Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha csak kigyúrtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csak kigyúrtan érezném jól magam a bőrömben?

Figyelt kérdés
Így nincs semmi önbizalmam,nem érzem jól magam.Már régóta ezen dolgozik,de csak most kezd kiteljesedni az egész.Állandóan csak edzek és eszek,szinte semmi más nem érdekel,valamint nézegetem a tükörben,hogy mennyit fejlődtem.Nem tetszik a látvány,mert vézna vagyok,a 190 centimhez 84kg,de folyamatosan izmosodok és szeretnék 100-ig felmenni minimum,hogy teljesen elégedett legyek magammal.
2014. júl. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező hagyjuk őket,de ne is reagáljunk,én elmondtam az én álaspontom és kész.De akkor te se kezdj bele?
2014. júl. 2. 22:39
 72/85 anonim ***** válasza:
Nem kell oda a kérdőjel.
2014. júl. 2. 22:40
 73/85 anonim válasza:
Na ennyit erről, 69. Azért reagálok, mert hazugságot terjesztesz, ilyen egyszerű. Amikor konkrét bizonyítékot kellene mutatni, elszaladsz. Nincs itt szó semmiféle értelmetlen vitáról, arról van szó hogy a hamis információ ne maradjon válasz nélkül, ennyi. Semmi jelentősége nincs annak hogy te nem használsz ilyeneket. Arról van szó, hogy egy embernek van egy meghatározott tápanyag igénye, amibe a kiegészítők is besegíthetnek. Leírom még egyszer: a fehérjepor és a tömegnövelő az KAJA.
2014. júl. 2. 22:44
 74/85 anonim válasza:

Kedves kerdezo, utolso kommenteden nagyon jot nevettem! :)

"Tipikus no, a baratja egy kokszos kigyurt allat!"

Lenyegeben igazad van! :) ez a legviccesebb az egeszben! :)

Most nem tudom, hogy a hozzaszolasodat vagy a sajat magammal ellentmondasba keveredett velemenyemet tartom ilyen viccesnek, de jokedvem lett tole!! :))

2014. júl. 2. 22:47
 75/85 anonim ***** válasza:
Nem terjesztek hazugságot csak a saját tapasztalatomat írtam le,de látszik ebből te semmit nem vettél fel.És nem menekülök csak nem fogok egy csapat agyalágyultal vitázni,akik csak a vitára mennek.ennyi.Ha ezt felfogtad akkor van agyad ha nem akkor azt is eledzetted.Amúgy azt mondani hogy menekülsz,és úgy vitába álítani elég szánalmas.
2014. júl. 2. 22:52
 76/85 A kérdező kommentje:
buszke lehetsz magadra es a koxos baratodra...10ev mulva legalabb egy fonnyadt alma lesz ez megnyugtat
2014. júl. 2. 22:53
 77/85 anonim ***** válasza:

Te meg olvasd el a 22:21-es hozzászólásomat, hogy miért csinálom. Volt már rá időd, de felhívom rá a figyelmed még egyszer.

Az eddigiek alapján nem tűnsz hitelesnek, pontosan olyan vagy, akik ellen küzdeni kell a józan ész nevében, ha valami jót akarunk tenni ezzel a kicseszett világgal.

2014. júl. 2. 22:57
 78/85 anonim válasza:
71%-os, te azt állítottad emberek épültek le a tapkiegtől. Amikor konkrét leírást kértem, nem jött. Az pedig, hogy neked nem válik be valami, nem jelent semmit, nem releváns, mert ezernyi oka lehet. Én a tapasztalatom folytán tudom igazolni a fehérjeporok, tömegnövelők veszélytelenségét, mivel képletesen szólva ipari mennyiségben fogyasztottam őket, te pedig az ellenszenvedet puffogtatod. Inkább te vagy az agyalágyult.
2014. júl. 2. 23:00
 79/85 anonim ***** válasza:

Igen leépültek és bocs ha egyszerre 60000 kell elolvasnom és a tiédet elfelejtettem.Ezzel a kicsezsett világgal,a műizom és a selypítés nem ér semmit,sok a tudatlan ember,te is én is meg mindenki az,úgyhogy ne sorold magad kivételnek.Te azt érezted magadon én azt nem ,én mást. ennyi

Én innentől nem vitatkozom nem azért mert jaj veszítés ,mert nagyívbe szarok rá,én elmondtam a véleményem,elmondtam 1-2 tényt.Hozzátok is szóltak minimálisan,de maximálisan a kérdezőhoz.Én minek ismételgessem magam,mikor ti is azt teszitek.

2014. júl. 2. 23:06
 80/85 anonim ***** válasza:

Ja, amúgy igen :D

21:58 71% "És miért kell sértegetni a másikat,ennyire gyenge vagy,vagy nincsen szókincsed." (kérdőjel nélkül)

22:05 én: hol volt sértegetés?

22:31 71% "Szánalmasak vagytok"

22:52 71% "csapat agyalágyult"; "elég szánalmas".

Ez így nagyon jó :DDD

Ezzel és a műizom szó használatával hivatalosan is hiteltelennek nyilvánítalak. Kérdező és mindenki, akármit mond a 71%-os, ne hallgassatok rá! Nem képes bebizonyítani semmit, nem érti az összefüggéseket. Mi megpróbáltunk értelmes eszmecserét folytatni, az 'érvek ütköztetésén alapult jól artikulált véleményünkkel', de nem volt rá vevő. Te vagy a leggyengébb láncszem!

2014. júl. 2. 23:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!