Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy kevesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kevesebb legyen a súlyom? Nem érzem így jól magam a bőrömben.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám, hogy egyszerűen nem bírok fogyni. Mindig is túlsúlyos voltam, de az utóbbi fél évben erőt vettem magamon, hetente min. 2x-3x eljárok futni, hat után már nem eszek, a kenyeret és a csokit (ez a legnehezebb az egészben:D) amennyire csak tudom, hanyagolom. 168 centihez ezelőtt 65 kg voltam, de össz. hat kilót sikerült leadnom. Nagyjából elégedett vagyok az alakommal, nem vagyok plötyi:D, viszont zavar, hogy 59 kg alá egyszerűen nem tudok lemenni. Hatodikos korom óta ilyen magas vagyok, és nem emlékszem, hogy ehhez a magassághoz nekem bármikor is társult volna 59 kg-nál kevesebb súly. Mit csináljak? Létezik, hogy ilyen "erős csontú" lennék? Koplalni nem akarok, mert iszonyat egészségtelen, meg amúgy sem az én műfajom:D Ti mit ajánlanátok? Előre is köszönöm!:)

2011. jún. 10. 12:02
 1/2 Kingaa1 ***** válasza:
testverem sem erezte jol magat a boriben. Eleinte minden este fel orat tornaszott es este 6 utan nem evett semmit, max ilyen banan, meg narancs, Joghurt... Es o volt 68 kb es lefogyott 52re egy ev alatt... persze nagyon lefogyott ezert viszahizlalta magat 57re es jol erzi magat:) en ezt ajanlom. Testveremnek bevalt
2011. jún. 10. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Törődj bele,hogy soha nem leszel csontváz.168 centihez 59 kiló egyáltalán nem sok.
2011. jún. 10. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!