Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a nőket, akiket zavar, ha a férfi fiatalabb, az is zavarja, ha a férfi idősebb?
Két indokot olvastam amellett, hogy miért zavarja a nőket, hogy a férfi fiatalabb:
1. Más életszakaszban vannak. De ha a férfi idősebb, akkor is más életszakaszban vannak. Egyébként ez csak nagy korkülönbségnél érvényes, 1-2 év miatt még nem lesznek más életszakaszban.
2. A fiatalabb férfiak szellemileg éretlenebbek. Most tegyük félre azt, hogy ez egy általánosítás, ami sok esetben igaz, de nem minden esetben. Akik nem szeretnének fiatalabb férfit, azok szerint a kor egyenesen arányos az érettséggel. (Gondolom, ezért nem tudják elképzelni, hogy egy fiatalabb férfi érett.) Ezt a logikát használva viszont az miért nem zavarja őket, ha a férfi idősebb? Mert akkor meg a férfi érettebb, és ez se jó. Az az ideális egy egyenrangú kapcsolatban, ha a két fél egyformán érett.
Nem gyűlölködést meg mocskolódást kérek, hanem érveket.
Örülök, hogy ilyen kedvesen leírod, hogy miben egyezhetnének meg. Én és a barátnőim 25 évesen mind esküvőről meg kisbabákról álmodoztunk.Én szültem elsőként, 33 évesen. És azért voltam ilyen szerencsés, mert velük ellentétben az én párom idősebb nálam, az ő párjuk 2 illetve 3 évvel fiatalabb náluk. Mindannyian ugyanabban a stabil kapcsolatban voltunk már huszas éveink elejétől. A férfiak többsége még harminc felett sem sieti el.
Ami pedig a tapasztalatokat illeti, hányszor írjuk még le, hogy a legtöbb érettebb, már tapasztalt nő számára taszító, hogy egy tapasztalatlan fiúval legyen együtt? Taszító, érted? Nem mindenkinek, és találsz ilyet is.
"A férfiak többsége még harminc felett sem sieti el."
Általánosítás, sok esetet ismerek, mikor nem igaz. Mikor én születtem, a szüleim 26 évesek voltak, de ismerek olyanokat is, akik pár éve szültek, 25-26 évesen.
"Ami pedig a tapasztalatokat illeti, hányszor írjuk még le, hogy a legtöbb érettebb, már tapasztalt nő számára taszító, hogy egy tapasztalatlan fiúval legyen együtt? Taszító, érted? Nem mindenkinek, és találsz ilyet is."
Egy éretlen nő számomra is taszító, de ezt nem kor alapján határozom meg. Amúgy meg ha egyidősek a felek, akkor nem tapasztalatlanabb a nő, ha a te logikádat használjuk, hogy csak a kortól függ.
Hol mondtam én olyat, hogy csak a kortól függ? Persze, minden általánosítás, itt most csak általánosságokban tudunk beszélni. De azért láttam már egyet s mást így negyvenhez közel, rengeteg jó barátom van, voltam osztálytalálkozókon, látom, hogyan élik az életüket mások az én koromban.
Engem egy harminc alatti férfi közeledése mindenképp taszít, bármennyire is érett gondolkodású. De mivel eleve tizenéveseket tanítok, mindig rosszul leszek amikor egyik-másik volt tanítványom "rám hajt". Nekem ezek gyerekek, azért mert ő már elmúlt húsz....
"Hol mondtam én olyat, hogy csak a kortól függ?"
"Engem egy harminc alatti férfi közeledése mindenképp taszít, bármennyire is érett gondolkodású."
Akkor most a koron, vagy az érettségen van a lényeg?
Mit tennél, ha megismernél egy szimpatikus férfit, azt hinnéd, hogy veled kb. egyidős, de később kiderülne, hogy kevesebb, mint 30. Akkor csak a tudat miatt, hogy fiatalabb, taszító lenne számodra?
Azt mondtam, plusz mínusz 2-3 év nem zavar. Most menjünk bele még egyszer, miért nem kéne egy huszonéves? Fizikailag sem vonz és akármilyen érett, nincs meg az az élettapasztalata ami engem vonz.
De tudom, hogy van akiknek ez működik és áldásom rájuk. Nem nézem le, mert tudom, hogy a kor csak egy dolog. Attól még engem a 40-50 es pasik vonzanak.
48 évesen volt egy 24 éves barátnőm, és nem a korkülönbség volt a legnagyobb gondunk, hanem hogy volt egy korban jobban hozzáillő pasija! Egyszer majdnem megbuktunk előtte beparázott és vége lett!
Persze a pasival sem ment sokáig utána!
De az élet ilyen!
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!