Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azokat a nőket, akiket zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a nőket, akiket zavar, ha a férfi fiatalabb, az is zavarja, ha a férfi idősebb?

Figyelt kérdés

Két indokot olvastam amellett, hogy miért zavarja a nőket, hogy a férfi fiatalabb:

1. Más életszakaszban vannak. De ha a férfi idősebb, akkor is más életszakaszban vannak. Egyébként ez csak nagy korkülönbségnél érvényes, 1-2 év miatt még nem lesznek más életszakaszban.

2. A fiatalabb férfiak szellemileg éretlenebbek. Most tegyük félre azt, hogy ez egy általánosítás, ami sok esetben igaz, de nem minden esetben. Akik nem szeretnének fiatalabb férfit, azok szerint a kor egyenesen arányos az érettséggel. (Gondolom, ezért nem tudják elképzelni, hogy egy fiatalabb férfi érett.) Ezt a logikát használva viszont az miért nem zavarja őket, ha a férfi idősebb? Mert akkor meg a férfi érettebb, és ez se jó. Az az ideális egy egyenrangú kapcsolatban, ha a két fél egyformán érett.

Nem gyűlölködést meg mocskolódást kérek, hanem érveket.

2015. szept. 27. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%

Akikkel én megismerkedtem a nálam jóval fiatalabb férfiak közül, mind inkább tini módra élt, gondolkodott, vagy az ellenkezője: komolynak, érettnek akart ő tűnni, de ez a nulla élettapasztalatával egyáltalán nem ment neki.

Biztos vannak akik valóban érettebbek a koruknál, de még ők is fiatalosabbak lehetnek nálam, mert én elég öreges voltam mindig. Mármint nem külsőleg, hanem lelkileg, ezért a nálam sokkal fiatalabb férfiakkal valahogy nem igazán találtam meg a hangot, inkább az idősebbekkel, vagy minimum kb. velem egykorúakkal.

A másik, hogy egy fiatalabb férfi nekem sokszor fizikailag sem volt annyira vonzó a tinis kinézete miatt, mint egy idősebb. Bár ez nem az elsőrendű szempont, a lelki tényezők voltak inkább a gátlók.

2015. szept. 27. 16:54
 12/72 anonim ***** válasza:
93%

Mert a nők korábban érnek. Ezt itt le szokták pontozni, de ez van. Egy nő hamarabb akar gyereket és családot mint egy pasi. Az azonos korú pároknál látom sokszor hogy a nő már gyerekre, házasságra vágyik,a férfi szerint még vagy 5 évig ráér a dolog. Ezért szülünk mostanában 30 felett. Mert a férjeink szerint olyan nagyon ráér.

Az igazság az hogy egy huszon x éves nő egy harminc x éves pasival van egy szinten ami a család és gyerekvállalást illeti. Persze van kivétel, de az összes olyan pasi ismerősöm aki megnősült huszonévesen most csalja az asszonyt vagy elvált. Ja, van egy olyan is aki komplett alkesz lett.

Nem akarok általánosítani, de én magam is az idősebb pasikkal találtam meg a hangsúlyt mindig is, az életemben két férfi volt, az egyik 7 a másik 12 évvel idősebb. Ez utóbbinál érzem néha, most hogy ő már 50 hogy valóban idősebb. De nem zavaró módon.

2015. szept. 27. 16:56
 13/72 A kérdező kommentje:

# 11:

Viszont ha a férfi idősebb, akkor ő érettebb lelkileg, tehát akkor se vagytok egyforma érettek. Az hogyhogy nem zavar?

2015. szept. 27. 16:56
 14/72 A kérdező kommentje:

"Mert a nők korábban érnek. Ezt itt le szokták pontozni, de ez van."

Talán azért pontozzák le, mert nincs így?

2015. szept. 27. 16:57
 15/72 anonim ***** válasza:

de, sajnos így van, általában.

a nők hamarabb érnek, ezért egy nő egy nála kb 2-3 évvel idősebb pasival van egy szinten.

utána lehet nézni kicsit a dolgoknak nyugodtan. :)

2015. szept. 27. 17:01
 16/72 anonim ***** válasza:

Van még egy sztorim. Anyukám egyik kolléganője (anyukám korú, tehát nem mai fiatalok) egy nála valamivel fiatalabb pasival házasodott össze, lett egy fiuk is, már ő is felnőtt. Nos, pár éve a férj lecserélte a nyugdíjhoz közeledő feleségét egy fiatalabb nőre...

Tudom, ez más felállásban is megtörténhet, de ilyen felállásban még inkább. A nő már öregszik, változó korba lép, a hormonális változás stresszt hoz az életébe, a pasi még ereje teljében van, a háta közepére sem kívánja a változás miatti hangulatingadozásokat, még nincs abban a korban, hogy elvonuljon a másik szobába aludni. A szüleim között 7 év van apám javára, anyám is átesik ezen a hormonális változáson, sőt, neki más is bejött a képbe, apám már nyugdíjas, ő már nem pörög annyira, ő már elintézi ezeket a stresszrohamokat úgy, hogy elvonul, és nem lát, nem hall, lefekszik aludni.

2015. szept. 27. 17:02
 17/72 A kérdező kommentje:

# 10:

Az, hogy még nem tévedett, nem azt jelenti, hogy soha nem is fog. Arra lennék kíváncsi, ha hajlandó lennél válaszolni, hogyha amúgy tetszik neked egy férfi, nem tűnik fiatalabbnak, és legalább olyan érettnek tűnik mint te, de később kiderül, hogy 2 évvel fiatalabb, az változtat valamin, vagy sem?

2015. szept. 27. 17:03
 18/72 A kérdező kommentje:

# 15:

Hol nézzek utána?

# 16: Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy ha valakinek volt egy fekete hajú férje, és megcsalta, akkor nem szabad fekete hajú férfiakkal összejönni, mert milyen rosszak.

2015. szept. 27. 17:05
 19/72 anonim ***** válasza:

"Viszont ha a férfi idősebb, akkor ő érettebb lelkileg"

Nem, általában az idősebbekkel hasonló szinten voltunk. Főleg olyan tizenévvel idősebbekkel.

Valahogy velük mindig jobban egyeztünk.

Ehhez képest, érdekes módon, most velem egykorú párom van (sőt néhány hónappal ő a fiatalabb). Nagyon szeretjük egymást, nem hiszem, hogy mással el tudnám képzelni, de sokszor rajta is érzem, hogy ő a fiatalosabb. :D

Nálam évekkel fiatalabb férfiak társaságában ezt mindig fokozottan éreztem. Idősebbeknél, vagy korombelieknél nem volt akkora különbség.

De ez én vagyok. Ismerek olyan párt, ahol majdnem tíz évvel fiatalabb a férfi és évek óta nagyon jól megvannak.

2015. szept. 27. 17:06
 20/72 anonim ***** válasza:
Ennél a srácnál sem az életkor befolyásolta, akiről írtam, de nagyon nem vagyok azonos szinten a nálam fiatalabbakkal. Mást tapasztaltam, más dolgokat kellett átélnem, más helyzetben csöppentem ki a nagybetűsbe az iskolapadból. Itt az utóbbi 10 évben baromi gyorsan változtak dolgok, már 1-2 év is teljesen más élethelyzeteket hozott, volt, amiket én és a korosztályom harcoltunk ki, hogy a fiatalabbak már ne azt éljék át, amit mi. Nem tudom, ezt érted-e. Egy kicsit nálam idősebbek hasonlóképp látják ezeket, mint én, és hasonlókra vágynak, ezért találom meg velük jobban az összhangot.
2015. szept. 27. 17:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!