Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasik! Hogyan lehet nektek imponálni? Vagy tudatni, hogy bejöttök? 21/L
Konkrétan csak latasbol ismerjük egymást es köszönő viszonyban vagyunk.
Viszont szombaton biztos talalkozunk személyesen (nem randi vagy ilyesmi....)
Mindkét fél részéről van érdeklődés a másik iránt, szóval nem csak úgy kérdezem, hogy csak nekem tetszik.
A válaszokat előre is köszönöm, trollkodók kerüljenek, hasznos tanácsok érdekelnek!
Mennyire idősebb a pasi?
Egy pld 40 körüli már világosan ért egyértelmű célzásokból is, de nem kell nála túlságosan kerülgetni a kását, mert nem tacskó már, hogy zavarba jöjjön, sem pedig hogy egy esetleges nemleges választ bunkó elutasító módon adjon.
Azt sem tudom, milyen a magánélete. De ha te sem, akkor például nyithatsz azzal, hogy rákérdezel, hogy nős-e, és ha igen, akkor pld felsóhajthatsz, hogy "ó de szerencsés a felesége." :D Ha nem, akkor meg "rácsodálkozhatsz" hogy hát "hogyhogy nem kapkodták még el" :)
A férfiak nincsenek hozzászokva, hogy a lányok túl egyértelmű érdeklődést tanúsítsanak irántuk, hanem mindi nekik kell kezdeményezniük, úgyhogy egy pici bók nekik olyan mint egy falat kenyér.. teljesen el tudnak tőle olvadni, főleg ha egy csinos fiatal lánytól hallják. :)
Köszönöm szépen a válaszod :)
egyébként pontosan nem tudom mennyi, max 35
és igen kicsit homályos hogy van e valakije - fura lenne mert konkrétan kérdezte ismerősetol ki vagyok, meg amikor találkozunk folyton bámul....
de jo ötlet, használni fogom! :)
...és akár igen akár nem a válasz, "véletlenül" fusson ki a szádon egy olyasmi, hogy:
"hát pedig én szívesen lennék....."
Itt harapd el a mondat végét, mint aki zavarba jött a saját merészségétől. Elpirulni SZABAD. (Úgyis fogsz.) :P
(szivesen) :)
Köszönöm szépen a választ!
Szerencsére (amit eddig tudok róla) van közös témánk sőt érdeklődési kör - hobby :)
Justin Bieber, nee már :DD sose vettem a számra a nevét xD
egyébként Köszönöm a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!