Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben van igazság?
Nem azt mondom, hogy pontosan így van, de sajnos én úgy látom, hogy kb. ez a helyzet.
"ha azt irja sose volt noje, csoro, es csunya, kb le se szarod, az a maradek 80"
Persze, hogy felkapja a fejét valakire, aki annak ellenére vallja azt, amit ti, hogy állítólag sosem kellett megküzdenie a problémáitokkal. Mi abban az érdekes, ha valaki a saját nyomorúságán kesereg 30 másikkal együtt?
öhm ezt nem olvastam el,de a képből értem
hát figyelj a jó pasik megkapják a nőket,miért ne kapnák? főleg hogy a nők többsége nem is egy észlény
a többieknek meg sok sok munkával lehet csajuk.Ha dolgoznak
de annyi erőből mint egy jó pasinak soha
egyébként meg álmodozók,sokszor maradnak nyomorultan egyedül mert
a jó pasik meg úgy vannak hogy egyik se több mint egy jó falat kenyér
hehe
de a nők olyanok hogy képesek némelyik vonzódni csúnya pasihoz ha az átmossa a nem túl nagy agyukat :D
de komolyan,sok csúnya pasi teper meg teper és lesz egész jó majdnem fullos nője is,mert átmossa az agyát és elhiteti vele hogy ő jó pasi
sosem értettem az exem is egy átlagot alig ütő gyerekkel volt,le is csaptam a kezéről :D
de ez nem csak a külsőmnek köszönhető hanem a belsőmnek is :D khm sértő lenne ha csak azért.
szóval küzdeni küzdeni,én azt látom azoknak bejön a környezetemben,bár aki büszke mint én az sosem küzdene senkiért..de nekem nem is szükséges.
őszintén kiért küzdjetek? magatokért,mert egy ember se éri még az egész forintot se kb :D de előrehaladáshoz sokszor kell
ne féljetek küzdeni (MAGATOKÉRT ) és kegyetlennek lenni az életben!!!!!!!!
#61 Ezt nem értem. Milyen lehet még egy kapcsolat ? Ahol vannak nagybetű érzelmek, ott is legjobb esetben néhány hónapig tartanak, utána jön a megszokás, majd a közöny.
Én teljesen fair vagyok, "valamit valamiért" elvet vallom a kapcsolatban. Nem kényszerítem semmire a nőt, azt büntetné a törvény. Sőt, olyannyira fair vagyok, hogy az egész legelején tisztázni szoktam a dolgokat. TÖKÉLETES férfi vagyok.
#64 Úgysem értik meg, hiszen nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!