Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben van igazság?
Nem azt mondom, hogy pontosan így van, de sajnos én úgy látom, hogy kb. ez a helyzet.
Egyetlen nő vagyok, ne beszélj hozzám többes számban.
És te se beszélj más nevében.
A börtönökben is rá tudnak szokni a pasik a buzulásra. Teljes szívemmel hiszem, hogy neked is sikerülne. Minden nők iránt érzett mérgedet kiadhatnád, miközben a tökéletes férfit tömöd.
#40 Nem. Az első 20% a jó külsejű, gazdag férfiak halmaza. Ez nem egyéni preferencia, minden nő ebből válogat. Ez minden nő számára _KONSTANS_!
Nálad lehet az x újabb 0.2 (20%), de másnál lehet több vagy kevesebb...
Érdekes, mert a magyarban a "dugni" szó miatt van, hogy azt hiszik, hogy csak férfi tudja. Pedig angolban nők is mondják, hogy megdugták a pasit (fuck).
"A kinti életben a férfi a hatalmát gyakorolja a nőn, nyilvánvalóan ezért a férfi dugja a nőt."
Ha te ezt komolyan elhiszed, gyorsan vágd el a torkod valami hegyessel, és ne is álmodj nőről (de férfiról se). Könyörgöm. Úgyis tudom, hogy egyszer majd látlak a híradóban, hogy megpróbáltad a szomszéd nénit megerőszakolni. Kérlek, menj el messzire.
érdekes chart.
van a
-tökéletes férfi meg az átlagférfi,
de
nőben csak külsőre tökéletes vagy külsőre és belsőre szinte tökéletes van..
#46 Volt/van/lesz. Tökéletes vagyok és ezzel tisztában vannak a nők is. Mindig is tudtam, hogy nagy dolgokra vagyok hivatott és ez így is lett. Benne vagyok a 20%-ban. Egy áldás vagyok az emberiségre.
#47 Ezek meglehetősen ostoba érvek, amiket felhoztál. Azért mert megy másik nyelvkultúra másképp fejezni ki a közösülést, ez nem változtat a tényen, hogy a férfi belenyomja a farkát a nő vaginájába. Vagy netán ellen mernél szegülni a természetnek ? Kinek képzeled te magadat ?
47 es, pedig a matekos sracnak igaza van.
Az meg hogy folyamatosan szemelyeskedsz, eleg ciki.
Bar az is eleg ciki lenbe, ha a szokasos muller peter hulyeseggel jonnel. Szoval teny, hogy lose lose szituacioban vagy, de erre szokott az a megoldas kinaljozni, hogy nem szolsz kozbe ilyen esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!