Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusom van, hogy csak az idősebb férfiak tetszenek?
Figyelt kérdés
Együtt élek apámmal,de sose foglalkozott velem,és egyáltalán nem szeret.Lehet ez az oka?
15L
2015. aug. 20. 21:28
11/14 anonim válasza:
Én nem tudok semmit... csak sejtem:)
19 vagyok ugyhogy nem állok tul messze a korosztalytol...
Megadom azt az 1% esélyt hogy az ilyen lanyok közül kikavarodjon egy értelmes is :)))
12/14 omba válasza:
Kérdező édes álmát alussza, a felnőtt pasi meg pont ilyenkor... :D
14/14 anonim válasza:
13-as hozzászóló:
IP címe alapján lakcímének megállapítása folyamatba került. Ne távozzon onnan, érkezésünkig.
Mészáros István rendőr szds.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!