Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csak kigyúrtan érezném jól magam a bőrömben?
Kedves kerdezo, utolso kommenteden nagyon jot nevettem! :)
"Tipikus no, a baratja egy kokszos kigyurt allat!"
Lenyegeben igazad van! :) ez a legviccesebb az egeszben! :)
Most nem tudom, hogy a hozzaszolasodat vagy a sajat magammal ellentmondasba keveredett velemenyemet tartom ilyen viccesnek, de jokedvem lett tole!! :))
Te meg olvasd el a 22:21-es hozzászólásomat, hogy miért csinálom. Volt már rá időd, de felhívom rá a figyelmed még egyszer.
Az eddigiek alapján nem tűnsz hitelesnek, pontosan olyan vagy, akik ellen küzdeni kell a józan ész nevében, ha valami jót akarunk tenni ezzel a kicseszett világgal.
Igen leépültek és bocs ha egyszerre 60000 kell elolvasnom és a tiédet elfelejtettem.Ezzel a kicsezsett világgal,a műizom és a selypítés nem ér semmit,sok a tudatlan ember,te is én is meg mindenki az,úgyhogy ne sorold magad kivételnek.Te azt érezted magadon én azt nem ,én mást. ennyi
Én innentől nem vitatkozom nem azért mert jaj veszítés ,mert nagyívbe szarok rá,én elmondtam a véleményem,elmondtam 1-2 tényt.Hozzátok is szóltak minimálisan,de maximálisan a kérdezőhoz.Én minek ismételgessem magam,mikor ti is azt teszitek.
Ja, amúgy igen :D
21:58 71% "És miért kell sértegetni a másikat,ennyire gyenge vagy,vagy nincsen szókincsed." (kérdőjel nélkül)
22:05 én: hol volt sértegetés?
22:31 71% "Szánalmasak vagytok"
22:52 71% "csapat agyalágyult"; "elég szánalmas".
Ez így nagyon jó :DDD
Ezzel és a műizom szó használatával hivatalosan is hiteltelennek nyilvánítalak. Kérdező és mindenki, akármit mond a 71%-os, ne hallgassatok rá! Nem képes bebizonyítani semmit, nem érti az összefüggéseket. Mi megpróbáltunk értelmes eszmecserét folytatni, az 'érvek ütköztetésén alapult jól artikulált véleményünkkel', de nem volt rá vevő. Te vagy a leggyengébb láncszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!