Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a nőket, akiket zavar, ha a férfi fiatalabb, az is zavarja, ha a férfi idősebb?
Két indokot olvastam amellett, hogy miért zavarja a nőket, hogy a férfi fiatalabb:
1. Más életszakaszban vannak. De ha a férfi idősebb, akkor is más életszakaszban vannak. Egyébként ez csak nagy korkülönbségnél érvényes, 1-2 év miatt még nem lesznek más életszakaszban.
2. A fiatalabb férfiak szellemileg éretlenebbek. Most tegyük félre azt, hogy ez egy általánosítás, ami sok esetben igaz, de nem minden esetben. Akik nem szeretnének fiatalabb férfit, azok szerint a kor egyenesen arányos az érettséggel. (Gondolom, ezért nem tudják elképzelni, hogy egy fiatalabb férfi érett.) Ezt a logikát használva viszont az miért nem zavarja őket, ha a férfi idősebb? Mert akkor meg a férfi érettebb, és ez se jó. Az az ideális egy egyenrangú kapcsolatban, ha a két fél egyformán érett.
Nem gyűlölködést meg mocskolódást kérek, hanem érveket.
Tényleg ennyire lenézik itt egyesek a férfiakat, hogy azt hiszik, hogy egy X éves férfi mindenféleképpen éretlenebb, mint egy X éves nő?
"Ismerek olyan párt, ahol majdnem tíz évvel fiatalabb a férfi és évek óta nagyon jól megvannak."
Akkor mégse lehetetlen, mint ahogy azt egyesek hiszik.
# 20:
Még mindig nem válaszoltál a "Mi lenne ha..." kérdésemre. Azt írtad, hogy másképp csöppentél bele a nagybetűsbe. Mi van, ha van egy nálad 1-2 évvel fiatalabb férfi, aki ugyancsak másképp csöppent bele, és sok élettapasztalata van?
Én nem lenézem őket, hanem azt állítom, mert azt tapasztalom, hogy a nagy többségük fiatalosabb gondolkodású, életvitelű, más hozzáállású az élethez, mint én vagyok.
Ez nem jobb, nem rosszabb. Csak nincs meg az összhang.
Attól, hogy ismerek olyan párt, ahol a férfi jóval fiatalabb, az még nem azt jelenti, hogy én is jól érezném magam ilyen kapcsolatban.
Tudod, nem minden ember egyforma, nem ugyanazok az igényeink.
# 22:
De azt jelenti, hogy a fiatalabb férfi - idősebb nő kapcsolat nem feltétlenül az ördögtől való, ahogy egyesek beállítani próbálják.
"a fiatalabb férfi - idősebb nő kapcsolat nem feltétlenül az ördögtől való"
Jaj, dehogy! :D Én csak azt írtam le, hogy én, személy szerint jobban kijövök nálam idősebbekkel. Ez nem azt jelenti, hogy mindenki így gondolkozik, vagy mindenkinek így kellene éreznie.
Te hány éves vagy, hogy ennyire gyerekes módon görcsösen értetlenkedsz?
Miért baj neked, ha valakinek nem jön be a fiatalabb férfi idősebb nő felállás? Miért zavar, hogy erre nem mindenki nyitott? Van, akiknél működik, de nem mindenkinél, ezt te miért nem fogadod el?
# 24: Csak nem értem, hogy miért kor szerint, miért nem érettség szerint kategorizálják sokan az embereket. Tehát ha valaki 10 évvel fiatalabb, de érett, akkor se tudnál elbeszélgetni vele, csak mert fiatal?
Ne mondd, hogy nem létezik ilyen, mert létezik, még ha ritka is.
# 26: Én csak szeretném megtudni ennek az OKÁT, azért is tettem fel egy kérdést neked, amire nem vagy hajlandó válaszolni.
Amúgy ez a "Hány éves vagy?" kérdés eléggé szánalmas. Miért kell valakit a kora miatt megítélni, mikor arról abszolút semmit nem tehet?
most neked valami bajod van amúgy?
mindenki leírta normálisan, hogy általában érettebbek az idősebb férfiak, és a nők 'hamarabb érnek' ezért egy idősebb férfival jobban kijönnek. mondom megint: ÁLTALÁBAN.
persze, van kivétel, van olyan aki kifejezetten a fiatalokra bukik - ahogy olyan is, aki a sokkal idősebbekre. ez van, ezt kell szeretni.
Én válaszoltam a kérdésedre, csak nem érted. Nincs olyan megfogható oka ennek, mint a matekban annak, hogy 2+2 miért 4.
Te miért nem válaszolsz, hogy mennyi idős vagy? Persze, neten bárki bármit mondhat, hazudni is lehet, de fogadni mernék, hogy a 30-at még nem töltötted be.
Jobban kijövök a nálam valamivel idősebbekkel (nem sokkal, ez nálam pár évet jelent), könnyebben találok köztük olyanokat, akikkel megtalálom az összhangot, velük hasonlók a vágyaim, a terveim, ennyi az oka annak, hogy miért abban a korosztályban gondolkodom, ha potenciális partnerről van szó. És ha köztük találok megfelelőt, miért gondolkodjak másban? Hiszen nekem csak egy kell, én hosszú távra választok. Barátokból, haverból lehet több, lehet néhány, lehet sok, de társból nem kell több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!