Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben van igazság?
Nem azt mondom, hogy pontosan így van, de sajnos én úgy látom, hogy kb. ez a helyzet.
Te figyelj, leirod,hogy ja igy gondolkodsz, majd utana a matekozas utan kijelented, hogy elmeleti szinten, meg az is lehet h mindketten benne vagyunk a 20 ban, de csak akkor, ha nem 'igy' gondolkodunk nyiltan, hanem csak titokban, ahogy te is csak 'titokban' valogatsz igy.
Szoval az oke hogy igy van, csak ne terjessze mar senki, mert ciki ./illetve ha terjeszted, nem kapsz nunust:-) :-) /
#29 Én értem a gondolatmenetet, de második 20%-os szűrő már nem egzakt. Azt neked kell tudni személy szerint, hogy mennyi. Nem is feltétlen belső tulajdonságok, sokkal inkább a te egyéni preferenciáid. Lehet az egyik úriembernek barna a haja, a másiknak szőke, neked a barna tetszik inkább például, stb. Lehet belső tulajdonság is, de tényleg szinte bármi.
Szóval ennek alapján a helyes formula:
3,5b * 0.2 * x
x = Nőstény egyedenként változó preferencia faktor. Minél kisebb x, annál kevesebb férfi felel meg az egyednek.
Szóval akkor ez marad a nőknek.
Mert csak az ocsmány nőgyűlölők a rendes pasik (???), akin van egy gramm izom, az már buta, gazdag, veri a nőt.
Minek nektek egyáltalán nő? Ezt nem értem. Ha én ilyeneket mondanék a férfiakról, biztos nem akarnék velük összejönni.
Basd, de attol, hogy epp van csajom, ez meg kurara igaz lesz.
Tobb csajom is volt, es nemegy pl konkretan a szemembe mondta hogy siman lepattana egy penzesebb csokaert. Ot en kuldtem el /nem ezert/ Egy masik meg le is pattant.
Szoval az igazsag nem attol fugg, hogy valaki kefel e rendesen vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!