Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csak kigyúrtan érezném jól magam a bőrömben?
Mesterséges étkezési fehérje nincsen, technológia sincs az ipari mértékű előállításhoz, de még ha lenne sem lenne baj, ha a molekula ugyanolyan, mivel nem lehet különbséget tenni az eredetben.
A tudósok most járnak ott, hogy néhány fehérjemolekulát már elő tudnak állítani mesterségesen.
Mesterséges ADALÉKanyagok léteznek, de ezek nem minősülnek élelmiszernek, nem tesznek ki az élelmiszerkészítményben jelentős részt, a funkciójuk nem tápértékszerű.
Na, hogy készül a felvágott? Várjuk a pontos leírást, meg azt, hogy ott állsz a gyártósor mellett és ellenőrzöd. (már ha jól következtettem ki az értelmetlen mondataidból, hogy mi a fenét akarsz.)
Jó, hát Washburne kapitány ahol tud, segít :D
Wash, en nem allitom, hogy ertek a testepiteshez, csak azt irtam a kedves kerdezonek, hogy inkabb gyurjon es sportoljon, ahelyett, hogy elkezdene barmifele mesterseges anyagot bejuttatni a szervezetebe.
Nem kivankozom vitaba bocsatkozni senkivel, nem azert jottem ide, hanem csupan szerettem volna megosztani en is a velemenyemet, hisz ez az oldal -tudtommal- ezt a celt szolgalja.
Szerintem nem kell ide a lebecsmerlo hangnem
WORLD PEACE :)
Azok a leépült emberek biztos, hogy nem ezektől a makrotápanyagoktól épültek le. Ilyenkor a legtöbb esetben valami kox-okosság van a háttérban, csak félnek bevallani, a maradékban meg valami előzetes betegség. De hogy eme élelmiszeripari termékek hogy okozhatnak komoly dolgokat, nem fér a félvegyész félélelmiszermérnök fejembe.
De te se gondolhatod egészen komolyan (vagy éppen felelősségtudatból nem áll jól), mert szerinted mi itt sokan potenciális veszélyben vagyunk/leszünk, mégsem izgatod magad rajta különösen. Véleményként tekintesz tényekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!