett gondolkodású, de attól még hiányzik az élettapasztalat. Lehet hogy 5-10 év múlva fantasztikus pasi lesz belőle, de most még nagyon fiatal.
"Sok fiatal srác aki idősebb nőkre van rákattanva, az valamiféle anyapótlékot keres."
Értem, hogy mi a bajod vele, de azzal miért nincs bajod, mikor egy fiatal lány keres apapótlékot, és a huszonéves lány olyan negyvenes férfival jönnek össze, aki az apja lehetne?
"Azt pedig ne gondold, hogy egy húsz éves nem fog simán szülni a 28 éves pasijának ha mindketten gyereket akarnak. Nekem az egyetemen nem egy csoporttársam volt aki nagy pocakkal ment vizsgázni. Magam is gyeses anyaként csináltam meg a mesterképzést. És nem minden lány megy egyetemre, nyilván nem vázoltam fel az összes szenáriót."
Szóval a 20 éves lány - 28 éves férfi oké, de fordtva nem. Kettős mérce, éljen!
"Ami az érettséget illeti, nem csak testileg, lelkileg és szellemileg is hamarabb érnek a lányok és ami a gyerekvállalási vágyat illeti, az a nőknél sokkal hamarabb eljön."
Erről úgyse fogsz meggyőzni, de szerintem én se téged, tehát hagyjuk.
"2. lehet valaki érett gondolkodású, de attól még hiányzik az élettapasztalat. Lehet hogy 5-10 év múlva fantasztikus pasi lesz belőle, de most még nagyon fiatal."
Mikor a 20 éves lány összejön a 28 éves barátjával, akkor miért nem gond, hogy a lanynak nincs élettapasztalata?
Amúgy szerinted a 18-20 éves férfiak hány éves nőkkel járhatnak, ha a velük egykorú lányok 26 éves férfiakkal vannak, a fiatalabbak pedig hozzájuk képest éretlenek.
Nem jobb lenne 18-20 éves lányoknak ugyanilyen korú fiúkkal járni, aztán mikor befejezték az egyetemet, jöhet a gyerek?
"Szóval a 20 éves lány - 28 éves férfi oké, de fordtva nem. Kettős mérce, éljen"
Milyen kettős mérce? Én pont a te általad felvetett szenárióra válaszoltam. Először világosan leírtam mi a probléma fordított helyzetben, te még egyet is értettél, majd rákérdeztél hogy ha a lány fiatalabb nincs-e ugyanaz a probléma.
Hogy miért nem baj hogy a húsz éves lánynak nincs élettapasztalata a 28 éves pasijához képest? Mert mást keres a férfi, mást a nő. A férfiak többségét nem zavarja, ha ő maga, a közös élményeik lesznek a lány élettapasztalata. De egy nőre nagy hatással van egy érettebb, tapasztalt férfi. Akinek van stílusa, a gondolkodása kiforrottabb stb.
Egyébként igazad van. A legjobb az lenne, ha azonos korúak, plusz mínusz 2-3 év különbséggel ismerkednének. Együtt szereznének tapasztalatot stb. De mint említettem, sokszor már itt fellép a probléma. A legtöbb nő 25 évesen már szülne, de a legtöbb srác várna még 4-5 évet. Ezért tolódik ki a szülés harminc fölé mostanában, mert a legtöbb pár azért hasonló korú.
Azon kívül szerintem sem olyan elfogadott, hogy egy húsz éves lány negyven éves pasival legyen. Én egy egészséges korkülönbségről beszéltem max 10 év különbséggel bezárólag és az is inkább idősebb korban.
"Hogy miért nem baj hogy a húsz éves lánynak nincs élettapasztalata a 28 éves pasijához képest? Mert mást keres a férfi, mást a nő. A férfiak többségét nem zavarja, ha ő maga, a közös élményeik lesznek a lány élettapasztalata. De egy nőre nagy hatással van egy érettebb, tapasztalt férfi. Akinek van stílusa, a gondolkodása kiforrottabb stb."
Nem értem, hogy egy nőt miért zavarná, ha a közös élmények lennének a férfi élettapasztalatai, vagy hogy egy férfira miért ne lehetne jó hatással egy érett nő.
"Egyébként igazad van. A legjobb az lenne, ha azonos korúak, plusz mínusz 2-3 év különbséggel ismerkednének. Együtt szereznének tapasztalatot stb."
Örülök, hogy ebben egyetértünk.
"De mint említettem, sokszor már itt fellép a probléma. A legtöbb nő 25 évesen már szülne, de a legtöbb srác várna még 4-5 évet. Ezért tolódik ki a szülés harminc fölé mostanában, mert a legtöbb pár azért hasonló korú."
Ha a nő mondjuk 25, a férfi meg 29 évesen akar gyereket, megegyezhetnek 27 évben. :) Vagy ha egy nő 25 évesen gyereket szeretne, kereshet egy olyan 25 éves férfit, aki ugyancsak gyereket szeretne.
"Azon kívül szerintem sem olyan elfogadott, hogy egy húsz éves lány negyven éves pasival legyen. Én egy egészséges korkülönbségről beszéltem max 10 év különbséggel bezárólag és az is inkább idősebb korban."
Sokkal elfogadottabb, mint fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!