Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érezhetném magabiztosabban magam a bőrömben?
Azt hiszem ez kicsit hosszú lessz.
Kapcsolatban élek lassan 10 hónapja. Viszont amióta ismerem magam, elégedetlen vagyok azzal ahogy kinézek, ahogy viselkedek. Már sokszor próbálkoztam változtatni a külsőmön, de nem lettem elégedettebb. A belsőmön meg fogalmam sincs hogy változtassak.
Ha esetleg voltatok már hasonló helyzetben, vagy lenne ötletetek, légyszives segítsetek.
18\L
Szia.
Ahhoz, hogy igazi bajnok légy, hinned kell abban, hogy te vagy a legjobb. Ha nem vagy az, akkor tégy úgy, mintha az lennél
A személyiséged tulajdonságait, képességeit nem csak megismerni kell, hanem értékelni is ahhoz, hogy tudd a helyed, ismerd az értékeidet és a hibáidat is! Ha ezeket nem tudod, akkor vagy alul, vagy túl becsülöd majd magadat, de pontosan mégsem tudod, hogy mennyit érsz!
Az önértékelés hiánya miatt nem tudjuk a helyünket, nem ismerjük a képességeinket és hibás döntéseket hozunk, vagy teljesíthetetlen feladatokat vállalunk el!
Amikor nincs helyén az önértékelésed, nem ismered a tulajdonságaidat és képességeidet, vagy nem jól értékelted azokat, akkor ennek gyakori tükre, ha kritikákat kapsz a környezetedtől! Ezzel jelzi számodra az életed, hogy Neked is értékelned kellene már végre magadat.
Az önértékelés nem azt jelenti, hogy kitalálom, vajon mennyit érek, mennyit tudok?!Értékeld magad...
Minden értékelés egy stabil pontot alakít ki benned, és amikor már nagyon sok helyesen értékelt dolgot tudsz magadban, akkor ebből összeáll, hogy ki is vagy Te, mint személyiség?! Az önbizalom majd ezekre a stabilan önértékelt tulajdonságokra és képességekre tud felépülni, hiszen csak abban bízhatsz, amid meg van!
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!