Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csak kigyúrtan érezném jól magam a bőrömben?
Az en baratom gyur, meg is latszik rajta, es nem mellesleg ez is megfogott benne, amikor talalkoztunk, de most, hogy latom, milyen lottyoket iszik edzes elott es utan, haaaat en az o helyeben tutira nem juttatnek a szerveztembe ennyi hulyeseget! Szoval neked se ajanlok semmi tomegnovelot, inkabb csak egyel rendes, finom, laktato kajakat, es ha mellette gyursz, akkor nem zsirkent rakodik le, hanem izom lesz belole, en legalabbis igy gondolom.
De ne tedd tonkre a testedet ilyen laboratoriumban eloallitott mesterseges kajakkal vagy italokkal, Hidd el, a mai vilagban bekerul eleg szemet a szervezetunkbe anelkul is, hogy celiranyosan azt szeretnenk bejuttatni.
Szoval az en tippem, hogy egyel es gyurjal, de ha lehet, hagyd el à mesterseges anyagokat (baratom peldajabol kiindulva: tobbet tartasz vele, mint hasznalsz!)
Ja es a legfontosabb tanacsom: higgy azoknak, akik azt mondjak, hogy nem vagy vezna! Az ember a szemevel azt latja, amit az agya diktal, s ha te fejben nem vagy rendben magaddal, akkor a tukorben sem olyannak latod magad, mint amilyen valojaban vagy!
Már írtam, hogy nekem napi 250g tejsavófehérje koncentrátum a standard. Azaz ezzel fedeztem a fehérje igényem (amikor edzettem, 1 éve nem csinálom komolyan).
Szintetikus fehérje nincs. A tejsavófehérje az egyik legjobban hasznosuló fehérje. És teljesen természetes a többivel együtt. Az hogy feldolgozáson megy át nem jelent semmit. Az ugyebár szükséges, mert savoporral nem megyünk semmire.
Nna, már féltem, miért van itt ennyi válasz, és jogosan :D Ennyi vadmarhát egy helyen.
A tápkiegek, azon belül a tömegnövelők és a fehérjeporok ÉLELMISZEREK, NEM MESTERSÉGESEK, NEM KÁROSAK! Persze ez attól is függ, mit nevezünk mesterségesnek (ha a kieg az, akkor a sült hús is az), és mit nevezünk károsnak (rentegeg táplálkozási elmélet létezik, és minden káros valamelyik szerint. Pl. a kenyér is az).
Nem számít csalásnak, nem csodaszer, nem jön tőle könnyen az izom, ami aztán könnyen megy (jesszusom ezt a marhaságot), csupán a tápanyagbevitel egy másik formája. Mindössze annyi a bűnük, hogy közük van a testépítéshez, és akkor már csakis valami rossz dolog lehet a sok elmekárosodott szerint. A többi hasonlóan furcsa dolgot meg már megszokták, tehát észre sem veszik.
Aki szerint más van benne, mint a címkén, lenne hozzá két kérdésem:
1. Te azt honnan tudod, hogy mit nem írnak rá?
2. S azt honnan tudod, hogy akármi másban, felvágottban, zsemlében, csapvízben, levegőben pont nincs valami méreg?
haripippi nevű felhasználó: maga irtózatosan nagy, orbitális ipari méretű baromságokat beszél. Mi az, hogy laboratóriumban előállított?? Mégis hogy a fenébe lehetne ipari mennyiségben laborban előállítani élelmiszert? Meg mitől mesterséges? Miért mitől árt?
Komolyan várom a válaszokat, de ha ez elég, hogy meggyőzzön, hogy halovány fingod sincs a témáról, nekem az is jó.
A lényeg, ami mindenkihez szól, és nagybetűvel írom, hogy legalább ezt elolvassák: NE OKOSKODJ ARRÓL, AMIHEZ NEM ÉRTESZ!
46 vedd csak be amit mondanak neked.A saját szemeddel látod az eljárást?
Ja és manapság bármit elő lehet szintetikusan álítani,plusz olcsóbb is a tömegtermelésnek köszönhetően.
47-es én ezt már leírtam,olvasd végig mégegyszer.
Mitől tudni,csak nézd meg hogyan készül a felvágott.
Van mesterségesen előálított,amit flakonban adnak neked oda,a hús az természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!