Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha csak kigyúrtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csak kigyúrtan érezném jól magam a bőrömben?

Figyelt kérdés
Így nincs semmi önbizalmam,nem érzem jól magam.Már régóta ezen dolgozik,de csak most kezd kiteljesedni az egész.Állandóan csak edzek és eszek,szinte semmi más nem érdekel,valamint nézegetem a tükörben,hogy mennyit fejlődtem.Nem tetszik a látvány,mert vézna vagyok,a 190 centimhez 84kg,de folyamatosan izmosodok és szeretnék 100-ig felmenni minimum,hogy teljesen elégedett legyek magammal.
2014. júl. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
29-s aktívan edzek ezek nélkül és elég jó a teljesítményem,bevizsgált termék,de mégis káros,emberi fogyasztásra alkalmas, csak úgy van mint a sok E betűs terméknél,emberi fogyasztásra alkalmas,de mégsem kellenne,ugyanez a kóla és a többi mű termék.Azok is be vannak vizsgálva.Ja és a könnyen szerzett izom könnyen megy el.
2014. júl. 2. 20:42
 32/85 anonim ***** válasza:
Igen 30-as előbb írtad ki amit én.31-es
2014. júl. 2. 20:42
 33/85 anonim ***** válasza:

Ja... lebetegitik a (világot )a pėnzėrt.

Tudjad már mit beszėlsz köcsög!

2014. júl. 2. 20:43
 34/85 anonim válasza:
Könnyen jött izom könnyen megy-újabb példa a totális hozzá nem értésre. Ez nettó baromság. Az izomtömeg az a táplálkozás és az edzés függvénye. Ennyi. Abba lehetne mostmár hagyni az ökörségek terjesztését.
2014. júl. 2. 20:47
 35/85 A kérdező kommentje:

Inkább te nyisd fel a szemed "köcsög"!

Senkinek nem érdeke,hogy te boldogan és egészségesen,elégedetten élj.Megcsappanna a kereslet igen sok helyen,amit nem engedhetnek meg maguknak,ráadásul kezd kicsit sok lenni az ember a Föld eltartóképességéhez viszonyítva.

Vagy vegyünk egy másik helyzetet.

A börtönbe került rabokat életben kell tartani.Érdekes,akik életfogytiglant kaptak,még 90-100 évesen is éldegélnek ott,ha csak nem végeznek magukkal vagy velük mások.Semmi betegség...

2014. júl. 2. 20:48
 36/85 anonim ***** válasza:
Te csak egy irigy kutya vagy... irigy vagy mi ránk.. a jo testünkre.
2014. júl. 2. 20:49
 37/85 anonim ***** válasza:

33-as,látszik veztes vagy,mert megfogalmazni nem tudsz csak hogy köcsög,bő szókincsre vall.

34-es majd később belátod miről beszél az ember.

2014. júl. 2. 20:51
 38/85 A kérdező kommentje:

"testünkre"

te vagy az Szméagol?:DDDD

2014. júl. 2. 20:54
 39/85 anonim válasza:
A fehérje kiegegtől nem kell félni. Nekem pl 250g volt a napi standard amikor edzettem (80%-os). Az élelmiszer ipar valóban nem az emberek egészségét tartja szem előtt, de azt is tegyük hozzá, hogy ez mindenkinek a saját felelőssége. Tehát nem érdemes összeesküvés-elméleteket gyártani.
2014. júl. 2. 20:55
 40/85 anonim ***** válasza:

Ėljetek csak tudatlanságban... nektek aztán mondhatja az ember.

Befejeztem.

Sziaasztok.

2014. júl. 2. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!