Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy sok nő soha nem jönne össze fiatalabb férfival, van, aki ki is neveti a nála fiatalabb érdeklőket, de ugyanezek a nők elvárják, hogy az idősebb férfiak ne szarják le őket magasról?
Sok kutatás bizonyította, hogy a férfiak lassabban "érnek", mint a nők (persze, mindenre van kivétel), így _általában_ jobban megérti magát egy idősebb férfi egy fiatalabb nővel. Persze pár év különbségben gondolkodva. :)
A másik ok pedig a társadalmi elvárás. Ehhez szoktunk hozzá, ez a természetes. Generációk óta az van belénk nevelve, hogy az az átlagos, ha a férfi az idősebb, mert akkor tud megfelelően gondoskodni a nőről.
Plusz ott van az állati ösztön is, ami valahol mélyen megmaradt, hogy párnak a hím fiatalabb nőstényt választ (=nincs más hím), a nőstény pedig idősebb hímet (=több tapasztalat, nagyobb esély a csalásfenntartásra). Nyilván nem vagyunk állatok, de ezek az ösztönök csökevényes szinten megmaradnak. :)
Az én barátnőm majdnem 10 évvel idősebb tőlem :)
Mindig idősebbek mint én :D A fiatalabb csajok olyan... kis butuskák, nem kedvelem őket + nagyon rossz az egész személyiségük a számomra. Már a saját korosztályom is határeset.
Nálam sokkal fiatalabb férfi társaságában inkább kicsit anyucinak éreztem magam mindig és nem ezt vártam egy kapcsolattól. Néhány év korkülönbség viszont szerintem nem számít.
A határozottabb, erősebb, érett, kiforrott egyéniségű, stabil férfiakat szeretem és a nagyon fiatalok között kevés az ilyen.
Kinevetni nem nevetnék kis senkit azért, mert irántam érdeklődni.
Imádom a 10-20-30 évvel fiatalabb nőket!
Tehát kellően öreg vagyok! :-)
Ez nem kettős mérce, általában egy nő a vele egykorú vagy nála idősebb férfiakkal van egy szinten. Van kivétel, de ritka.
Pl. egy 30 éves nő, akinek még nincs gyereke, de vágyik az anyaságra, nagyobb eséllyel tudja ezt egy vele egykorú vagy idősebb férfival beteljesíteni, mint mondjuk egy 5-10 évvel fiatalabbal, aki lehet, hogy inkább még bulizni akar, de esze ágában sincs, hogy apa legyen.
"Sok kutatás bizonyította, hogy a férfiak lassabban "érnek", mint a nők (persze, mindenre van kivétel), így _általában_ jobban megérti magát egy idősebb férfi egy fiatalabb nővel. Persze pár év különbségben gondolkodva. :)"
Nem tudom, mi alapján mérték az érettséget, de ez biztosan
hülyeség. Kb. ugyanolyan az érettebb és kevésbé érettebb emberek aránya.
Azt pedig mivel más, mint egy állat, aki csakis az ösztöneire hallgat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!