Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha csak kigyúrtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csak kigyúrtan érezném jól magam a bőrömben?

Figyelt kérdés
Így nincs semmi önbizalmam,nem érzem jól magam.Már régóta ezen dolgozik,de csak most kezd kiteljesedni az egész.Állandóan csak edzek és eszek,szinte semmi más nem érdekel,valamint nézegetem a tükörben,hogy mennyit fejlődtem.Nem tetszik a látvány,mert vézna vagyok,a 190 centimhez 84kg,de folyamatosan izmosodok és szeretnék 100-ig felmenni minimum,hogy teljesen elégedett legyek magammal.
2014. júl. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim válasza:

Nem írtál le semmilyen tényt. Egy feltételezést írtál le, amit nem igazolsz. A műizom kifejezés pedig a totális fogalmatlanságodat jelzi. Már leírtam: én kizárólag tejsavófehérje koncentrátummal oldottam meg a fehérje bevitelemet. És nem mű izom, hanem igazi izom van rajtam. Teccikérteni? Te a tényekkel vitatkozol.

Valóban hiteltelen vagy.

2014. júl. 2. 23:16
 82/85 anonim ***** válasza:
Értelmes eszmecserét,állandóan reagáltok valamit,én nem akartam folytatni,mert eszmecsere ide vagy oda én titeket úgsem győzlek meg és ti se engem.Örülök hogy bíróvagy de mindenki azt teszi amit jónak lát.Te nem szabhatsz ki senkire semmit.Miért nem válaszolok,mert regény tudnék írni,amit vagy 2 órán keresztül írok.Ebből a kb 2 órás írásból kb 10 percet írtam le sablonosan reagálva.Itt vannak más kérdések is,és hogy ezt írom már az is azt sejteti hogy a többitől veszem el az időt.
2014. júl. 2. 23:21
 83/85 anonim ***** válasza:

Na akkor elmagyarázom nektek,ha választ akartok.

Én edzek,fegyencedzéssel és használ,nemkell kondiznom semmi ilyesmi,és nem is kell semmi más mellé,csak megfelelő kaja.

Edzettem azzal is amivel ti,nekem nem jött be.Illetve azért nem mondom természetesnek,mert az emberek csinálják,és nem a természet.Természetes,a kerti zöldség,az álatok,a gabona(a kenyér sem az).Na és azért mondom azt rossznak mert nálam nem vált be,ez meg amivel most edzek ez igen,akkor fölösleges kidobni pénzt rá.De mindenki maga dönti el.Tegnap reagáltam úgy ahogy nem kellett volna,de nem vitázni akarok(bár ezt fel sem vettétek,mert egyikőtök azt mondta hogy menekülök),én itt beszélgetek,a kérdező kommentjére válaszolok és elmondom a saját tapasztalataimat, és mivel saját tapasztalat ezért,nem értek annyit hozzá mint aki ezzel edz,de azért értek egy keveset.Másik ezt a témát órákig lehetne vesézni,a végén már nem is ennél a kérdésnél tartanánk hanem teljesen máshol.Szerintem felesleges ilyenekkel edzeni,de mindenkinek szíve joga.

2014. júl. 3. 11:36
 84/85 anonim ***** válasza:

Az állatokat nyersen eszed a végelgyengülésük után? Mert ezen kívül mindent az ember csinál vele. Még a zöldségtermesztés is emberi művelet, az sem teljesen természetes. A logikád alapján elkanyarodhatunk teljesen irreális irányokba is.

Mi az, hogy "nem vált be"? Hogy kellett volna beválnia? Mit vártál, mi történik?

Vitázni meg azért érdemes, mert tanulhatunk belőle. Jelen esetben te többet. Vagy te elzárkózol az új tudás elől?

2014. júl. 3. 12:05
 85/85 anonim válasza:

"Edzettem azzal is amivel ti,nekem nem jött be."

Megpróbálom nyugodtan elmagyarázni, mert ha véletlenül belevétek egy-egy sértő szót, akkor az egész érvelésem dobhatom ki a kukába, mert akkor azon akadnál fenn, hogy milyen a stílusom, és ezzel hárítanád a többi érvemet.

Azzal, hogy ilyen borzasztóan laikus szagú dolgokat mondasz, csak saját magadat teszed nevetségessé, mert látszik, hogy nem sok fogalmad van a témáról. Ezt Te magad is kijelentetted, elismerted valamelyik kommentedben, ami tekintve, hogy itt most nem véleményekről van szó -ahogy egyszerű fogózkodóként ezt felhozni szoktátok- , hanem konkrét tényekről. Olyan dolgokról, amikről nincs és nem is lehet vita, és Te csak a mélyen benned gyökeredző sztereotipikus félelmet próbálod véleménnyé formálni, és ezzel védekezni. Olyan ösztönös, megmagyarázhatatlan para övezi a tápkiegeket, hogy bárki, aki szóba elegyedik erről, laikusként is önjelölt szakértőnek érzi magát, és elkezdi osztani a semmit. Elképesztően zavaró, hogy megfoghatatlan, bugyuta érvekkel védekeztél oldalakon keresztül, amíg a másik kettő értelmesen magyarázta neked a dolgokat, mint racionálisan végigvezetett eszmerendszert.

Az meg egyszerűen felháborító, hogy "nekem nem jött be" alapon mondod a dolgot hülyeségnek. Hogyan kellett volna bejönnie? Rádugrik 20 kiló izom? Vagy mi? Az a baj, hogy mikor 40x leírják, hogy ezek csak ÉLELMISZEREK, akkor hiába koptatom én itt a caps lockot, akkor is úgy fognak rá tekinteni a legtöbben, mint gyógyszerre. Várjuk a hatását, hogy hasson. Félelmetes.... Ezeket még mindig úgy kéne elképzelni, mint az egészséges táplálkozás kiegészítő eleme. Megfelelő tápanyagokat tartalmaz, amik jól jönnek bárkinek, nem csak a testépítőknek, az átlagembereknek is kéne inniuk fehérjét. Szóval ha a "nem jött be" nem az ízére vagy az állagára vonatkozik, akkor tényleg ne szólj bele ilyen vitákba.

".Illetve azért nem mondom természetesnek,mert az emberek csinálják,és nem a természet."

A táplálékkiegészítők nyilvánvalóan nem fán teremnek. Szükséges az emberi beavatkozás, hogy pl. a tejben lévő rengeteg gennyet és mocskot eltávolítsák, hátramaradjon valami értelmes tápanyag-koncentrátum. De ne mondd már nekem, hogy Te KIZÁRÓLAG húst, tojást, zöldséget, magvakat eszel, mert akkor emelem kalapom, felnézek rád. Miért baj az, ha nem természetes? Ha annyira természetes akarsz lenni, akkor tépd le a ruhát, ne olvasd ezt a kommentet, mássz vissza a fára és menj kakit dobálni. Miért lenne probléma az emberi beavatkozás? Bármi, ami körülvesz minket, természetes? Nem.

Amúgy a gabona rohadtul nem természetes.

"Na és azért mondom azt rossznak mert nálam nem vált be,ez meg amivel most edzek ez igen,akkor fölösleges kidobni pénzt rá"

Tudod úgy néz ki a kis tested fejlődése, hogy kap az izom egy stimulust, aztán regenerálódik a bevitt tápanyagok segítségével. Ha beviszel 80 gramm fehérjét, akkor elég rosszul regenerálódsz, tehát a fejlődésed is rossz lesz. Ha méhecske vagy és porozol, akkor a 80 grammhoz jön hozzá mondjuk +40, akkor az jó dolog, mert 120 gramm fehérjével már jobban fejlődsz. De ha alapból megvan az a 120 gramm, akkor nem muszáj költened tápkiegre. Tehát ez a borzasztó primitív következtetés, hogy "nem vált be", ezért nem költök rá, baromság. Egy szelet csirke beválik? Szerintem nagyon hatásos, jó szer. De pénzkidobásként csak annyira kell tekintenünk rá, mintha 3 hónapra előre megvennénk a vacsoránkat, és addig nem kéne fizetnünk érte. 1 kiló fehérje egy 80%-os koncentrátum esetén 4000-4500 forint (tehát nem maga a fehérjepor ennyi, hanem a benne lévő fehérje kerül ennyibe). 1 kiló fehérje 25%-os csirkemell esetén 5000-8000 forint. Fehérjemennyiségre tehát nem drága dolog a fehérjepor.

2014. júl. 3. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!