Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi akit nagyon szeretek de idősebb mint én. Ti mit tennétek?
akkor ő 38 éves eltaláltam? :)
Örülnék én 38 évesen egy 25éves nőnek azt hiszem.
De már felnőtt vagy szóval azt teszel amit szeretnél ha ráb**aol akkor te b**aszol rá ennyi.
"Szerelmes vagyok letudnám vele élni az életemet, nagyon jól kijövünk és nem tudok mást elképzelni magam mellé annyira jól összeillünk"
Mi a kérdésed ezek után?
Nem tudhatod mi lesz majd az évek során.
Egy korban közelebb állóval is lehetnének más jellegű problémák.Szerintem kár ezen agyalni.
Talán a szexuális kérdés ami elgondolkodtató a későbbiekben.De ezt sem lehet előre megjósolni.
Genetika,életmód és vérmérséklet kérdése,hogy egy pasi meddig marad aktív.
F40+
Azért vagyunk itt,hogy segítsünk :)Én legalább is.
4-es
Előre ezt sosem lehet tudni. Egy fiatal férfinek is kialakulhatnak olyan betegségei ami miatt kíméletre vagy ápolásra szorul, esetleg korán meghal és egy idősebb férfi is lehet egészen sokáig aktív, jól karbantartott. Csak az idő ad erre a kérdésre választ.
Egyébként 13 év korkülönbség egyáltalán nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!