Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apakomplexusom van, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexusom van, hogy csak az idősebb férfiak tetszenek?

Figyelt kérdés

Együtt élek apámmal,de sose foglalkozott velem,és egyáltalán nem szeret.Lehet ez az oka?

15L

2015. aug. 20. 21:28
1 2
 1/14 omba ***** válasza:
Nem hiszem, - milyen "idősekre" gondolsz?
2015. aug. 20. 21:30
 2/14 A kérdező kommentje:

20 felett.

Sajnos már egy 60 éves férfi is tetszett.

2015. aug. 20. 21:32
 3/14 anonim ***** válasza:
nekem pedig az idősebb csajok jönnek be. 26 vagyok.
2015. aug. 20. 21:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem is talalhatsz a korosztalyadbol csak idetlen kezdoket, aki meg szobafogsagot kap ha valami rossz fat tesz a tuzre a suliban :) Megertelek.
2015. aug. 20. 21:36
 5/14 omba ***** válasza:

Szerintem ne aggódj e miatt, gondolom, nem volt még barátod, azért szaladgál ide-oda a fantáziád.

Én éltem már sokkal fiatalabb nővel, de hát ő akkor 27 volt - nem is a korkülönbséggel volt a baj.

2015. aug. 20. 21:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincsen veled, egyszerűen csak tinilány vagy, ez a korral jár. Genetika.
2015. aug. 20. 21:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Inkabb ket apad legyen, mint egy se. N
2015. aug. 20. 21:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Jó, hát én is tetszhetnék (59F), de mégis, mi a csuda volna köztünk?
2015. aug. 20. 21:55
 9/14 anonim ***** válasza:
53%

nem csak ez egy divat lett ugy látom föleg az ebben az órában feltett 3 ilyen kérdésből adódóan erre birok következtetni.. plusz a tapasztalatok...

Keress egy hasonlo koru srácot akivel hülyéskedhetsz, nevetgélhetsz hidd el sokkal jobb.... egy 30 éves ember nem fog téged komolyan venni, még ha 20 éves lennél se biztos h többre kellenél neki annál hogy lefeküdjön veled:) És ha sz..rul eisk ha nem hidd el elég kevés az esélye hogy te vagy a kivétel aki hu de komoly gondolkodással bír, hogy megfogjon egy 30 éves embert, vagy legyen akkora "szerencséje" hogy a 30 éves ember akit véletlen összehozza a sors agyi szinten egykoru legyen veled:)

2015. aug. 20. 22:24
 10/14 anonim ***** válasza:
9-es, honnan tudod, hogy agyilag rosszuk áll?
2015. aug. 20. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!