Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusom van, hogy csak az idősebb férfiak tetszenek?
Együtt élek apámmal,de sose foglalkozott velem,és egyáltalán nem szeret.Lehet ez az oka?
15L
20 felett.
Sajnos már egy 60 éves férfi is tetszett.
Szerintem ne aggódj e miatt, gondolom, nem volt még barátod, azért szaladgál ide-oda a fantáziád.
Én éltem már sokkal fiatalabb nővel, de hát ő akkor 27 volt - nem is a korkülönbséggel volt a baj.
nem csak ez egy divat lett ugy látom föleg az ebben az órában feltett 3 ilyen kérdésből adódóan erre birok következtetni.. plusz a tapasztalatok...
Keress egy hasonlo koru srácot akivel hülyéskedhetsz, nevetgélhetsz hidd el sokkal jobb.... egy 30 éves ember nem fog téged komolyan venni, még ha 20 éves lennél se biztos h többre kellenél neki annál hogy lefeküdjön veled:) És ha sz..rul eisk ha nem hidd el elég kevés az esélye hogy te vagy a kivétel aki hu de komoly gondolkodással bír, hogy megfogjon egy 30 éves embert, vagy legyen akkora "szerencséje" hogy a 30 éves ember akit véletlen összehozza a sors agyi szinten egykoru legyen veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!