Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a "megállapításról"? Van benne igazság?
Nekem már nagyon sokan mondták,hogy velem álmodtak,pedig szerintem egyikükre se gondoltam.
Szóval nem látok benne esélyt.
Ha hiszel az ilyesmiben, akkor lehet benne igazság.
Én történetesen elég sokat foglalkoztam/foglalkozom neurológiával, pszichofiziológiával, és amondó vagyok, hogy bullshit. Az agyad ugyan bocsát ki elektromos hullámokat, de egyrészt a koponyád gátolja, másrészt meg eleve elég gyenge az ahhoz hogy (különben érzékszervek nélkül) ezeket fogni tudd (főleg nagy távolságokról). Létezik gondolatolvasó gépezet, amikor képek formájában megjelenik a képernyőn, hogy milyen képre gondolsz, de azt megelőzi sok-sok vizsgálat, és jó alaposan "beszondázzák" az agyad hozzá, nem távolba ható sugarakat néznek, hanem pl mint az EEG-nél.
Annak van több értelme, amit már korábban mondtak, hogy te gondoltál rá nagyon sokat, és mint az álmokban általában, visszaköszön éjszaka ez a sok gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!