Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csak kigyúrtan érezném jól magam a bőrömben?
Táplálėk kiegėszitö... ki tudod vele egėsziteni a táplálkozást... ėrted?
Pl iskolába nem akarok csirkėt vinni,akkor elviszek egy adag fehėrjėt... mit csináltam?
Kiegėszitettem az ėtrendemet a fehėrjeporra.
22:
Ne legyél már hülye. Nem ellened vagyok. Csak mert eltérőek az edzésről alkotott véleményünk, az semmit nem jelent az élet többi részén.
Tényleg már eléggé izmos lehetsz most is. Én 198 centihez vagyok 82 kg és már most látom hogy sokkal izmosabb vagyok mint régen, az edzés elkezdése előtt és már most elég sok önbizalmam van a testemre nézve.
Te szerintem azt hiszed, hogy a testeddel megoldhatsz majd mindent a csajozásban is. De ez téves. Ahogy mondtam, a személyiségedre is gyúrj rá, hogy azt is vonzónak találják a lányok. Legyen olyan stílusod, viselkedésed, testbeszéded, beszélőkéd, ami vonzó a lányoknak. Ezeken is tudsz ugyanúgy fejleszteni, mint a testeden az edzéssel.
Ezek bevizsgált termėkek!!!
Nem lehetnek károsak a szervezetre... ha ugy eszi az ember ahogy elö van irva.
Mert ugye ha kálciumbol eszünk sokat, az sem jo... semmit sem jo tuladagolni.
Szoval ezek bevizsgált termėkek... Nem hagyhatnak ki a leirásban egy összetevöt sem...
De ti leálltok vitázni ilyen tėmában olyanokkal, akik ėvek ota gyurnak... tudod ez kibaxotul idegesitö ės megalázo számunkra.
Most ez olyan,mintha ėn leállnėk egy focistával vitatkozno, miközben soha nem fociztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!