Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben van igazság?
Nem azt mondom, hogy pontosan így van, de sajnos én úgy látom, hogy kb. ez a helyzet.
"79%-os fogadd őszinte elismerésemet, hogy ezeket az amőba érzelmi es értelmi szintjén lévő "ferfiakat", így kiosztottad. A százalékok és a válaszaik alapján alul maradtak, de nagyon"
Túlteng az intelligenica látom. Szeretném jelezni, hogy a hölgyeményed, aki "lenyomta" a srácokat, több nickről nyomja, és magát ponoztagtja. Ahogy a társai is. Van pár csaj, akinek ez a hobbija itt.
Amit egyébként én nyomok, meg singularity, sima evoluciós pszichologia. Gyakorlatilag ténykérdés. Nem pedig "hit" meg "érzelmi szinvonal" kérdése.
Oka van annak, ha valaki olyan hevesen tagadja a tényeket, mint a 79 % os. Illetve annak is, hogy igy igy ki állsz mellette.
#124 "a való életben" Ez az oldal is része a valóság halmazának. Pontosan úgy, ahogy a nők végtelen irracionalitása is, amit a férfiakkal kapcsolatban elvárnak.
A 70%-osra meg nehéz emberileg kulturáltan reagálni mert egy személyeskedő, sértett kislány aki lassan az ereit vagdossa mert a szőke herceg "nem gyün". Az pedig végképp nincs az ínyére, hogy néhányan ennyien átlátnak a fajtáján és emiatt másokat sérteget. Hallatlan ez a viselkedés.
"s bújj vissza a saját világodba. Kezdem úgy érezni, mégsem vagy annyira magabiztos, ha ennyire vágysz az idegenektől származó pozitív megerősítésre."
Klasszikus projekció
"hogy te vagy az új megváltó, aki elhozta az egyetemleges igazságot.."
Mégeegyszer mondom, amiről dumálok, evoluciós pszichologia. Nem én találtam ki, megfigyelésen, és empirián , illetve statisztikán alapul. Nem utolsósorban a tapasztalataimmal is egybevág.
Amit meg te nyomsz, szimpla sértegetés. Nem nagyon értem, te tulajdonképpen mire akarsz Kilyukadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!