Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha csak kigyúrtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csak kigyúrtan érezném jól magam a bőrömben?

Figyelt kérdés
Így nincs semmi önbizalmam,nem érzem jól magam.Már régóta ezen dolgozik,de csak most kezd kiteljesedni az egész.Állandóan csak edzek és eszek,szinte semmi más nem érdekel,valamint nézegetem a tükörben,hogy mennyit fejlődtem.Nem tetszik a látvány,mert vézna vagyok,a 190 centimhez 84kg,de folyamatosan izmosodok és szeretnék 100-ig felmenni minimum,hogy teljesen elégedett legyek magammal.
2014. júl. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:

Mesterséges étkezési fehérje nincsen, technológia sincs az ipari mértékű előállításhoz, de még ha lenne sem lenne baj, ha a molekula ugyanolyan, mivel nem lehet különbséget tenni az eredetben.

A tudósok most járnak ott, hogy néhány fehérjemolekulát már elő tudnak állítani mesterségesen.

Mesterséges ADALÉKanyagok léteznek, de ezek nem minősülnek élelmiszernek, nem tesznek ki az élelmiszerkészítményben jelentős részt, a funkciójuk nem tápértékszerű.

Na, hogy készül a felvágott? Várjuk a pontos leírást, meg azt, hogy ott állsz a gyártósor mellett és ellenőrzöd. (már ha jól következtettem ki az értelmetlen mondataidból, hogy mi a fenét akarsz.)

Jó, hát Washburne kapitány ahol tud, segít :D

2014. júl. 2. 21:23
 52/85 A kérdező kommentje:
Zöldséget,gyümölcsöt megtermeljük a kertben,vannak csirkéink,azokból hús/tojás,a kecskék tejet adnak,disznót is szoktunk ölni...a növényeket nem permetezzük,az állatokat nem etetjük táppal.
2014. júl. 2. 21:26
 53/85 anonim válasza:
Neee, 48-as, ennyire nem lehetsz ... A tejsavófehérje az tejből van. Teccikérteni? Tejből. Nem mesterséges. Ha utánanéznél, akkor tudnád, hogy mesterségesen előállítani táplálkozási célú fehérjét igen drága lenne. De még ha tényleg az lenne, az sem lenne ám probléma. Ha én a nulláról felepitek egy savófehérje molekulát és megeszem, :) az ugyanúgy fog viselkedni a szervezetemben. Tudniillik az alkotó atomok ugyanolyanok mindket esetben. Nem olyan bonyolult ez.
2014. júl. 2. 21:28
 54/85 anonim ***** válasza:
Majd meglátjázok,edzetek csak ezekkel,nekem tökmindegy annyit tudok hogy én ezek nélkül is elvagyok,és van is hatása.De majd meglátjátok.Sziasztok.
2014. júl. 2. 21:35
 55/85 anonim ***** válasza:
Ja, csak a szokásos. Nekiáll okoskodni, aztán amikor rájön, hogy itt le is kéne tenni valamit az asztalra, elmenekül, és bedobja a "majd meglátjátok"-dumát. De erre is van ellenérv: több embert ismerek (jómagamat is beleértve), akik évek óta (sőt, az egyikük már három évtizede) esznek ilyeneket, és semmi bajunk nincs.
2014. júl. 2. 21:42
 56/85 anonim válasza:
Nincs ezen mit meglátni. Azt kéne megérteni, hogy a fehérjepor ugyanolyan fehérjeforrás mint a hús. Pont. Senki ne áltassa magát azzal, hogy ő nem használ ilyeneket, ezért "természetesebb" az izomzata mint pl nekem. Nem. Az enyém is ugyanolyan természetes.
2014. júl. 2. 21:43
 57/85 anonim ***** válasza:
Mindegy... akkor ti ne egyetek fehėrjėket, aminoka, szėnhidrátokat, zsirokat,ha ennyire károsnak gondoljátok...
2014. júl. 2. 21:46
 58/85 anonim ***** válasza:
55-ös tényleg mondom,mert már láttam élőben is ilyen embereket hogy épültek le.És nem menekülök csak mindek vitatkozzak,amikor nekem is megvan a véleményem meg nektek is.
2014. júl. 2. 21:50
 59/85 anonim válasza:

Wash, en nem allitom, hogy ertek a testepiteshez, csak azt irtam a kedves kerdezonek, hogy inkabb gyurjon es sportoljon, ahelyett, hogy elkezdene barmifele mesterseges anyagot bejuttatni a szervezetebe.

Nem kivankozom vitaba bocsatkozni senkivel, nem azert jottem ide, hanem csupan szerettem volna megosztani en is a velemenyemet, hisz ez az oldal -tudtommal- ezt a celt szolgalja.

Szerintem nem kell ide a lebecsmerlo hangnem

WORLD PEACE :)

2014. júl. 2. 21:53
 60/85 anonim ***** válasza:

Azok a leépült emberek biztos, hogy nem ezektől a makrotápanyagoktól épültek le. Ilyenkor a legtöbb esetben valami kox-okosság van a háttérban, csak félnek bevallani, a maradékban meg valami előzetes betegség. De hogy eme élelmiszeripari termékek hogy okozhatnak komoly dolgokat, nem fér a félvegyész félélelmiszermérnök fejembe.

De te se gondolhatod egészen komolyan (vagy éppen felelősségtudatból nem áll jól), mert szerinted mi itt sokan potenciális veszélyben vagyunk/leszünk, mégsem izgatod magad rajta különösen. Véleményként tekintesz tényekre.

2014. júl. 2. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!