Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azokat a nőket, akiket zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a nőket, akiket zavar, ha a férfi fiatalabb, az is zavarja, ha a férfi idősebb?

Figyelt kérdés

Két indokot olvastam amellett, hogy miért zavarja a nőket, hogy a férfi fiatalabb:

1. Más életszakaszban vannak. De ha a férfi idősebb, akkor is más életszakaszban vannak. Egyébként ez csak nagy korkülönbségnél érvényes, 1-2 év miatt még nem lesznek más életszakaszban.

2. A fiatalabb férfiak szellemileg éretlenebbek. Most tegyük félre azt, hogy ez egy általánosítás, ami sok esetben igaz, de nem minden esetben. Akik nem szeretnének fiatalabb férfit, azok szerint a kor egyenesen arányos az érettséggel. (Gondolom, ezért nem tudják elképzelni, hogy egy fiatalabb férfi érett.) Ezt a logikát használva viszont az miért nem zavarja őket, ha a férfi idősebb? Mert akkor meg a férfi érettebb, és ez se jó. Az az ideális egy egyenrangú kapcsolatban, ha a két fél egyformán érett.

Nem gyűlölködést meg mocskolódást kérek, hanem érveket.

2015. szept. 27. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
93%

Hát nem olvastam végig a kisregényeket, de azért bátorkodom leírni a véleményem. (Még akkor is ha a kérdező lepontozós, értetlenke :D )

Szóval nekem egyértelműen az idősebb pasik jöttek be mindig is. Mert a korombeli srácok (akkor tájt) elég gázosak voltak, csak a lukra hajtottak, többet álltak a tükör előtt mint én stb. így ebből kiindulva már nem is kerestem a társaságukat, mert tök gáz volt a viselkedésük. Így nem is voltak tartós kapcsolataim, mert 1-2 hét alatt tovább is álltak...egy sztori nagyon megmaradt: a sráccal jöttünk le a suliban a lépcsőn, 1,5 jártunk, én még szűz voltam (15 évesen) és megkérdezte, hogy hátulról engedem e. Mondtam, hogy nem és erre csak annyit mondott, hogy ne is vesztegessük tovább egymás idejét, sarkon fordult és el is indult visszafele...:D

Aztán megismertem 17 évesen az akkor 26 éves páromat. Konkrétan lementem tőle hídba, hogy "ezazzzz ilyen pasi kell nekem". Érett gondolkodása volt, voltak céljai és nem csak lógott a levegőben és sodródott az árral, mint a többi pasi akiket akkor ismertem.

Hozzáteszem, a párommal azóta is együtt vagyunk (8 éve) és jegyben járunk.

Most, hogy már a 25-öt is beötlöttem bátrabban jelentem ki, hogy a nálam fiatalabb pasik ultragázak. (Tisztelet a kivételnek, de sajnos olyannal még nem találkoztam.) És itt most nem arról van szó, hogy más életszakasz. Hanem arról, hogy mind egy divatbzi lett. Hogy néznek ki azok az 18-22 éves pasik, akiknek b@asszus az én felsőmnél kivágottabb a felsője? Vagy az ecsetfejük? Arról már nem is beszélve, h ők is csücsörítős szelfiket nyomnak, cicagatyát hordanak és vannak vagy 40 kilósok?! (Félreértés ne essék, nekem nem az a fontos, hogy kigyúrt majom legyen, a vőlegényem sem az, sőt inkább macis, de ha oda kerül esetleg a sor megtudjon már védeni....) Most egy ilyen pasi mellett, pl. h érezzem magam biztonságban?! Aki előbb futna el ha baj van, mint én?! Lelehet pontozni, lehet fikázni, de ha bárki körbenéz az utcán ezt látja...Nincs egy szabad saját gondolatuk, csak a majmolás megy...

Vagyis: itt szerintem nem csak az arról van szó, hogy érett e a pasi (ha fiatalabb a nőnél) hanem ezeregy más tényező is befolyásolja, hogy miért ritka az ilyen felállás a párkapcsokban. Mondtam is a páromnak, hogy nagy szerencsém van Vele, hogy van nekem, mert ahogy végignézek a mostani pasi-felhozatalon és mondjuk szingli lennék sztem elmennék apácának vagy egyedül halnék meg...mert ilyen "férfiakkal" akkor sem jönnék össze, ha fizetnének.

De, hogy említsek egy kivételes esetet is: van egy 46 éves nő ismerősöm, aki most fog hozzámenni a nála 20 évvel fiatalabb pasijához. Tehát, nem mondom, hogy nincs ilyen, csak kbszott ritka.

P.s. a kommentelőknek: Szerintem azért ilyen értetlen a kérdező, mert most kosarazta ki egy idősebb csaj/nő. ;)

N25

2015. szept. 28. 09:49
 52/72 A kérdező kommentje:

"Hát nem olvastam végig a kisregényeket, de azért bátorkodom leírni a véleményem. (Még akkor is ha a kérdező lepontozós, értetlenke :D )"

Személyeskedés 1

"Szóval nekem egyértelműen az idősebb pasik jöttek be mindig is. Mert a korombeli srácok (akkor tájt) elég gázosak voltak, csak a lukra hajtottak, többet álltak a tükör előtt mint én stb. így ebből kiindulva már nem is kerestem a társaságukat, mert tök gáz volt a viselkedésük. Így nem is voltak tartós kapcsolataim, mert 1-2 hét alatt tovább is álltak...egy sztori nagyon megmaradt: a sráccal jöttünk le a suliban a lépcsőn, 1,5 jártunk, én még szűz voltam (15 évesen) és megkérdezte, hogy hátulról engedem e. Mondtam, hogy nem és erre csak annyit mondott, hogy ne is vesztegessük tovább egymás idejét, sarkon fordult és el is indult visszafele...:D"

[link]

Röviden: Attól még, hogy te ismertél sok éretlen fiatal fiút, nem biztos, hogy minden fiatal fiú éretlen.

"Aztán megismertem 17 évesen az akkor 26 éves páromat. Konkrétan lementem tőle hídba, hogy "ezazzzz ilyen pasi kell nekem". Érett gondolkodása volt, voltak céljai és nem csak lógott a levegőben és sodródott az árral, mint a többi pasi akiket akkor ismertem.

Hozzáteszem, a párommal azóta is együtt vagyunk (8 éve) és jegyben járunk."

Csak egy kérdés: Ha az a férfi egy veled egykorú, 17 éves fiú lett volna, 17 éves kinézetű, de ugyanolyan gondolkodású, ugyanolyan célokkal rendelkező, mint a párod, akkor mit gondoltál volna róla?

"Most, hogy már a 25-öt is beötlöttem bátrabban jelentem ki, hogy a nálam fiatalabb pasik ultragázak. (Tisztelet a kivételnek, de sajnos olyannal még nem találkoztam.) És itt most nem arról van szó, hogy más életszakasz. Hanem arról, hogy mind egy divatbzi lett. Hogy néznek ki azok az 18-22 éves pasik, akiknek b@asszus az én felsőmnél kivágottabb a felsője? Vagy az ecsetfejük? Arról már nem is beszélve, h ők is csücsörítős szelfiket nyomnak, cicagatyát hordanak és vannak vagy 40 kilósok?! (Félreértés ne essék, nekem nem az a fontos, hogy kigyúrt majom legyen, a vőlegényem sem az, sőt inkább macis, de ha oda kerül esetleg a sor megtudjon már védeni....) Most egy ilyen pasi mellett, pl. h érezzem magam biztonságban?! Aki előbb futna el ha baj van, mint én?! Lelehet pontozni, lehet fikázni, de ha bárki körbenéz az utcán ezt látja...Nincs egy szabad saját gondolatuk, csak a majmolás megy... "

Nem vagyok még 25, nem hordok kivágott felsőt, nincs ecsetfejem, és életemben nem nyomtam egy szelfit sem, nemhogy csücsörítőset. Cicagatyát sem hordok. Vékony vagyok, de nem 40 kilós. Akkor én nem létezem szerinted? Sőt, van egy ugyanilyen, 25 évnél fiatalabb barátom, aki még nem is vékony. Akkor ő se létezik? Ha azt hiszed, hogy nincs kivétel, mert még nem találkoztál vele, akkor tévedsz, és ez egy érvelési hiba is amúgy. Ha pedig te is tudod, hogy létezik kivétel, akkor elgondolkodhatnál azon, hogy nem kellene lenézni valakit csak a kora miatt, mert akkor a kivételeket is lenézed.

"

Vagyis: itt szerintem nem csak az arról van szó, hogy érett e a pasi (ha fiatalabb a nőnél) hanem ezeregy más tényező is befolyásolja, hogy miért ritka az ilyen felállás a párkapcsokban. Mondtam is a páromnak, hogy nagy szerencsém van Vele, hogy van nekem, mert ahogy végignézek a mostani pasi-felhozatalon és mondjuk szingli lennék sztem elmennék apácának vagy egyedül halnék meg...mert ilyen "férfiakkal" akkor sem jönnék össze, ha fizetnének."

Igen, ebben egyetértünk, hogy szégyen, amit egyes férfiak csinálnak, (pl. csücsörítős szelfi) de 1) nem minden 25 év alatti férfi ilyen, 2) a nők között sem jobb a "felhozatal".

"De, hogy említsek egy kivételes esetet is: van egy 46 éves nő ismerősöm, aki most fog hozzámenni a nála 20 évvel fiatalabb pasijához. Tehát, nem mondom, hogy nincs ilyen, csak kbszott ritka."

És lenézed őket emiatt, vagy nem?

"P.s. a kommentelőknek: Szerintem azért ilyen értetlen a kérdező, mert most kosarazta ki egy idősebb csaj/nő. ;)"

Személyeskedés 2

2015. szept. 28. 15:45
 53/72 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, kérdező, de a stílusod invitálja a személyeskedést. Értetlenkedsz, sokan konkrétan megválaszolták a kérdésedet, de te ezeket a válaszokat nem fogadod el (egyetérteni nem kell velük) És egyfolytában azt hajtogatod, hogy egy fiatal srác is lehet érett és nem fogod fel, hogy bármilyen érett a fiatal srác, egy bizonyos korkülönbség már idétlen/visszás/nevetséges. Lehet hogy egy húszéves fiúka érett és ott tart ahol más 25-28 évesen, de ha rám hajt aki majdnem negyven vagyok, ez engem hidegen hagy.

Igen, vannak kivételek, de a nők többsége nem erre vágyik, és te ezt nem vagy hajlandó elfogadni, csak hajtogatod a sületlenségeidet. Érts már meg, kaptál válaszokat de nem vagyunk kötelesek logikai alapon megindokolni, miért tart a többségünk gyereknek egy huszonéves srácot.

Igen, tudom, hogy szemét módon személyeskedem,de még egyszer megkérdezem, szerinted te éretten állsz ehhez a kérdéshez?

2015. szept. 28. 16:46
 54/72 A kérdező kommentje:

# 53: Arra a kérdésre tényleg kaptam választ, hogy miért gond, ha sokkal fiatalabb a férfi. Nem értek teljes mértékben egyet, de elfogadom.

De mikor arról van szó, hogy 1-2 évvel fiatalabb a férfi, akkor nem lehet azt mondani, hogy olyan, mintha a gyereked lenne. +-1-2 év meg se látszik, olyan, mintha egykorúak lennének. Mégis egyeseknek már az 1-2 évvel, sőt, akár az egyidős férfiakkal is baja van.

Ami még zavar, hogy úgy általánosítanak itt egyesek, hogy az valami elképesztő.

2015. szept. 28. 16:53
 55/72 anonim ***** válasza:
100%

Ahhh már vártam az elemző kommenteded :D Megmondom őszintén, jót nevettem rajta. És be is jött a lepontozósdi vettem is egy lottót ;) Na de viccet félreértve, ha annyira felnőttnek tartod magad, akkor így kell viselkedni? Akárhogyis fogsz itt kapálózni, a tények azok tények. Lehet, hogy te (nagy kezdőbetűvel írtam volna, de az személyeskedés lenne ;) ) nem tartozol bele az "átlagba", lehet, hogy te átlagon felülinek tartod magad, attól még ez van. Nem kell azon háborogni, ha egy csajnak nem kell fiatalabb pasi. Ez van, fogadd el és ne a magyarázatokat keresd. Vagy nincs elég házi feladat? Vagy mi?

Na de hogy én is elemezzek egy kicsit ;)

„Röviden: Attól még, hogy te ismertél sok éretlen fiatal fiút, nem biztos, hogy minden fiatal fiú éretlen. „

Ez az egyik válaszom, hogy miért NEM kell fiatal fiú. Szerintem tök egyértelmű, még a 3 éves keresztlányom is felfogná.

„Csak egy kérdés: Ha az a férfi egy veled egykorú, 17 éves fiú lett volna, 17 éves kinézetű, de ugyanolyan gondolkodású, ugyanolyan célokkal rendelkező, mint a párod, akkor mit gondoltál volna róla? „

Ha akkor találtam volna a sok csalódás ellenére is ilyen fiút, lehet, h meg sem ismerem a jelenlegi párom. De ilyen nem volt. Szerinted van ilyen gondolkodású kamaszfiú akiben dúlnak a hormonok? Szerintem nincsenek. Akkor ismerkednek magukkal, nőkkel, szexszel…Egyértelmű h minél több mindent kiakarnak próbálni. DE, itt is kiemelném, hogy biztosan akad valahol kivétel.

„Nem vagyok még 25, nem hordok kivágott felsőt, nincs ecsetfejem, és életemben nem nyomtam egy szelfit sem, nemhogy csücsörítőset. Cicagatyát sem hordok. Vékony vagyok, de nem 40 kilós. Akkor én nem létezem szerinted? …. Ha pedig te is tudod, hogy létezik kivétel, akkor elgondolkodhatnál azon, hogy nem kellene lenézni valakit csak a kora miatt, mert akkor a kivételeket is lenézed. „

Itt papolsz személyeskedésről, holott te veszel magadra mindent amit bárki leír. Miért ne léteznél? Senki nem állított ilyet. És értelmezési hibáid is adódnak…Senkit nem néztem le. Egyszerűen a véleményem fogalmaztam meg a mai pasikrólfiúkákról s a véleményemből kiindulva, nem is foglalkozok velük. Miért fektessek a lenézésbe energiát ha nem érdekelnek?

„És lenézed őket emiatt, vagy nem? „

Nem, abszolút nem nézem le az általam említett párt. Ő életük, Ők tudják. De már megint a lenézéssel jössz, holott sehol nem említettem, h bárkit lenéznék. Kiforgatod a mondataimat és azt olvasod amit olvasni akarsz és nem pedig azt amit leírtam. Erről pedig nem tehetek.

Az utánam kommentelőnek meg tök igaza van :)

2015. szept. 28. 16:59
 56/72 A kérdező kommentje:

"Ahhh már vártam az elemző kommenteded :D Megmondom őszintén, jót nevettem rajta. És be is jött a lepontozósdi vettem is egy lottót ;) Na de viccet félreértve, ha annyira felnőttnek tartod magad, akkor így kell viselkedni? Akárhogyis fogsz itt kapálózni, a tények azok tények. Lehet, hogy te (nagy kezdőbetűvel írtam volna, de az személyeskedés lenne ;) ) nem tartozol bele az "átlagba", lehet, hogy te átlagon felülinek tartod magad, attól még ez van. Nem kell azon háborogni, ha egy csajnak nem kell fiatalabb pasi. Ez van, fogadd el és ne a magyarázatokat keresd. Vagy nincs elég házi feladat? Vagy mi?"

Most hogy jön ide a házi feladat? Ja, értem, újabb személyeskedés. Amúgy a te az helyesen kisbetűvel van, úgyhogy semmi gond, hogy úgy írtad. :)

"Ez az egyik válaszom, hogy miért NEM kell fiatal fiú. Szerintem tök egyértelmű, még a 3 éves keresztlányom is felfogná."

Mi? Szóval azért nem kell fiatal fiú, mert nem biztos, hogy éretlen? Mert én ezt írtam.

"Szerinted van ilyen gondolkodású kamaszfiú akiben dúlnak a hormonok? Szerintem nincsenek. Akkor ismerkednek magukkal, nőkkel, szexszel…Egyértelmű h minél több mindent kiakarnak próbálni. DE, itt is kiemelném, hogy biztosan akad valahol kivétel."

Igen, van kivétel, de ez ne zavarjon, ítélj a kor alapján, és vedd őket is egy kalap alá a többiekkel! Amúgy konkrétan nem válaszoltál a kérdésemre: Egy "kivétel" fiúval összejöttél volna, ha veled egykorú/1-2 évvel fiatalabb, vagy sem? Konkrét választ kérnék, ha lehet: igen/nem, utána érvelhetsz is. :)

Más: A hormonok a lányokban, tehát benned is ugyanannyira dúltak, mint a fiúkban abban a korban. Ha te ellent tudtál állni, és nem feküdtél össze mindenkivel, akkor biztos van fiúk között is olyan, aki ellent tud állni.

"Itt papolsz személyeskedésről, holott te veszel magadra mindent amit bárki leír. Miért ne léteznél? Senki nem állított ilyet. És értelmezési hibáid is adódnak…Senkit nem néztem le. Egyszerűen a véleményem fogalmaztam meg a mai pasikrólfiúkákról s a véleményemből kiindulva, nem is foglalkozok velük. Miért fektessek a lenézésbe energiát ha nem érdekelnek?"

Pedig eléggé lenéző stílusban fogalmaztál róluk, de nem is lenne gond, ha lenéznéd a cicanadrágos, naponta 3 csücsörítős szelfit készítő fiúkat. Csak a kora miatt nem kellene senkit lenézni.

2015. szept. 28. 17:19
 57/72 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én vagyok az aki azt írta hogy a plusz-mínusz 1-2 év korkülönbség tök normális. Tehát ebben egyet értünk. De ettől nekem nem kell fiatalabb pasi, csak idősebb férfi. Jogom van így dönteni, igaz? :-)

Egyébként senki nem nézi le a fiatalokat a koruk miatt. A viselkedésük miatt inkább, de amint azt te is írod, vannak kivételek. De azért nem akarunk velük össze jönni. És ennyi a történet.

2015. szept. 28. 17:40
 58/72 anonim ***** válasza:

Itt valamit nagyon benéztél!

„Ez az egyik válaszom, hogy miért NEM kell fiatal fiú. Szerintem tök egyértelmű, még a 3 éves keresztlányom is felfogná." <-- Inkább úgy kellett volna fogalmaznom, hogy „ez az egyik indokom…” azaz az éretlenség. Hogy még azt sem tudja, hogy merre hány méter, céltalan, teng-leng…de ezt már kifejtettem nem írom le mégegyszer.

„Egy "kivétel" fiúval összejöttél volna, ha veled egykorú/1-2 évvel fiatalabb, vagy sem? Konkrét választ kérnék, ha lehet: igen/nem, utána érvelhetsz is. :) „

Először is ne követelőzz! Pláne ha még a tojáshéj a fenekeden van ;) De mivel most ráérek akkor viszakeresem és beidézem a VÁLASZOM erre a kérdésedre….:”Ha akkor találtam volna a sok csalódás ellenére is ilyen fiút, lehet, h meg sem ismerem a jelenlegi párom. „

Ha tudnál értelmezni, ez azt jelenti, (most lefordítom neked) hogy ha találtam volna akkor olyan srácot, akkor IGEN, vele lennék és nem a mostani párommal, mert valszeg akkor meg sem ismertem volna Őt. Most már érted????

De am te most szándékosan nem veszed észre azokat a mondataimat, ahol leírom, hogy „biztos h van valahol kivétel”???? Ennyire értetlen hogy lehetsz már?

Csak egy kérdés: Miért is lovagolsz annyira ezen? Miért nem tudod felfogni, hogy EZ VAN??? :D Komolyan mondom már nevetséges az értetlenséged…

Ja, és akkor szokták nagy betűvel írni azt, hogy „Te”, ha tiszteled a másikat ;) De erre inkább ne is reagálj, mert tudom, hogy én lennék a bnkó, h nem tisztellek blablabla….;)

Ja és szerintem üldözési mániád van...és ezt nem beszólásnak írom, hanem mint ténynek...Hihhhhetetlen, hogy szerinted az összes komment rólad szól, ellened szól, személyeskedés stb... o.O Sőt, már idegesítő is :D

2015. szept. 28. 17:44
 59/72 A kérdező kommentje:

"Kedves kérdező, én vagyok az aki azt írta hogy a plusz-mínusz 1-2 év korkülönbség tök normális. Tehát ebben egyet értünk. De ettől nekem nem kell fiatalabb pasi, csak idősebb férfi."

Akkor most kellene 1-2 évvel fiatalabb férfi, vagy nem? Mert egyszer azt írod, hogy szerinted az teljesen normális, utána pedig, hogy fiatalabb nem kellene.

2015. szept. 28. 17:52
 60/72 A kérdező kommentje:

"Jogom van így dönteni, igaz? :-)"

Így van, jogod van. Nekem jogom van hülyeségnek tartani azt, hogy valaki azért nem jön össze egy másik emberrel, mert fiatalabb nála, holott nem viselkedik úgy, mint a legtöbb fiatal? Nem akarom korlátozni az ilyen emberek döntését, de tarthatom hülyeségnek, igaz?

2015. szept. 28. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!